Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

za vLexa!!!!

279 pregleda · 22 odgovora · otvorena 19.03.2010. u 14:05

U suveremenom svijetu živi dječak po imenu Vlado. Vlado ima 17 godina i živi u gradu Backa Topola, Srbija. Vraćajući se jednog dana kući iz škole, konj skoči iza fikusa i sruši našeg glavnog junaka na zemlju, on htjede vrišati i tražiti pomoć, ali Vlado shvati da konj samo liže njegovo lice, ne pokušavajući ugristi. Vlado odluči uzeti životinju kao svog ljubimca. Na putu do kuće on dade ime ljubimcu ''little''. Kada su Vlado i novi ljubimac napokon došli kući, pogodite tko je stajao na trijemu? Bila je to njegova majka, Marija. Bila je iznenađena gledajući kako konj ide po dvorištu! ''Što je to?'' vikala je Marija. ''To je konj,'' odgovori Vlado. ''Pa da, to i ja vidim, Vlado, ali što radi u našem dvorištu?'' pitala je Marija. ''To je moj novi kućni ljubimac!'' odgovori Vlado. ''Ti to ozbiljno misliš?'' zapitala je Marija. ''Ne želim te rastužiti, ali tvoj otac ne voli kada je konj u blizni naše kuće. Ali ipak možeš zadržati ljubimca dok se tvoj otac ne vrati kući.'' Vlado uhvati ljubimca i odnese u kućicu iako znajući da se njegovom ocu to sigurno neće svidjeti. Jednom su se u kući igrali Vlado i little dok nije počela televizijska emisija koju Vlado uvijek gleda. Bio je to ''Zvezde granda''. Gledajući TV Vlado zaboravi svog ljubimca koji otrči iz kuće. Kada je emisija,''Zvezde granda'', završila, Vlado se vrati u stvarnost čuvši oca kako viče, ''je**m ti klicu iz koje si ponik'o!! Vlado! ODMAH dođi u wc-a!!!'' Vlado potrči u wc-a da vidi o čemu se radi. Kada on uđe u wc-a, tamo je stajao njegov otac, Robika, pokazujući na tabure. ''Hoće li mi netko ovo objasniti'' pitao je njegov otac. Onda Vlado vidi što njegov otac pokazuje, on odmah shvati zašto je bio toliko uzrujan. konj ostavi veliki izmet na tabure. ''Uopće ne želim znati kako je to dospjelo ovdje,'' rekao je Robika. ''Bilo bi ti bolje da to odmah počistiš! I riješi se te životinje koja je to napravila!'' Poznavajući oca, Vlado zna da nema šanse pitati oca može li zadržati ljubimca. Bez oklijevanja, Vlado ode van tražiti gdje je little. Nakon nekoliko minuta traženja, Vlado nađe kako little kopa po kanti za smeće. ''Hajde, little, vrijeme je da ti pronađemo novi dom. Nemoj me gledati tako, ne uprljah ja tabure!'' reče Vlado. ''Zahavljujući tebi, nikada neći moći imati ljubimca!!! Vlado ostavi ljubimca u obližnjoj trgovini Kod krlje. Imali su prihvatilište za životinje. Vlado zna da će little dobiti dobar dom. Opraštajući se s ljubimcem i pozdravljaući vlasnika trgovine Kod krlje, Vlado pade na pod srušeći cijelu policu i svoje omiljeno piće pivo. Vlado pobježe kući, gdje njegov otac podsjeti na nered koji on treba očistiti. Krčeći nered koji je ljubimac napravio, Vlado zahvaljuje Bogu jer će netko drugi uzeti tu životinju. Kraj.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAAHAHAHAAHHAHAHAHA Tuzno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.