Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba podsetnik

1.537 pregleda · 58 odgovora · otvorena 17.03.2010. u 01:32

Dobro vece radni narode !

Vidim da su se u poslednje vreme stvari malo uzburkale na site-u, svako gura svoju pricu, svak ima svoje misljenje, odlucih da vam neke stvari objasnim, na neke da vas podsjetim da se ne vracamo 1000 puta na jedno te isto !

Prvo I prvo : Krajnje je vreme da prestanete da se petljate u posao administracije, da rasudjujete I pricate o njihovim postupcima ukoliko vi licno niste osteceni.
“Pusteno vam je sve”. Sve se mozete dogovoriti s novim / starim moderatorima, pravila su jasna, mislim da nema potrebe da se vi mesate u nas posao, ovo shvatite kao dobronamjerno upozorenje jer je ujedno I posljednje !

Drugo : Od sad pa nadalje I ubuduce neke stvari ce se defitnitivno promeniti. Kao sto vidite puno je “poznate”, “ugledne” raje banovano s portala. Naravno mi se trudimo da budemo objektivni I da pravila budu jednaka za sve, naravno I mi smo ljudi, imamo rl I neke stvari nam promaknu. Za sve, APSULUTNO SVE sto mislite da smo propustili obratite se meni licno na PM pa cemo videti sta je u pitanju. Nema potrebe da dizete temu za svaku sitnicu. Mi smo tu da vama izadjemo u susret !

Trece : Primetili ste da su pojednici ostali bez statusa moderatora, to je dokaz koliko se tezi ka tom savrsenstvu pa smo primorani neke stvari nerado da poduzimamo ali sta je, tu je. Vremena se menjaju, neki odlaze, novi dolaze, ali sve to nece I ne sme odraziti na stanje unutar g.ba zajednice I samih membera. Naravno tesko je nama svima ugoditi, ali mi dajemo sve od sebe, nadam se da ste to dosad shvatili ali mi ne mozemo bez vase pomoci !

Cetvrto : Multiaccovi su zabranjeni ali gamers je nazalost takav forum da je to postalo normalno. Dok nema riddla, niko vam ne moze skinuti ban, zaci ako ste banovani u 99,9 % je to zasluzen ban, nema svrhe da pravite novi acc I zalite se na pm… Ban vam se ne moze skinuti, samo se moze produziti, strpite se dok ne prodje jer sve ostalo ne vama ne isplati !

Peto : Primetio sam da smo malo postali ukoceni, nema vise onog “starog dobrog” spama a I novi moderatori su malo “tvrdi” pa svaki post koji nije ozbiljan kaznjavaju samarom. Nazalost morali smo ukinuti “spam petak” zbog svima vec poznatih desavanja ali to nije razlog da se ne dizu zanimljive teme, vicoteke, sale da se ne pisu I sl. Naravno sve u granicama normalnog. Podsjecam da je Youtube zabranjen ali ukoliko je to krajnje zanimljiv vidio ili vas licni uredak, slobodno podjelite to s forumasima, pa Boze moj, ne mora sve biti “TIP TOP”. Ovo je ujedno I poruka moderatorima da nije sve u ozbiljnostima, ipak smo mi negdje u srcu djeca

Sesto : Vrlo bitna stvar je to da od sad bilo kakav vid nacionalizma ce biti kaznjen permanently ban-om bez obzira ko ste. Stvarno ovo versko I nacionalno vredjanje je prevrsilo svaku mjeru. Ovaj ban ne zavisi od vaseg statusa, ID-a ili bilo ceg drugog. Svi koji pokusate da uvrijedite bilo koga na nacionalnoj ili verskoj osnovi mozete se oprostiti sa svojim acc-om, to vam licno obecavam !

