Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Moderator

1.842 pregleda · 64 odgovora · otvorena 14.03.2010. u 23:06

Ne pitajte me zašto mi je skinut moderator !
Zašto ?

Jer ni ja neznam zašto... Dok sam ja je***o svoje živce i vrijeme, dok sam izmišljo razne conteste i gluposti da aktiviram "FanArt" drugi su dr***i ku**c.

Ako neko od "[color=#FF0000]administracije[/color]" ima konkretan odgovor na pitanje "Zašto mi je skinut moderator ?", neka bude kolko-tolko dostojan i neka napiše razlog.

Hvala.
torQ7u je napisao/la:
Skini zadnji patch, stavi ga u WC3 folder i pokreni ga.
Vidis on se ponovo trudi da mu se vrati mod,jbo ga ljebara
milan je napisao/la:
Ja cu sad ispasti glup, al to nisam znao ni na google naci :$
zato sto ne posjecujes gamers dovoljno.
Dzabe pisete da mu se vrati mod ili ne

Ima sve pise koliko ko radi !
Ima tu ostali koji su zaduzeni dok riddla nema da se prati ko se glupira ko ne tj. ko je ozbiljan kao pripadnik administracije itd. !
Kad dodje riddle recite kako sta pa ce on to fiksati.

Jer mi mozemo pisati (spamati ) ali nije to to
Smijesno...administracija svakako nista nije radila 5 godina i sad im se valjda upalila lampica, profesionalno nema sta.
A šta ti dobijaš dizanjem ove teme ? Pričaš ku**u samo.. nikog ne zanima to što je tebi krivo što nemaš moda više :/ ( osim nekih dobrih jarana ) Znači mod ti se neće vratiti 100% dok riddle ne dođe. I što se džaba trgaš ko kreten ? Idi popij nešto pa dođi sebi :D
A neki su se dobro nasrali u komentarima.. :S
Svaka cast , jos skinite harunu i drama ste poso odradili...
( harune nemoj me banat molim te molim te molim te )

"Zaboravio si napisati da je tema odobrena od Administracije (Al ovo administracije crvenim slovima). "

Svaka cast !
xEnon je napisao/la:
gamers.ba = NIDJE VEZE.
Gamers je nidje veze ?

Ako je nidje veze zašto si uložio tolke pare u bodove , zašto podsjcujes ovaj portal ?

Nemoj samo reci da nisi marke ulozio u bodove ocat
Skinut ti je moderator jer si kreten.Nonstop si kršio prava i kurčio se sa svojim je****m fazonom:Ja mogu sve jer sam u administraciji!Pa eto ti sad kita!
Kad bi mi reko da ti je neko skino mod-a nebi vjerovo , neznam sto su ti skinuli dizes razna takmicenja i pi**e materne
neddie je napisao/la:
Gamers je nidje veze ?

Ako je nidje veze zašto si uložio tolke pare u bodove , zašto podsjcujes ovaj portal ?

Nemoj samo reci da nisi marke ulozio u bodove ocat
nisam ja ko ti morbid da placam bodove ubi se
Zato možda što si se previše kurčio. Ti znaš da ja nemam ništa protiv tebe, normala si momak drag si mi. Jebiga jerane i ovo propada... Eto yasmina banovana bezveze samo što se zamjerila moderatoru odma ban.... Polahko doćiće i ovome kurčenju kraj
Nemam nista protiv momka, mozda jest' ta neka "sranja" pravio, ali lik se trudio da bude sto vise takmicenja

Predobar Photoshoper i ostalo.

- Onda gledam sad Yasmina banovana ? Razlog ? Nesto rekla moderat0ru i banovana ?

Brate mili, ne kazem ja nista, ali nema pravno niko da vako banuje. Nervira te neka osoba i ti odmah BAN ?

Dajte ba, djabe da sajt kvarite, ako krsi pravila, banuj na odredjeno vrijeme, a ne da je banujete bezveze ?

Ako sam ikom' sad zamjerio, sry Nek' samara ako zeli.

- Onda vidjam neke moderatore da cesto sebi pucaju aplauze ? wtf ?

Ja sam dao sebi 2x aplauz, ali to ono ko pomogao ha hu, nisam nesto radi spama ili skupljanje jadnih bodova. Ali gledam neke "moderatore" sami sebi pucaju previse aplauze ? Daj ba ?

Riddle je strogo to zabranio a vi to radite, ne ulizujem se nikome, ni Riddlu, nego sam samo rekao da se to ne smije raditi.

Jadne bodove skupljate, puknes sebi na dan 3, 4 aplauza, tako iz dana u dan zbog jadnih bodova ?

