http://www.youtube.com/watch?v=W8iHggjl6_c
Diskusija
Zaključana
Playhouse TV:kako biti admin na serveru???[MUST SE]
246 pregleda · 25 odgovora · otvorena 19.03.2010. u 23:32
Bas retardirano, uopste nisi orginalan cak sta vise bas izigravas kretena od sebe.
Retard boy...
Koji debil.
Nema šta pametno reći pa d**a ku**c.
Nema šta pametno reći pa d**a ku**c.
Kako retardirano
Vlex je napisao/la:
Bas retardirano, uopste nisi orginalan cak sta vise bas izigravas kretena od sebe.
...Mahh sto je najzaslosnije ova omladina slabo sazrijeva, pa ih drzi djecije ponasanje do kasnih godina ...
FAIL !
Pravis budalu od sebe, da je smijsan sadrzaj pa i nekako.
Ali ovo, jadno !
Pravis budalu od sebe, da je smijsan sadrzaj pa i nekako.
Ali ovo, jadno !
tebi je sine moj bas dosadno u zivotu ?
Idi obrazuj se, ostavi se sranja
Idi obrazuj se, ostavi se sranja
Čuj "must se"
Bolest nije kraj.

RETARD na kvadrat
KAKO SI RTD BOŽEE !
LinuX je napisao/la:
jako orginalan odgovor haha
...
Mahh sto je najzaslosnije ova omladina slabo sazrijeva, pa ih drzi djecije ponasanje do kasnih godina ...
...Mahh sto je najzaslosnije ova omladina slabo sazrijeva, pa ih drzi djecije ponasanje do kasnih godina ...
Ne znam dal da kantiram i banam lika kao da nikad nije ni postojao il da ga pustim da se bruka?
Vlex je napisao/la:
Al ajde da prica nesto normalno nego prica "ak ne skupite 5 fragova kak ce te ih bum bus banaaal dodate si 10 hiljadi ha peja i onda govori BOLAN BOLAN pa onda pokusava glumit srbina onda opet govori banajte kaj ceo server je**m mu , dodajte si 10 hiljadi ha pea BOLAN BOLAN , banajte ceo server dodajte si 10 hiljadi ha peaaaaaaa"
Ne znam dal da kantiram i banam lika kao da nikad nije ni postojao il da ga pustim da se bruka?
Vlado banuj ovog napa molim te.
koji je ovo ku**c ?
bas mu dosadno u zivotu :/
retard
bas mu dosadno u zivotu :/
retard
R1m1 je napisao/la:
Čuj "must se" :S
Omg, kako je ofiran boze sacuvaj. Iskreno, postidio bi se drama ~_~
aj nmg da vjerujem je***o placem HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHHA
koji si ti idot majko draga HAHAHHAHAHAHAHHAHAH
JEDAN NACIN RETARDIRANE DJECE ILI VAM GA NO LIFERA VIDI GA OJ PLACEM HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAA
koji si ti idot majko draga HAHAHHAHAHAHAHHAHAH
JEDAN NACIN RETARDIRANE DJECE ILI VAM GA NO LIFERA VIDI GA OJ PLACEM HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAA
Vlex je napisao/la:
Al ajde da prica nesto normalno nego prica "ak ne skupite 5 fragova kak ce te ih bum bus banaaal dodate si 10 hiljadi ha peja i onda govori BOLAN BOLAN pa onda pokusava glumit srbina onda opet govori banajte kaj ceo server je**m mu , dodajte si 10 hiljadi ha pea BOLAN BOLAN , banajte ceo server dodajte si 10 hiljadi ha peaaaaaaa"
Evo jedan primjer kako to rade profesionalcni :
http://www.youtube.com/watch?v=l55CVtBJMtk
hahahaha xD
golgy je napisao/la:
Omg, kako je ofiran boze sacuvaj. Iskreno, postidio bi se drama ~_~
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.