Sedmo : Posto sam primetio da mnogi dizu teme I da se prica o tome (dnevno dobijem po 10ak PM-ova) nickovi vam se ne mogu promeniti. To nije do mene ni do vas, jednostavno samo admin moze promeniti nick. Nadam se da ce neko od nas “koji smo stalno tu” dobiti I tu opciju jer bi to olaksalo I vama I nama posao ali dotad vas molim da ne trazite da vam se menjaju nikovi !

Osmo : Ja sam donio za neke malo cudne odluke ali one su moje I ja ih smatram ispravnim, zamolio bi vas da se manite tih komentara I rasprave s Administracijom, imamo mi kome ici na raport I kome se pravdati. Sve ce doci na svoje, kad tad !

Za kraj :

Primetili ste da ja pisem neke stvari koje nisu u mom domenu (Global moderatora). To je iz razloga sto je site ostavljen “na obraz” meni I ostalim moderatorima da pazimo na njeg dok riddla nema I ja cu uciniti sve sto je u mojoj moci da opravdam to poverenje. Mozete biti za ili protiv ovog, podrzavati ili osporavati ali jedno je sigurno, moracete postovati !

Ovo je prilika da vi kazete sta mislite o svemu, uopsteno !

Sto bi rekao maes : “Ja ispred samog sebe !”

U zdravlje !
Sve sam cak i procitao xD

Kada si spomenuo nacionalizam, trebao bi i strogo kaznjavati
slike gdje se nalaze razni opijati i golotinja kod raje u galerijama.Erotske slike su ok tipa neki model u grudnjacima u gacicama, to je sve sa ukusom. Ali vidio sam mnogo ne primjerenih slika koje nisu podobne za maloljetne clanove G.ba portala
Svaka tebi cast sto se trudis sa svim mozes izaci na kraj ali sa nacionaliznmom neces,jer napacena djeca nemaju granica,ti ga banujes on napravi novi acc i onda jos gori i tako sve u krug.
ACE je napisao/la:
Vlex ovako, imao si veliki respect kod mene. I ti i vecina mystery membera. Ne znam sta ti je odjednom bilo, potpuno si druga osoba. Poceo obarati druge ventove zbog svoje koristi. Kako je riddle otisao samo radis za svoju, mystery ili neku blizu korist. 20 membera ima tvoj password od ovog accounta i ti nama trubis da nema multi-accounta ?! Znamo da je ostavljeno sve tebi na obraz, i stvarno si taj obraz maximalno isprljao. Znas da sam uvijek tu na ventu i imam taj VIP status, ali stvarno si se promjenio, skroz druga osoba si.
Da ne spominjem to da neki clanovi mogu mjenjati nickove, IDove i sl., a drugima solite pamet da ne moze to niko uraditi. Pa brate mili nisi ti u vrticu pa da nekoga u oci lazes. I nisam jedini koji misli da si druga osoba i da radis samo za svoj interes, samo sto ti se ostali uvlace u d*pe, zbog ventrila ili admina.
Ne znam zbog cega to sve, ali vjerovatno ti imas neke razloge. Ne zanimaju me razlozi, znas da sam uvijek dobronamjeran i da ti uvijek kazem sve u lice.
Sa ovom kritikom ne mislim da trebas napustiti moda ili site, vec da malo razmislis i ako moze da nam se stari vlex ponovo vrati
Vidis, ti si subjektivan. Vlado se promijenio prema tebi. Izvini molim te, sta to Vlado radi na g.ba a da je za njegovu korist. Shvatite ljudi da momak ne moze stici sve, ima skolu, druge obaveze.
To da njegov pw ima 20 osoba, grijesis. Ima ga 30 osoba. Stvarno ne znam kako mozete lupati svakojake gluposti. Normalno je da u odredjenim situacijama moras biti pomalo subjektivan, tako i Vlado ponekad kroz prste progleda svojim suigracima ili prijateljima. I ti bi isto vjeruj mi.Jednostavno ne zelis da se zamjeris sa ljudima sa kojima si u kakvom-takvom odnosu.
Niko ne spominje riddla, kako odredjene ljude unbanuje 2 min nakon bana. Kako to da protumacimo?
Hocu da kazem, pustite momka da obavlja posao za koji je zaduzen. Ne vidim po cemu je situacija gora ili bolja otkako je riddle otisao.
MorgaN je napisao/la:
Vidis, ti si subjektivan. Vlado se promijenio prema tebi. Izvini molim te, sta to Vlado radi na g.ba a da je za njegovu korist. Shvatite ljudi da momak ne moze stici sve, ima skolu, druge obaveze.
To da njegov pw ima 20 osoba, grijesis. Ima ga 30 osoba. Stvarno ne znam kako mozete lupati svakojake gluposti. Normalno je da u odredjenim situacijama moras biti pomalo subjektivan, tako i Vlado ponekad kroz prste progleda svojim suigracima ili prijateljima. I ti bi isto vjeruj mi.Jednostavno ne zelis da se zamjeris sa ljudima sa kojima si u kakvom-takvom odnosu.
Niko ne spominje riddla, kako odredjene ljude unbanuje 2 min nakon bana. Kako to da protumacimo?
Hocu da kazem, pustite momka da obavlja posao za koji je zaduzen. Ne vidim po cemu je situacija gora ili bolja otkako je riddle otisao.
Nisam trazio tvoje misljenje.
Dovoljno se dugo ja i vlado poznajemo da znam kakav je bio prije, a kakav sad. Nemoj mi molim te ti soliti pamet, enki wanna be spammer koji nema nista drugo u zivotu da radi nego da spamma po gamersu.
Znam se sa vladom 1-2 godine i dosta vremena provodim na tom plg ventu. Znam odlicno svu situaciju. Vlex mi je prijatelj i moja kritika je dobronamjerna. Ti si niko i nista da sudis o mojim postovima. Obratio sam se Vladi i znam da ce momak znati protumaciti moj post.
Sad me ostavi na miru.Ne kontas koliko si rtd sa tim wanna be spammer fazonom.
Buržoaska revolucija, j**o te

