Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

msn error :@

95 pregleda · 7 odgovora · otvorena 13.03.2010. u 14:15

formatirao racunar jutros, vratio windows7, na drugoj partici' imam setup od msna, koji je radio do sad izgleda, pokrenem, dodje do 50% izbaci ovaj error kontam da je do setup'a skinem novi, isto:S.
please close all other open programs, and theh try agin
zatvorim sve, probam ponovo, isto

imal neko link ( od setupa, ono da pokrene odma instal, nije da ovako skida msn :O )
i meni je tako prije isto bilo, pa sam morao izbrisati taj i install novi 
majaba je napisao/la:
i meni je tako prije isto bilo, pa sam morao izbrisati taj i install novi 
de procitaj temu, pa onda odgovori, FORMATIRAO RACUNAR znaci nema msna, uopste, pokusajem instalirat novi i izbacuje mi to 
AltF4 je napisao/la:
de procitaj temu, pa onda odgovori, FORMATIRAO RACUNAR znaci nema msna, uopste, pokusajem instalirat novi i izbacuje mi to 
Imas neke probleme sa verzijom al jbg nazalost ne znam nista vise od toga, ne kosta te nista da skines novi setup s oficijalne stranice.
vLexinho je napisao/la:
Imas neke probleme sa verzijom al jbg nazalost ne znam nista vise od toga, ne kosta te nista da skines novi setup s oficijalne stranice.
msn.com > Essentials > Messenger > Download
^^
odatle skidam, skine onaj wlsetup i izaberem msn, sve kako treba, kao i do sad i nakon nekoliko tj. 50/60/70% izbaci mi taj error :/
AltF4 je napisao/la:
msn.com > Essentials > Messenger > Download
^^
odatle skidam, skine onaj wlsetup i izaberem msn, sve kako treba, kao i do sad i nakon nekoliko tj. 50/60/70% izbaci mi taj error :/
Hmm ne znam jel mislimo na isto

http://download.live.com/?wa=wsignin1.0

Odavde sam ja juce skidao i instalirao kad sam stavljao novi sistem.
Treba ti sistem prvo uradit automatic updates ? 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.