Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HITNO!!!

185 pregleda · 12 odgovora · otvorena 14.03.2010. u 18:08

vozdra raja....skinuo sam ovaj program za brze skidanje,imam ovaj browser google chrome i kada god skidam nesto uvjek mi skida preko chrome-a,kako sad da nastimam da mi skida preko orbita-automatski.jer skidam nekih stvari s free zone nekih s neta ....ak skidam s neta mogu ubacim link tamo u programu,a s free zone nemrem jer nemoze....

p.s.internet mi je wirac,brza moja tetka...

sta da radim?

unaprjed hvala
jbt kad niko ne odgovara,hitno ba.....treba mi to sad...:S
Ako hoces brzi internet - kupi ga. Nema programa koji moze ubrzat' dl speed. NEMA.
Nema sine tog programa , hvala cao
MaN_oS je napisao/la:
jbt kad niko ne odgovara,hitno ba.....treba mi to sad...:S
Orbit ?

Orbit se žvaće idiote , nema program koji će ti ubrzat downloadanje , jedino uzmeš novi net !

I ako ti na prvoj niko ne odgovara to znači da trebaš drugu dići ? Aj se u pm .
4rm4n1 je napisao/la:
Ako hoces brzi internet - kupi ga. Nema programa koji moze ubrzat' dl speed. NEMA.
Normala da nema ja bih ga prvi skinuo
hardstyleftw je napisao/la:
Orbit ?

Orbit se žvaće idiote , nema program koji će ti ubrzat downloadanje , jedino uzmeš novi net !

I ako ti na prvoj niko ne odgovara to znači da trebaš drugu dići ? Aj se u pm .
seljacino:

http://gamers.ba/forum/7/56474/orbit-downloader/
moze jedno pitanjjjjjce posto vidim da vi rasturate evo ja sam prvi put kupio igru -na crno pa me nesta mori ta instalacija sve je ono kako kazete vec opisano al ne znam kako- usitati sliku sa virtualnim driveom i sta je ono dir=cd
pa kako instalaciju i sta dalje...
haj hvala ako ko bude tu voljan da pomogne...
LP
MaN_oS je napisao/la:
seljacino:

http://gamers.ba/forum/7/56474/orbit-downloader/
Procitaj još jednom temu pa onda svoju , i shvati razliku .
hardstyleftw je napisao/la:
Procitaj još jednom temu pa onda svoju , i shvati razliku .
procitaj ti,ak znas!
MaN_oS je napisao/la:
procitaj ti,ak znas!
Hajd nemoj morit , idi nastavi gubiti vrijeme tražeći program kojim ćeš da zajebeš vlasnike tog neta I UBRZAS SVOJ INTERNET .

Takav ti je paket , ta i ta brzina downloada i da si bog neš je povećat , osim ako uzmeš veći paket sa većim dl speed i većom cijenom .

Ne mori više .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.