I tako vam je djeco propao socijalizam te se javio novi društveni režim : Vlexizam !!
ACE je napisao/la:
Nisam trazio tvoje misljenje.
Dovoljno se dugo ja i vlado poznajemo da znam kakav je bio prije, a kakav sad. Nemoj mi molim te ti soliti pamet, enki wanna be spammer koji nema nista drugo u zivotu da radi nego da spamma po gamersu.
Znam se sa vladom 1-2 godine i dosta vremena provodim na tom plg ventu. Znam odlicno svu situaciju. Vlex mi je prijatelj i moja kritika je dobronamjerna. Ti si niko i nista da sudis o mojim postovima. Obratio sam se Vladi i znam da ce momak znati protumaciti moj post.
Sad me ostavi na miru.Ne kontas koliko si rtd sa tim wanna be spammer fazonom.
hahahahahaha...ti dodji na vent, ja cu te banovati za sva vremena.. pa izvoli. Evo udji za 5 min.
Nisam ja nikakav wannabe spammer, mani me toga.
Jednostavno se postavite tako, dobar je Vlado kad nesto uradi za tebe, a cim nesto tebi ne stima, odmah se promijenio, nije vise isti...
SAmo hocu da ti kazem da ti pojma nemas ko sam niti sta sam i bolje je da tako ostane.
MorgaN je napisao/la:
hahahahahaha...ti dodji na vent, ja cu te banovati za sva vremena.. pa izvoli. Evo udji za 5 min.
Nisam ja nikakav wannabe spammer, mani me toga.
Jednostavno se postavite tako, dobar je Vlado kad nesto uradi za tebe, a cim nesto tebi ne stima, odmah se promijenio, nije vise isti...
SAmo hocu da ti kazem da ti pojma nemas ko sam niti sta sam i bolje je da tako ostane.
- Nisi me banovo sa venta, al' nvm. Ocigledno da se znas samo raspravljati sa nekim prijetnjama kako ces me banovati i sl.
- ID ti "39k". Imas "653" posta i "-335" bodova i uvjeravas nekoga da nisi spammer ? oK, nisi
- Ufati vladu za rukicu i pitaj ga sta je to on za mene uradio prij a sta sad radi. Nikada nisam trazio nista od njega, niti sam imao koristi. Uvijek smo bili samo prijatelji i zezali se. Ja sam samo rekao da se on promjenio.
- I qme boli me qrac iskreno i ko si i sta si. Ja ti se nisam ni obratio. Koliko znam ti si mene citirao da mi nametnes neko svoje misljenje. Ja sam se vladi obratio i neka tako ostane.
Molim te ako imas jos nesto obrati mi se na ventu ili u GB. Hvala
ACE je napisao/la:
- Nisi me banovo sa venta, al' nvm. Ocigledno da se znas samo raspravljati sa nekim prijetnjama kako ces me banovati i sl.
- ID ti "39k". Imas "653" posta i "-335" bodova i uvjeravas nekoga da nisi spammer ? oK, nisi
- Ufati vladu za rukicu i pitaj ga sta je to on za mene uradio prij a sta sad radi. Nikada nisam trazio nista od njega, niti sam imao koristi. Uvijek smo bili samo prijatelji i zezali se. Ja sam samo rekao da se on promjenio.
- I qme boli me qrac iskreno i ko si i sta si. Ja ti se nisam ni obratio. Koliko znam ti si mene citirao da mi nametnes neko svoje misljenje. Ja sam se vladi obratio i neka tako ostane.
Molim te ako imas jos nesto obrati mi se na ventu ili u GB. Hvala
Smijesan si mi qme, do bola. Kakav bola ID 38k, imam jos 5 acc sa ID 4k i manji. Najvise volim takve koji odmah spominju ID, ako si tolika faca napisi koje si godiste.
btw.udji na vent
Gamers.ba = Zatvor