Baj !
miire je napisao/la:
Nemam nista protiv momka, mozda jest' ta neka "sranja" pravio, ali lik se trudio da bude sto vise takmicenja

- Onda gledam sad Yasmina banovana ? Razlog ? Nesto rekla moderat0ru i banovana ?

Brate mili, ne kazem ja nista, ali nema pravno niko da vako banuje. Nervira te neka osoba i ti odmah BAN ?

Dajte ba, djabe da sajt kvarite, ako krsi pravila, banuj na odredjeno vrijeme, a ne da je banujete bezveze ?

Ja sam dao sebi 2x aplauz, ali to ono ko pomogao ha hu, nisam nesto radi spama ili skupljanje jadnih bodova. Ali gledam neke "moderatore" sami sebi pucaju previse aplauze ? Daj ba ?

Riddle je strogo to zabranio a vi to radite, ne ulizujem se nikome, ni Riddlu, nego sam samo rekao da se to ne smije raditi.

Jadne bodove skupljate, puknes sebi na dan 3, 4 aplauza, tako iz dana u dan zbog jadnih bodova ?

Baj !
+1

To ti je ono ja tebe spustim da ti se svi smiju, ti ne znas kako ces da me isfuras ja udjem NA NECIJI PW i tebe banujem. Brate moj nemoze to tako, svako banuje kako je njemu ku**u cejf, rade sta oce od sajta, ali oni su ipak moderatori. Bas gledam pola administracije je bilo banovano jer je krsilo pravila. Svaka cast vlexu on je jedini ovde pravedan i bori se protiv ovakve administracije.

Sada vam kažem šamarajete, banujte dok možete. Doćiće vrijeme kad nećete moći. cya
miire je napisao/la:

Baj !

E je**m ti zuhdiju XD
Ado je napisao/la:
+1

To ti je ono ja tebe spustim da ti se svi smiju, ti ne znas kako ces da me isfuras ja udjem NA NECIJI PW i tebe banujem. Brate moj nemoze to tako, svako banuje kako je njemu ku**u cejf, rade sta oce od sajta, ali oni su ipak moderatori. Bas gledam pola administracije je bilo banovano jer je krsilo pravila. Svaka cast vlexu on je jedini ovde pravedan i bori se protiv ovakve administracije.

Sada vam kažem šamarajete, banujte dok možete. Doćiće vrijeme kad nećete moći. cya
AHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA

Seresh mali... S tobom covjek ne moze fino ? Nisi mi neki dan rekao da sam ja ok, super ? Jel vidish zasto je banovana ? Da, ona je banovan i svi drugi koji pokusavaju da ospore ono sto je istina i da namecu nesto svoje... Da, usao sam na tudji pw i banovao i tako cu uvijek. Javio sam se na temu i rekao Marku zasto je izgubio moderatora, posle toga ona kaze kao pada sve 'vako 'nako... Koliko je administracije aktivno na forumu ? Iskreno ? Ko se koliko trudi ? I ja fino odgovorim ona meni uzme pricati nesto... E pa nece moci... Svako normalan zna da sam normalan i da se samnom moze pricati i sve mi se reci, izacu svima u susret, svima pomoci, ali nemoj da mi "seres" bez razloga...

I ako je ovo bilo da je ona mene spustila onda ne znam...

I da, ti se meni vise nemoj obracati
nera_f je napisao/la:
AHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA

Seresh mali... S tobom covjek ne moze fino ? Nisi mi neki dan rekao da sam ja ok, super ? Jel vidish zasto je banovana ? Da, ona je banovan i svi drugi koji pokusavaju da ospore ono sto je istina i da namecu nesto svoje... Da, usao sam na tudji pw i banovao i tako cu uvijek. Javio sam se na temu i rekao Marku zasto je izgubio moderatora, posle toga ona kaze kao pada sve 'vako 'nako... Koliko je administracije aktivno na forumu ? Iskreno ? Ko se koliko trudi ? I ja fino odgovorim ona meni uzme pricati nesto... E pa nece moci... Svako normalan zna da sam normalan i da se samnom moze pricati i sve mi se reci, izacu svima u susret, svima pomoci, ali nemoj da mi "seres" bez razloga...

I ako je ovo bilo da je ona mene spustila onda ne znam...

