Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Champions League - Rezultati

761 pregled · 88 odgovora · otvorena 10.03.2010. u 22:51

E ovako dragi moji veceras te mogli pogledati dva veoma zanimljiva duela izmedju :

- Manchester U vs AC Milan
- Real Madrid vs Lyon

Utakmice su završene ovako :

- Manchester U. 4 - 0 AC Milan
- Golovi :
13' [1 - 0] W. Rooney
46' [2 - 0] W. Rooney
59' [3 - 0] J. Park
88' [4 - 0] D. Fletcher

- Real Madrid 1 - 1 Lyon
- Golovi :
6' [1 - 0] C. Ronaldo
75' [1 - 1] M. Pjanic

Dalje prošle ekipe Manchester U i Lyon

Da cujem vaše komentare zasluzene pobjede da ne ??
<3 Real Madrid <3

koliko god da su izgubili real je uvijek u srcu i za njega cu navijati do kraja zivota
to mi niko ne moze promjenit
Glory, Glory, Man United
Glory, glory, Man United,
And the reds go marching on, on, on…

Nakon sto smo, u oba2je utakmice, objasnili Milanu kako se igra fudbal, idemo dalje, nebitno koga god da dobijemo, prizeljkujem Bajern, dajte bajern da se igramo, igramo, igramo
golovi za junajted, prejebeni, znaci :
ROOOOOOOOOOOOONEY!!
Forever and Ever!

mrsko mi pisat vise

da, RUNJ'E glavom prvi, nogom drugi, park nogom treci, darren FUCKIN' fletcher glavom cetvrti.

za navijace reala
klik
H4midovic je napisao/la:
Hajde ovako ljudi moji.Vidim glupih komentara more :S svaka cast i mancesteru i lyonu i bayernu itd Ali 2 vele sile su AC Milan i Real Madrid Los dan nema veze Ali na onom pokalu sto se digne pisu imena klubova koji su osvojili LP pise Real Madrid 9 puta i AC Milan 7 puta poslje nas je Liverpol 5 itd itd itd Znaci Mancester 3 titule Chelzi 0 Lyon 0 Arsenal 0 Bayern 2-3 nisam siguran itd itd itd Juventus je tu isto s 2-3 kao i Inter :S

Vidimo lijepo ko ima koliko titula i pokala ukupno u evropi di je Milan i Real mogu pokriti 10ekipa ovih svih zajedno zato molim postovanje prema 2 giganta

Jaran Smislio xD "kazee...dosoo Iker u svlacionicu...pita ga ROnaldo kazee jesil sta zaboravioo...kaze Iker nisam...govori njemu Ronaldo jesii loptu u mrezi od Pjanee... aa njemu ce Ikerrr ee pa i ti si njegov dres XAXAXAXXAX"

Sory
Nema veze sta se desilo, vazno je ono sto se desava.

Potrosili tolike silne milione i ispali u osmini finala. Sta ima gigant

Kao sto sam vec rekao: Lyon igra srcem, Real parama!
H4midovic je napisao/la:
Hajde ovako ljudi moji.Vidim glupih komentara more :S svaka cast i mancesteru i lyonu i bayernu itd Ali 2 vele sile su AC Milan i Real Madrid ;) Los dan ;) nema veze ;) Ali na onom pokalu sto se digne pisu imena klubova koji su osvojili LP ;) pise Real Madrid 9 puta i AC Milan 7 puta ;) poslje nas je Liverpol 5 itd itd itd Znaci Mancester 3 titule Chelzi 0 Lyon 0 Arsenal 0 Bayern 2-3 nisam siguran itd itd itd Juventus je tu isto s 2-3 kao i Inter :S

Vidimo lijepo ko ima koliko titula i pokala ukupno u evropi di je Milan i Real mogu pokriti 10ekipa ovih svih zajedno ;) zato molim postovanje prema 2 giganta ;)

Jaran Smislio xD "kazee...dosoo Iker u svlacionicu...pita ga ROnaldo kazee jesil sta zaboravioo...kaze Iker nisam...govori njemu Ronaldo jesii loptu u mrezi od Pjanee... aa njemu ce Ikerrr ee pa i ti si njegov dres XAXAXAXXAX"

Sory :D
De suti majketi 6 titula osvojili 1463 smijesno sad nemogu meda ......jednom je kralj usao u Barcinu svlacionicu i rekao da barca mora izgubiti dvocifrenom cifrom i ljudi izgubili 10:0 i tako ti Real bude prvak dzaba ti te titule popisam se na njih
ae sine idi brisi sline ;) da se nepamti nebi se igralo ;) nije Dzabe LIGA SAMPIONA ;) valjda se ti "SAMPIONI " pamte ;)

FORZA MILAN ! ! ! <3
Luzer je napisao/la:
Nije sramota izgubiti od Lyona :=)

Dzaba pare dzaba sve kad dodje jedan Bosanceros i pokori real jednim golom :=)

Rooney sve objasnio trenutno najbolji igrac na svijetu :=)

4 GLORY 4 MAN UTD ! 8-)
Rooney nije ni do jaja Drogbi.

K thnx bye.
Frisk je napisao/la:

K thnx bye.
Zivi bili pa videli 9-)
reLo je napisao/la:
Psuj, bit ce ti lakse, puno lakse, jer je ovu sramotu tesko prebroditi.
retos
HAHAHAHAHA, AL NAJJACA MI STATIVA HIGUAINA I ON KRENE TRCATI DA SERADUJE ( SKEUNDA SCENA ) I STANE HAHAHAH JESAM SE ISMEJO
BUYAKA je napisao/la:
Hebi ti to sve !