Relaxirajte se :] Ja kako sam skontao momci nemogu nista a kamoli nesta :]

Al et Coolirajte

Cya ZIVIO OZ !
Philosopher je napisao/la:
Ma znam kada je banovan i predpostavljao sam koji je moguci razlog (pogdio sam).
Ali kada uzmes u obzir sta su sve idioti govorili, a niko od ostalih nije dobijao ban, nema smisla. :-X
Malo lazes, i ja sam dobio ban, tako da nije tvoj "jaran" jedini koji je banovan!
r3L0aded je napisao/la:
vLex je bio objektivan, mene je banovao zbog psovanja te je to isto učinio i v3troxu... Tako je i sa svima ostalima.
Nije,Gazzel meni psovao i ne samo da nije dobio ban već sam ga ja dobio.Vjerovatno je nešto izmislio da me banuje neko.:S
Vlex je novi schulz
rijeci poput "balija, dodik, četnik i sl." treba ukinuti na stranici skroz znaci nek webmaster skocka neki kod ili slicno pa nek zabrani te rjeci da se uopce upotrebljavaju na ovom portalu i sve ce biti ok!

ja nisam odavle -.-

viva la vlex

ma volim ja tebe iako si me ban bez razloga ;)
Kopija_Vlexa je napisao/la:
ja nisam odavle -.-

viva la vlex

ma volim ja tebe iako si me ban bez razloga
Ne banujem bez razloga, bio si spamao a u duplim IPovima sam nasao tvoje multi accove, tommy etc. no nvm

@ ACE

Nisi upoznat sa situacijom na mayerovom ventu pa evo da ti objasnim , ja sam usao na taj server i bila je soba VLEXU JE***O MAJKU ja sam usao i rekao da se soba obrise da ne bude problema zatim je sWr3 poceo psovati mrtve, Bogove, cetnike ustase balije ... pa sam ih lepo rusio dok nisu obrisali sobu , to nije u nikakvom mom intresu jer stvarno ne znam sta bi mogao uraditi sa 10 likova s njegovog venta no nvm.

