Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Orbit

130 pregleda · 12 odgovora · otvorena 14.03.2010. u 17:23

vozdra raja....skinuo sam ovaj program za brze skidanje,imam ovaj browser google chrome i kada god skidam nesto uvjek mi skida preko chrome-a,kako sad da nastimam da mi skida preko orbita-automatski.jer skidam nekih stvari s free zone nekih s neta ....ak skidam s neta mogu ubacim link tamo u programu,a s free zone nemrem jer nemoze....

p.s.internet mi je wirac,brza moja tetka...:D:D

sta da radim?

unaprjed hvala
MaxYz je napisao/la:
Sta se ti tamo kurcis, idole maloumni ? Jel te stid koliko ti je godina, a koliko si retardiran !? 12 mu godina, on meni nesto pametuje ..

cntr je napisao/la:
Sta se ti tamo kurcis, idole maloumni ? Jel te stid koliko ti je godina, a koliko si retardiran !? 12 mu godina, on meni nesto pametuje ..

13 mi je godina,a uostalom šta tebe ku**c boli koliko mi je godina?Ako si ti tako odrastao idi bari nešto no liferu.
BTW ta je slika stara 2 godine.
Ej zna to moj rodjak nastimati , cim dode iz carsije :) ja ti javim kako to ide bice edit :)
Houdini je napisao/la:
Ej zna to moj rodjak nastimati , cim dode iz carsije :) ja ti javim kako to ide bice edit :)
okay...treba mi do sutra,kad ce doc?
MaxYz je napisao/la:
13 mi je godina,a uostalom šta tebe ku**c boli koliko mi je godina?Ako si ti tako odrastao idi bari nešto no liferu.
BTW ta je slika stara 2 godine.
Mene boli k koliko ti je godina dijete napaceno. Sta ti koji q nesto pametujes, i furas neek fazone !? 13 <_< first kiss , meni prica nesto .. bai
cntr je napisao/la:
Mene boli k koliko ti je godina dijete napaceno. Sta ti koji q nesto pametujes, i furas neek fazone !? 13 <_< first kiss , meni prica nesto .. bai
Okani me se glupane,2-3 godine stariji i misli da je nešto,jesi qrac.
Da svijetliš koliko si glup,nebi nijednom gradu u BiH (a i nadalje)trebala rasvjeta!
MaxYz je napisao/la:
Okani me se glupane,2-3 godine stariji i misli da je nešto,jesi qrac.
Da svijetliš koliko si glup,nebi nijednom gradu u BiH (a i nadalje)trebala rasvjeta!
Sto me isfura mali <_<
cntr je napisao/la:
Sto me isfura mali <_<
Postavi blok/Označi spamera.
MaxYz je napisao/la:
Postavi blok/Označi spamera.
kako mrzim ufuranu dječurliju.....
šta ti bolan imaš nešto kome pametovati, sve mangupi preko tastature, kad malo porasteš skontaćeš koliko si glup
EDIT:
HAHAHAHAHAHAHAAHAH
HAHAHAAHHAHAHA
voLume je napisao/la:
kako mrzim ufuranu dječurliju.....
šta ti bolan imaš nešto kome pametovati, sve mangupi preko tastature, kad malo porasteš skontaćeš koliko si glup
EDIT:
HAHAHAHAHAHAHAAHAH
HAHAHAAHHAHAHA
Ja sam glup?On mi nešto sere javlja se bez razloga kao i ti.A ti si jako pametan kad ti je status:Ko mi posalje premium bicu mu jako zahvalan ! !
MaxYz je napisao/la:
Ja sam glup?On mi nešto sere javlja se bez razloga kao i ti.A ti si jako pametan kad ti je status:Ko mi posalje premium bicu mu jako zahvalan ! !
Ti si glup ne oni ..Lik je trazio pomoc ti smapas dzaba .. ??
Sta hoces sa tim ??
Ako mu ne mozes pomoc nemoj ni odmagati idolu ..
Idi spavaj 12 god imas i dosao si pametovati ovdije ..
by

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.