Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Parovi četvrtine finala LP

264 pregleda · 32 odgovora · otvorena 19.03.2010. u 12:58

Parovi četvrtine finala: Lyon - Boreduax, Bayern - Manchester United, Arsenal - Barcelona i Inter - CSKA

zdrijeb lige prvaka, zavrsio ovako^^ , vasi favoriti?
drago mi za lion, izvukli su jednu od slabijih ekipa, nadam se njihovom prolazu dalje, Manchester nogom' ide dalje, arsenal barsa, nadam se da ce ih uzet arsenal i inter ide dalje, moje misljenje

evo i parova Evropske lige pa i to prokomentarisite :
Fulham - Wolfsburg
Hamburg - Standard
Valencia - Atletico
Benfica - Liverpool

wolfsburg, hamburg, valencia, i liverpool moje misljenje
Wolsfburg ako prodje igra protiv boljeg iz Hambur-Standard susreta, sto je dobro, imaju velike sanse za finale
Bas ste optimisti sto se tice Arsenala .. HAHAHAHAHAH

E ljudi, ljudi, pa nije vam to REAL MADRID da iznenadi pa ispadne :p
holle je napisao/la:
- Mislis "Ribbery"
Svi mechevi su zanimljivi .. nadam se prolazu Interaa .. ovo ostalo nzm ..
- A shto se tice Europske lige , Wolfsburg prolazi sigurno ..
Ama,

Robbery = Robben + Ribbery
Man Utd ♥ nadam se :D

Volio bi da inter , arsenal i lyon prodju bilo bi jako zanimljivo
Prvo da te pohvalim što si MANCHESTER UNITED jedinog boldirao
A sad na utakmice :

Bayern- Manchester

Iskreno mislim da tu neće biti neke ljepote u igri, da će se igrati isključivo na rezultat. Naravno, za Manchester će najveću opasnost predstavljati krilni napadači Robben i Ribery, a od špica, mislim (i nadam se) da njihov najbolji strijelac Gomez, neće moći uraditi ništa pored Vidića i Ferdinanda. Za Manchester se ne zna odakle dolazi najveća opasnost . Jednostavno, oni tako igraju da svaki igrač može dati gol. Iako je Rooney ubjedljivo najbolji strijelac, pogledajte samo koliko različitih asistenata i ostalih strijelaca ima. Iskreno, mislim da će Manchester ovdje proći, prije svega, zbog mnogo više iskustva i boljih pojedinaca.

Lyon - Bordeuax

Žalim za tim što su se sastala dva kluba iz Francuske i što će jedan sigurno ispasti, iako su Francuzi ove godine sve iznenadili jako dobrim igrama. Ipak, sigurno je da će Francuska imati svog predstavnika u polufinalu, što je najveći uspjeh u posljednjih nekoliko godina.Šta reći, oni se vrlo dobro poznaju, ali mislim da je Lyon u prednosti, zbog iskustva igranja u Evropi, i naravno zbog Pjanića

Arsenal - Barcelona

Možda i najzanimljivi izvučeni par. Oba tima igraju jako sličan nogomet, pun tempa, brzih i tačnih dodavanja i igru u kojem vezni igrači imaju veliku ulogu.Iako će svi reći da Barca sigurno uzima, ja mislim da će Arsenal proći dalje, ipak na klupi sjedi Arsene Venger. Bit će teške i neizvjesne dvije utakmice, ali mislim da Barcelona jako teško igra protiv engleskih klubova.

Inter - CSKA

Šta reći, osim toga da je Mourinho bio u Božijoj milosti ovaj put. Dobili su sigurno najlakšeg protivnika. CSKA sigurno neće moći ponoviti uspjeh koji je imao protiv Seville, Inter je puno iskusniji i bolji tim, da bi sebi to dopustili. Mislim da je Inter ovdje izraziti favorit. Mada će morati uraditi još puno posla kako bi stigli do finala, pobijediti boljeg iz meča Barcelona- Arsenal.

GL Manchester United !

Post dobio aplauz od KillaOR

Liga prvaka ;

Lyon - Boreduax - Ne znam sta bih prognozirao. Obje ekipe igraju u vrhunskoj formi pa je tesko odluciti. Volio bih da Lion prodje, a Pjanic zabije.

