Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WorlD JumP DaY

1.171 pregled · 29 odgovora · otvorena 19.07.2006. u 23:52

eh ovako moji gameri... Sutra u 12:39:13 (sat podesite po 125) skacite (ako ste u Sarajevu ovo je vrijeme..)

Cilj akcije je da sjebemo planetu a mogli bi fakat...

Uglavnom ako 600 miliona ljudi skoci, Zemlja ce promjenit orbitu i odosmo u pi**u materinu ili cemo imati bolju klimu na zemlji ...jbg vrijedi pokusati ali ako skocimo u pogrijesno vrijeme idemo u pogresnu stranu tj. ODOSMO U PI**U MATERINU ! ! ! !

vise informacija na --- http://www.worldjumpday.org/

PS : zamolio bi bladehooda i neO-a da skoce

Momci nemojte se vi sta naljutit...sala..

pozurite fali jos oko 1 mil .. ljudi...pomozite bracoo
cista glupost.. kao sto pura kaze.. ako mi skacemo sa ove strane, ameri sa one.. koji muski spolni organ mozemo uradit? Probit zemlju ? lol.. ocam, i da.. roky, svi skacu u isto vrijeme.. odredjeno je po vremenskim zonama tako da nema sanse da se zakasni.. al opet je ovo smijesno.. haha, cuj skokovima pomjerit zemlju ..
               celer0n je napisao/la:
cista glupost.. kao sto pura kaze.. ako mi skacemo sa ove strane, ameri sa one.. koji muski spolni organ mozemo uradit? Probit zemlju ? lol.. ocam, i da.. roky, svi skacu u isto vrijeme.. odredjeno je po vremenskim zonama tako da nema sanse da se zakasni.. al opet je ovo smijesno.. haha, cuj skokovima pomjerit zemlju .. :\'(

posjeti http://www.worldjumpday.org/
Cuo sam i ovakvu pricu.Ako svi kinezi (a kolko njih imaaa... )odu u ameriku i skoce svi u isto vrijeme, mogu potopit citavu ameriku...
Heheh najjaci si

Jump Jump

Ja cu skocit al bojim se da necu nista promjenit

Ryder je napisao/la:
jel se skace na glavu ili trbuh...moram znati detalje !!

PASA SKACES NA USTA...NA zub..

i srle ako je tema retardirana ... zamolio bi da je admini izbrisu...
               Ryder je napisao/la:
jel se skace na glavu ili trbuh...moram znati detalje !!

skoci na trepavicu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.