I da, ti se meni vise nemoj obracati
Ovako

Ti mene možeš zvati mali koliko hoćeš, ali istina boli. Ti zato što si banovao Jasminu u administraciji je nastala pometnja. 9 moderatora je odlucilo da vise nece da ima nikakvu ulogu na ovome sajtu. Ti banuješ koga stigneš, kako je tebi ćejf. Ja te prije na forumu nisam primjećivao, al naravno dobio moderatora + jedan pw ( znaš na čiji pw mislim) i odma se uskurčio. Ti preko tog pw-a mene možeš banovati odma, ali si svjestan da bi ja unban dobio za manje od 2 minute.
Ado je napisao/la:
Ovako

Ti mene možeš zvati mali koliko hoćeš, ali istina boli. Ti zato što si banovao Jasminu u administraciji je nastala pometnja. 9 moderatora je odlucilo da vise nece da ima nikakvu ulogu na ovome sajtu. Ti banuješ koga stigneš, kako je tebi ćejf. Ja te prije na forumu nisam primjećivao, al naravno dobio moderatora + jedan pw ( znaš na čiji pw mislim) i odma se uskurčio. Ti preko tog pw-a mene možeš banovati odma, ali si svjestan da bi ja unban dobio za manje od 2 minute.
Krajnje je vrijeme da se spustis, ne mjesas gdje ti nije mjesto... Ja sam dobio to sto sam dobio, ja snosim posljedice ukoliko sam pogrijesilo ali nemam razloga da se tebi pravdam, ne samo tebi nego bilo kome drugom, onome kome treba da se pravdam ja cu se pravdati...

Ok, nisi me primjecivao, dobio sam mod-a preko stele i bla bla, misli sta hoces, bmk iskreno ali ne zaboravi svoj put dovde gdje si sad, svaki put kad krenes da seres po drugom kreni od sebe, ja imam dovoljno kredita ovdje da mogu i pogrijesiti iako smatram da nisam nista pogrijesio a u tome se slaze vecina ovih ljudi do cijeg misljenja mi je stalo.. A sto se tice modov-a i njihovih "ostavki" to me strasno potreslo, ali o tome cu ti napisati posle vikenda

Nema vise petljanja u odluke administracije, Marku je skinut mod, tako je nadlezni odlucio i sta se tu ima raspravljati ? Ima razlog zasto mu je skinut a ja sebi necu dopustati da me neko vrijedja pa makar mene to kostalo mog polozaja !

I da, neki dan ti je miire bio glup, samo spama sad ti je super ? Zanimljivo, sta ja sad treba da se cnjacim sto sam tebi trn u oku ? HA HA HA ! Nicija nije do zore gorila !

Ne citiraj, smarash me majkem' /
nera_f je napisao/la:
Krajnje je vrijeme da se spustis, ne mjesas gdje ti nije mjesto... Ja sam dobio to sto sam dobio, ja snosim posljedice ukoliko sam pogrijesilo ali nemam razloga da se tebi pravdam, ne samo tebi nego bilo kome drugom, onome kome treba da se pravdam ja cu se pravdati...

Ok, nisi me primjecivao, dobio sam mod-a preko stele i bla bla, misli sta hoces, bmk iskreno ali ne zaboravi svoj put dovde gdje si sad, svaki put kad krenes da seres po drugom kreni od sebe, ja imam dovoljno kredita ovdje da mogu i pogrijesiti iako smatram da nisam nista pogrijesio a u tome se slaze vecina ovih ljudi do cijeg misljenja mi je stalo.. A sto se tice modov-a i njihovih "ostavki" to me strasno potreslo, ali o tome cu ti napisati posle vikenda

Nema vise petljanja u odluke administracije, Marku je skinut mod, tako je nadlezni odlucio i sta se tu ima raspravljati ? Ima razlog zasto mu je skinut a ja sebi necu dopustati da me neko vrijedja pa makar mene to kostalo mog polozaja !

I da, neki dan ti je miire bio glup, samo spama sad ti je super ? Zanimljivo, sta ja sad treba da se cnjacim sto sam tebi trn u oku ? HA HA HA ! Nicija nije do zore gorila !

Ne citiraj, smarash me majkem' /
Hoću da te citiram jer si ti prvi mene citirao.

Što se tiče mirreta, ja njega znam godinu i po i mi se tako "svadjamo". Poslije vikenda ćeš mi reć ? Šta doćiće Denis, ti češ mu svašta napričati i obrisat će mi acc ? HAHAHAAHAH
Il će ti staviti neku funkciju da ne moraš ulaziti od drugih na profile i banovati raju. Šta još ćeš se više kurčiti, neće ti niko smjet reći " Što si me ošamario" ? I da ja ću se petljati u šta ja hoću. A za 7 dana vjeruj mi možeš me banovati, možeš pola Gamersa banovati jer nam više neće biti ovaj sajt toliko zanimljiv kada takvi kao ti rade šta hoće. Otvara se novi sajt, sa zanimljivom administracijom i poštenijom.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.