Bayern - Manchester United - Mancester prolazi definitivno. Imaju bolju statistiku u medjusobnim duelima, pa na osnovu tog, a i trenutne formem mislim da ce Man. hladno uzeti.

Arsenal - Barcelona - Bice gusto, ali mislim da ce Barca pobjediti. Arsenal igra u dobroj formi isto kao i Barsa, ali mislim da ce iskustvo prevagnuti u korist Barselone.

Inter - CSKA - Nesto mi govori da bi ovdje moglo biti veliko iznenadjenje iako statistika i forma kazu drugacije. Inter je vise sretno nego spretno prosao Chelsea, ali je uprkos tome opet favorit u ovoj utakmici.

Europska liga ;

Fulham - Wolfsburg - Bit ce gusto u ovom dvoboju. Fulem je pokazao svoju snagu protiv Juvea, dok je Volfsburg, eliminisao Rubina. Stvarno ne znam kome bih prepustio ulogu favorita.

HSV - Standard - Standard je zadivljujuci u zadnje vrijeme, ali je HSV dosta sigurniji i iskusniji, kao tim. Po meni je realno da ce Hamburg proci.

Valencia - Atletico Madrid - Rijec je o utakmici izmedju dva Spanska kluba koja se nisu dzabe nasla u ovoj cetvrtfinalu. Mislim da ce Valensija ovo uzeti i proci, ali ocekujem i od Atletika da pruzi dostojan otpor.

Benfica - Liverpool. - Ovo bi trebao Liverpul "smlaviti" kada bismo govorili o prijasnjim Redsima koji su harali svijetom i osvojili LP. Ali sada je situacija drugacija. No, ipak mislim da ce Liverpul proci dalje na osnovu iskustva na EURO sceni.

Post dobio aplauz od KillaOR

Kao prvo, kaze se "Bordeaux".. :r

A, kao drugo, obojit cu zeleno timove koji prolaze ;D

Lyon - Bordeaux - bit ce gusto. ipak, ove dvije ekipe se poznaju, pa mozemo ocekivati odlican fudbal ;D takodjer, Lyon je u dobroj formi pa ipak mislim da prolaze.
Bayern - Manchester United - Bayern odlicno igra u zadnje vrijeme i ne bih se nesto previse iznenadio kad bi prosao dalje. S druge strane, Man UTD je vrlo jaka i spremna ekipa, pa sam siguran da "Bayernovce" ocekuje tezak posao ako zele proci dalje.
Arsenal - Barcelona - iako je Arsenal krenuo lijepo igrat', siguran sam da ne mogu nista veliko napraviti protiv Barce. Realno, goreg protivnika nisu mogli dobiti :D
Inter - CSKA - zar trebam ovdje ista pisati? Inter hladno do finala! FORZA INTER! :>

A sad, Europska liga ;D

Fulham - Wolfsburg - ovo ce biti itekako zanimljiv mec jer su Vukovi dobra ekipa, ali Fulham u zadnje vrijeme igra fantasticno. U ovom dvoboju ce biti iznenadjenja, garantujem vam :) Necu se ama ni mrvu iznenadit' ako Fulham prodje..
Hamburg - Standard - iskreno da kazem, ne poznajem dovoljno dobro ove ekipe pa necu nista ni pisat' 0.0
Valencia - Atletico - ovo je mec slican izmedju Lyona i Bordoa. Ove ekipe znaju kako koja igra i siguran sam da ce biti odlicni mecevi. Stavise, mislim da je ovaj duel zanimljiviji od Arsenala i Barcelone :)
Benfica - Liverpool - Liverpool nikako da dodje u tu neku formu jer znam da stalno na njemu padnem na Beterzu :r Anyway, Benfica me iznenadila sinoc kad je pobijedila Marseille (izgubio 70k :<;) i vidi se da znaju sta rade pa ce biti itekako zanimljivo pratiti ova dva meca (: ipak, Liverpool je dobra ekipa i vjerujem da mogu proci Benficu i doci do finala. Ali ipak mislim da su Valencia, Wolfsburg i Atletico favoriti za osvajanje titule, ali vidjet cemo ;D
Cloud je napisao/la:
Kao prvo, kaze se "Bordeaux".. :r

