Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TURNIR @ BUCA CITY

155 pregleda · 11 odgovora · otvorena 15.03.2010. u 16:13

Ovako, da li ce se ovaj turnir uopste odrzati ? Bila je jedna tema u kojoj se autor nije niti jednom javio niti nista obavjestio, pa cak i fulio datum ... Znaci moguli znati oceli se odrzati turnir i koje ce ekipe doci 100 % ... UZ TO NARAVNO I MOJA EKIPA , koja se faza igra [nock out ili grupna]... Znaci blizi se subota a nemamo nikakvih informacija... NADAM SE DA NECE BITI KAO U NEONU ...

MISTAKE

eshel, proxa, aa, njanja, apphex TU SMO

<3
hoce bolan, sinoc sam razgovarao sa neddiem, dignut ce temu uskoro.

Uplate ce se morati donjeti u petak navece i tu ce se odmah izvuci grupe da nebi bilo peglanja. Svako ce znati kada igra.
Odrzat ce se turnir 1000%.
Prico sam i ja sa neddiem
ja dolazim 100 % da gledam, ako kome igrac zafali igram

btw . nije Buca , nego Boljakov potok
Haveru u subotu 20.03 , najvjerovatnije u petak uplate , turnir ce biti 100 % ?! , za informacije se mozete javiit neddie'u i meni ;)
wellaz0r je napisao/la:
Haveru u subotu 20.03 , najvjerovatnije u petak uplate , turnir ce biti 100 % ?! , za informacije se mozete javiit neddie'u i meni ;)
mozes li mi samo jos reci koje ce biti ekipe ?
yak1 je napisao/la:
mozes li mi samo jos reci koje ce biti ekipe ?
evo ove ce biti ekipe najvjerovatnije :

- ETERNATY (90%)
- Phonatic (100%)
- PARANORMAL ATACK (100%)
- ek1 (100%)
- Hardstylemania (100%)
- Yasmina (?)
- kkl180 (100%)
- Mistake (100%)
- uniQue (80%)
- VEX (100%)
- alternative (100%)
- warlook (40%)
- Holle (100%)
- ETP.Gamezone (100%)
- Kabir (50%)
- TAFF1g (70%)
- WAYONE (100%)
- AMMEBA TEAM (100%)
Hoce bit ce turnir 100%.
Danas sam pricao sa ovim wellom,isao sam u Buljakovo da vidim gdje je Internet centar i sve je super.

Vidimo se u subotu :)
ENTEL1 je napisao/la:
Hoce bit ce turnir 100%.
Danas sam pricao sa ovim wellom,isao sam u Buljakovo da vidim gdje je Internet centar i sve je super.

Vidimo se u subotu :)
Ajde da u subotu idemo zajedno do buljakovoga ? jer ovi moji 2. smjena ... da nepeglam tamo one iz bp, pa da trknemo u 5ak dole da platimo ...
yak1 je napisao/la:
Ajde da u subotu idemo zajedno do buljakovoga ? jer ovi moji 2. smjena ... da nepeglam tamo one iz bp, pa da trknemo u 5ak dole da platimo ...
ako si sa autom moze zajedno
vejn je napisao/la:
ako si sa autom moze zajedno :D:D:D
CUJ VANETA STO MU JE ZAO DAVATI NA GORIVO PARE HAHAHAH

AJD SKONTAT CEMO NESH ...
E veceras ce biti jos jedna tema sto se tice turnira , objasnjenja i upute sve ;) cya

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.