Arsenal 5 : 0 Porto

HLADNO

Ipak je veca pobjeda manutda xD al ocm kad sam cuo koliko je milan popusio ja sam se odvalio smijat i nisam doso sebi 10 minuta hahhahah ocu sutra druga zajebavat u skoli hahahahha
Luzer je napisao/la:
De suti majketi 6 titula osvojili 1463 smijesno sad nemogu meda ......jednom je kralj usao u Barcinu svlacionicu i rekao da barca mora izgubiti dvocifrenom cifrom i ljudi izgubili 10:0 i tako ti Real bude prvak dzaba ti te titule popisam se na njih
AHHAHAHAHAHAHAH BOMBASAA

sine pogledaj ;) hvala
H4midovic je napisao/la:
Hajde ovako ljudi moji.Vidim glupih komentara more :S svaka cast i mancesteru i lyonu i bayernu itd Ali 2 vele sile su AC Milan i Real Madrid Los dan nema veze Ali na onom pokalu sto se digne pisu imena klubova koji su osvojili LP pise Real Madrid 9 puta i AC Milan 7 puta poslje nas je Liverpol 5 itd itd itd Znaci Mancester 3 titule Chelzi 0 Lyon 0 Arsenal 0 Bayern 2-3 nisam siguran itd itd itd Juventus je tu isto s 2-3 kao i Inter :S

Vidimo lijepo ko ima koliko titula i pokala ukupno u evropi di je Milan i Real mogu pokriti 10ekipa ovih svih zajedno zato molim postovanje prema 2 giganta

Sory
sve te titule, su davno osvojene.
Utakmica izmedju Milana i Manchestera je rijesena, u 70tom minutu prve utakmice, gledat igrace Milana kako se vuku po terenu je bilo presmijesno, mislim, ja poznajem invalide sposobnije od onih igraca Milana, u ovoj drugoj utakmici ista prica, samo sto sad nakon 70 minute, nisu presli pola centra, al nikako, za real nez, nisam gledao utakmicu, predpostavljam da sve dobro sto su uradili, uradio je Ronaldo. Manchester, Milan to je bila najbolja utakmica ovog ciklusa, tj. trebala je bit najbolja/najteza uglavnom Manchester je pwno' Milan u oba susreta, zasluzeno idemo dalje, i vise nego zasluzeno, jedino sto ste uradili, bilo je par poteza, onog presmijesnog ronaldinja', pokraj preneiskusnog rafaela, to iz prve utakmice, u drugoj niste uradili nista.

The San Siro (the San Siro),
Is Never Full (is Never Full),
The San Siro Is Never Full,
Unless they play Man United,
The San Siro is never full!

Rooney kapa do poda nema tekme da ne daje gol , Real nije sramota vec dokaz da je**s milijune kad ne moze 11 zvjezda igrati zajedno Lyon pobjedio timski , svaka im cast , GG Pjanic
H4midovic je napisao/la:
AHHAHAHAHAHAHAH BOMBASAA

sine pogledaj ;) hvala
Od stare slave se ne zivi 9-)
Frisk je napisao/la:

K thnx bye.
malo je rec, smijesan si
Drogba jest igracina, al pokraj Rooneya, si lud?
AltF4 je napisao/la:
malo je rec, smijesan si
Drogba jest igracina, al pokraj Rooneya, si lud?
Ma kakav Rooney , uzeo kopacke od Drogbe kad su ih pobijedili 1-0
Go Go Man UTD ! Always in my hearth :$
AltF4 je napisao/la:
sve te titule, su davno osvojene.
Utakmica izmedju Milana i Manchestera je rijesena, u 70tom minutu prve utakmice, gledat igrace Milana kako se vuku po terenu je bilo presmijesno, mislim, ja poznajem invalide sposobnije od onih igraca Milana, u ovoj drugoj utakmici ista prica, samo sto sad nakon 70 minute, nisu presli pola centra, al nikako, za real nez, nisam gledao utakmicu, predpostavljam da sve dobro sto su uradili, uradio je Ronaldo. Manchester, Milan to je bila najbolja utakmica ovog ciklusa, tj. trebala je bit najbolja/najteza uglavnom Manchester je pwno' Milan u oba susreta, zasluzeno idemo dalje, i vise nego zasluzeno, jedino sto ste uradili, bilo je par poteza, onog presmijesnog ronaldinja', pokraj preneiskusnog rafaela, to iz prve utakmice, u drugoj niste uradili nista.

The San Siro (the San Siro),
Is Never Full (is Never Full),
The San Siro Is Never Full,
Unless they play Man United,
The San Siro is never full!

Cuj ti poznajes invalide, ovi ljudi imaju milione dok ti ovdje seres samnom, a Ronaldinho ce uvijek biti igracina, covjek zna poteza ti neznas toliko brojeva.
Frisk je napisao/la:
Cuj ti poznajes invalide, ovi ljudi imaju milione dok ti ovdje seres samnom, a Ronaldinho ce uvijek biti igracina, covjek zna poteza ti neznas toliko brojeva.
slazem se sa tobom, tako je!

Ae nemoj da serete puno, sta vi znate bla bla, ajd' da ste njihov nivo pa da komentarisete, nego im niste ni do ku**a, tako da tisina svi..

Real je klubcina, ali isto tako i Lyon, i to je dokazao! To isto vazi i za Man. utd i milan, JEDAN MORA ISPASTI, e sad da li sa 1:0 ili 4:0 to nije bitno, losa takktika, pala koncentracija i et' ..

Ronaldo ma koliko za vas "peder" bio, imo je cura vise nego svi mi zajedno, a takodje i love, i kola i svega, uspeo covek u zivotu i boli ga ku**c sta vi za njega pricate :D Takodje i rOnaldonjo, car!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.