Neznam jesam li to umislio al zivim u Tuzli i prije mozda 5 min ko da sam osjetio zemljotres! Govno dok u meni nije umrlo jos sinoc gledo film 2012 pa premro. Imal ko da je ista osjetio?? Trajao je jedno 5 sec
Diskusija
Zemljotres!!!
904 pregleda · 82 odgovora · otvorena 18.03.2010. u 18:39
Nisam ocami.
Kuci spavao.Maloprije me mama zove,kaze jesi cuo zemljotres? Ja reko nisam
Ne moze mene probudit kad spavam ne znam XD
Valjda ce bit sve ok
Kuci spavao.Maloprije me mama zove,kaze jesi cuo zemljotres? Ja reko nisam
Ne moze mene probudit kad spavam ne znam XDValjda ce bit sve ok
Neki dan od mog druga ocu govorila neka baba da ce bit u tuzli zemljotres xDDD medjutim ja nista nisam osjetio
Osjetilo se na 2, 3 sekunde, mozda bude jos koji nakon prvog.
- Da hoce u sarajevu bit 
- Dosad, u svom zivotu, josh nisam ni jednom osjetio zemljotres..OCAMII!

- Dosad, u svom zivotu, josh nisam ni jednom osjetio zemljotres..OCAMII!
imal dje na internetu da se sta procita???
ja se sjecham jednom ja mislim proshle godine kad je bio i jachi... i ja se napio bio ko stoka tu noch i lego spavat, i probudio me ormar kolko se treso, ja se utripovo pocheo se udarat po glavi konto sanjam
Zilla je napisao/la:
ja se sjecham jednom ja mislim proshle godine kad je bio i jachi... i ja se napio bio ko stoka tu noch i lego spavat, i probudio me ormar kolko se treso, ja se utripovo pocheo se udarat po glavi konto sanjam

jako jako brate
Ma brate ak mi je sudjeno da mrem
Ja nista nisam osjetio tako da...uzivam !
maYbe je napisao/la:
Bacio se papa s munare jeste to culi
^^
^^
Zilla je napisao/la:
Samo se tripuješ ocami : D
Evo ja iz skole stari govori osjetio zemljotres, a mama nije :/
Ne kontam bgm. Vracao se normalno kao i svaki dan iz skole i nikad stabilniji nisam bio
Ne kontam bgm. Vracao se normalno kao i svaki dan iz skole i nikad stabilniji nisam bio
FGB je napisao/la:
Ko se bacio sa munare j**o te konj ludi
ja dok sam srao citam ja onaj casopis govno iz solje izleti ja konto govno zivo al et vidis zemljotres ipak
maYbe je napisao/la:
papa benedick 16
Mephistopheles je napisao/la:
pa recimo da tvoj avatar odgovara tvome ponašanju
ne citiraj me mrsko mi vise spammat
maYbe je napisao/la:
valjda
a ja imam opciju "citiraj" tako da...
Mephistopheles je napisao/la:
ko ti kaže da spammaš?
- ja sam nesto cuo kao da je nesto puklo, al reko nije to zemljotres, kad stara me pita jesi ti osjetio zemljotres, ja stao
BloodSeeker je napisao/la:
Sta ste se prepali , nije uopste bio zemljotres u pitanju , samo ja malo odlucio da vidim koliki mi je odraz.Pa kada sam doskocio malo se protreslo ne moras temu odma dizati.

oplaka XD
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.