Kako mislis probijam MYSTERY ? Pa malog miireta sam predlozio za moda kad je bio konkurs jer stvarno lik zna raditi movie i dobio je moda, predlozio sam i 53m1ra koji isto pravi dobro sajtove i nije ga dobio tako da to ne znaci nista da sam ja njihova stela ili tako nesto , a tema MYSTERY WebSite v2 je bila u zanimljivim jer je nesto novo uradjeno!
Seti se samo da sam stavljao u zanimljive i lanklanov sajt i sajt od kka te sajt od Sniper Soldierovog klana, pa sto onda nebi mogao i MYSTERY-ev ?

Nick kao i ID ne mogu menjati , to moze samo riddle i neko ko ima pristup bazi a to nisam ja.
Vlex je napisao/la:
Ne banujem bez razloga, bio si spamao a u duplim IPovima sam nasao tvoje multi accove, tommy etc. no nvm :P

@ ACE

Nisi upoznat sa situacijom na mayerovom ventu pa evo da ti objasnim , ja sam usao na taj server i bila je soba VLEXU JE***O MAJKU ja sam usao i rekao da se soba obrise da ne bude problema zatim je sWr3 poceo psovati mrtve, Bogove, cetnike ustase balije ... pa sam ih lepo rusio dok nisu obrisali sobu , to nije u nikakvom mom intresu jer stvarno ne znam sta bi mogao uraditi sa 10 likova s njegovog venta no nvm.

Kako mislis probijam MYSTERY ? Pa malog miireta sam predlozio za moda kad je bio konkurs jer stvarno lik zna raditi movie i dobio je moda, predlozio sam i 53m1ra koji isto pravi dobro sajtove i nije ga dobio tako da to ne znaci nista da sam ja njihova stela ili tako nesto , a tema MYSTERY WebSite v2 je bila u zanimljivim jer je nesto novo uradjeno!
Seti se samo da sam stavljao u zanimljive i lanklanov sajt i sajt od kka te sajt od Sniper Soldierovog klana, pa sto onda nebi mogao i MYSTERY-ev ?

Nick kao i ID ne mogu menjati , to moze samo riddle i neko ko ima pristup bazi a to nisam ja.
i da da banovao si lika koji je sjedio pokraj mene u igraoni bravo ;)
Kopija_Vlexa je napisao/la:
i da da banovao si lika koji je sjedio pokraj mene u igraoni bravo
To vec nije moja stvar, znaci da ste spamali iz igraonice , vishe vas i isti vam je ip nisam vam ja kriv, sto ste to radili
Vlex je napisao/la:
To vec nije moja stvar, znaci da ste spamali iz igraonice , vishe vas i isti vam je ip nisam vam ja kriv, sto ste to radili
nije on spamo neg ja sam al bmk ionako neznam lika nego samo sam vidio kad je refresh uredio pokazalo mu banovan si XD
Pročitao sam sve, ništa novo, samo lagano sportski, dobro je blejz il liq [ sorry ako sam pogriješio ] rekao sve ste nekako ukoćeni, svi hoćete da pišete doktorske postove, mada znanje to ne dozvoljava. Samo relax, svi smo od krvi i mesa, svi smo ljudi, svi nekad pogriješimo, sve je to u nama. Ae cya, GL ! : D
Slazem se sa tobom vLex. Dosta je vise spama, nacionalizma, glupih spam tema, psovki i ne znam sta vise.

Situacija se treba vidno popraviti i svi oni koji krse pravila, trebaju biti banovani, naravno prema razlogu bana da se odredjuje i trajanje bana.

I jos nesto:
treba se stati u kraj namjestanju bodova, skamanju, wanna be hackerima i slicnim idolima.

Ziv'li

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.