A, kao drugo, obojit cu zeleno timove koji prolaze ;D

Lyon - Bordeaux - bit ce gusto. ipak, ove dvije ekipe se poznaju, pa mozemo ocekivati odlican fudbal ;D takodjer, Lyon je u dobroj formi pa ipak mislim da prolaze.
Bayern - Manchester United - Bayern odlicno igra u zadnje vrijeme i ne bih se nesto previse iznenadio kad bi prosao dalje. S druge strane, Man UTD je vrlo jaka i spremna ekipa, pa sam siguran da "Bayernovce" ocekuje tezak posao ako zele proci dalje.
Arsenal - Barcelona - iako je Arsenal krenuo lijepo igrat', siguran sam da ne mogu nista veliko napraviti protiv Barce. Realno, goreg protivnika nisu mogli dobiti :D
Inter - CSKA - zar trebam ovdje ista pisati? Inter hladno do finala! FORZA INTER! :>

A sad, Europska liga ;D

Fulham - Wolfsburg - ovo ce biti itekako zanimljiv mec jer su Vukovi dobra ekipa, ali Fulham u zadnje vrijeme igra fantasticno. U ovom dvoboju ce biti iznenadjenja, garantujem vam :) Necu se ama ni mrvu iznenadit' ako Fulham prodje..
Hamburg - Standard - iskreno da kazem, ne poznajem dovoljno dobro ove ekipe pa necu nista ni pisat' 0.0
Valencia - Atletico - ovo je mec slican izmedju Lyona i Bordoa. Ove ekipe znaju kako koja igra i siguran sam da ce biti odlicni mecevi. Stavise, mislim da je ovaj duel zanimljiviji od Arsenala i Barcelone :)
Benfica - Liverpool - Liverpool nikako da dodje u tu neku formu jer znam da stalno na njemu padnem na Beterzu :r Anyway, Benfica me iznenadila sinoc kad je pobijedila Marseille (izgubio 70k :<;) i vidi se da znaju sta rade pa ce biti itekako zanimljivo pratiti ova dva meca (: ipak, Liverpool je dobra ekipa i vjerujem da mogu proci Benficu i doci do finala. Ali ipak mislim da su Valencia, Wolfsburg i Atletico favoriti za osvajanje titule, ali vidjet cemo ;D
- moj coek ♥
- vi gameri odnosno noliferi se ufatite cs-a, znaci boze sacuvaj kakvih komentara ima, odnosno informacija koje samo vi znate...
skakavacba je napisao/la:
Bas ste optimisti sto se tice Arsenala .. HAHAHAHAHAH

E ljudi, ljudi, pa nije vam to REAL MADRID da iznenadi pa ispadne :p
Lopta je okrugla, a barcelona nije svima zanimljiva stavishe nekima je njihova igra dosadna

To je jedini tim koji nemogu da gledam do kraja
LIVERPOOL do groba.. Nisu nikako u formi, sve jedva nesto uzimaju, a i mislim da im je mozda najgori protivnik dosao od mogucih.. Nadam se da ce ih proci, al nisam siguran..

Sto se tice lige prvaka, klanjam da ispadnu Man Utd i Barsa, jer su fuj klubovi.. Vjerovatno ce Arsenal-Barsa biti zanimljiva utakmica, a vjerujte moze proci Arsenal samo tako..

Bit ce zanimljivo, sve u svemu...
KillaOR je napisao/la:
LIVERPOOL do groba.. Nisu nikako u formi, sve jedva nesto uzimaju, a i mislim da im je mozda najgori protivnik dosao od mogucih.. Nadam se da ce ih proci, al nisam siguran..

Sto se tice lige prvaka, klanjam da ispadnu Man Utd i Barsa, jer su fuj klubovi.. Vjerovatno ce Arsenal-Barsa biti zanimljiva utakmica, a vjerujte moze proci Arsenal samo tako..

Bit ce zanimljivo, sve u svemu...
cuj fuj klubovi to su jedina dva kluba koja su ponovo u cetvrtini finala lige prvaka, sto ti govori o kakvim se klubovima radi, cuj nisu u formi, nisu nikad ni bili, smijesan im je protivnik, trebali bi hladno uzet tu titulu, inace smatram ih favoritima, ako nista, makar to da osvoje, jedino im to preostaje, te mislim da ce uradit sve, makar da tako sacuvaju obraz kluba i zadrze navijace, ako ih uopste imaju

Barsa i Mancester u finalu :)
Ali obadvoje ce imati 50% jes da mrzim mancester tak da je moje misljenje da ce Barsa osvojit.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.