Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zemljotres!!!

904 pregleda · 82 odgovora · otvorena 18.03.2010. u 18:39

Neznam jesam li to umislio al zivim u Tuzli i prije mozda 5 min ko da sam osjetio zemljotres! Govno dok u meni nije umrlo jos sinoc gledo film 2012 pa premro. Imal ko da je ista osjetio?? Trajao je jedno 5 sec
Nisam ocami.

Kuci spavao.Maloprije me mama zove,kaze jesi cuo zemljotres? Ja reko nisam Ne moze mene probudit kad spavam ne znam XD

Valjda ce bit sve ok
Neki dan od mog druga ocu govorila neka baba da ce bit u tuzli zemljotres xDDD medjutim ja nista nisam osjetio
Osjetilo se na 2, 3 sekunde, mozda bude jos koji nakon prvog.
- Da hoce u sarajevu bit

- Dosad, u svom zivotu, josh nisam ni jednom osjetio zemljotres..OCAMII!
ja se sjecham jednom ja mislim proshle godine kad je bio i jachi... i ja se napio bio ko stoka tu noch i lego spavat, i probudio me ormar kolko se treso, ja se utripovo pocheo se udarat po glavi konto sanjam :D
Zilla je napisao/la:
ja se sjecham jednom ja mislim proshle godine kad je bio i jachi... i ja se napio bio ko stoka tu noch i lego spavat, i probudio me ormar kolko se treso, ja se utripovo pocheo se udarat po glavi konto sanjam :D
heheehe:D:D jako jako brate
maYbe je napisao/la:
Bacio se papa s munare jeste to culi ^^
Ko se bacio sa munare j**o te konj ludi
Zilla je napisao/la:
ja se sjecham jednom ja mislim proshle godine kad je bio i jachi... i ja se napio bio ko stoka tu noch i lego spavat, i probudio me ormar kolko se treso, ja se utripovo pocheo se udarat po glavi konto sanjam
MWHAHAHAHAHAHAHA

Samo se tripuješ ocami : D
Evo ja iz skole stari govori osjetio zemljotres, a mama nije :/
Ne kontam bgm. Vracao se normalno kao i svaki dan iz skole i nikad stabilniji nisam bio
FGB je napisao/la:
Ko se bacio sa munare j**o te konj ludi
papa benedick 16
ja dok sam srao citam ja onaj casopis govno iz solje izleti ja konto govno zivo al et vidis zemljotres ipak
Mephistopheles je napisao/la:
pa recimo da tvoj avatar odgovara tvome ponašanju
valjda ne citiraj me mrsko mi vise spammat
maYbe je napisao/la:
valjda ne citiraj me mrsko mi vise spammat
ko ti kaže da spammaš?
a ja imam opciju "citiraj" tako da...
Mephistopheles je napisao/la:
ko ti kaže da spammaš?
a ja imam opciju "citiraj" tako da...
e da bog da je ne imo
- ja sam nesto cuo kao da je nesto puklo, al reko nije to zemljotres, kad stara me pita jesi ti osjetio zemljotres, ja stao
BloodSeeker je napisao/la:
Sta ste se prepali , nije uopste bio zemljotres u pitanju , samo ja malo odlucio da vidim koliki mi je odraz.Pa kada sam doskocio malo se protreslo ne moras temu odma dizati.
HAHAHAHAHHAHAHHA KAKAV SI TI KRALJ CICO :D

oplaka XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.