Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

zbog cega ste poceli igrac C.S???

746 pregleda · 21 odgovor · otvorena 17.07.2006. u 23:09

ja?ja sam poceo igrat kad sam prvi put usao u igraonicu,bilo je tako cool ,bio sam pun osjecaja mržnje prema teroristu koji je bio na suprotnoj strani!!!!ali i bio sam totalno glup jer sam ga rafala sa 100 metara
Ja sam ga poceo igrati jer sam htjeo isprobati nesto novo! Mislim da je ova tema vec bila
ETRkAspA je napisao/la:
Ja sam ga poceo igrati jer sam htjeo isprobati nesto novo! Mislim da je ova tema vec bila

Post dobio šamar od abasi

jer je zabranjeno sakama udarati takve ljude...
Kad sam prvi put vidio cs, odmah sam sjeo za comp da probam. I malo po malo...
Volim multiplayer igre koje su barem blizu realnosti,a ne ona sranja poput Quake i UT gdje ljudi lete ko ludi,i pucaju nekim vanzemaljskim oruzjem ili jednom rijecju bullnuts

CS mi se je svidio najvise z*** igrivosti.
z*** cega zato sto sam najjaci ko smije 1vs1 evo msn nek se javi [email uklonjen]
zato jer sam htio u xonixu da budem bolji od belajsuza sa "magnumom"
poceo sam ga igrati z*** LIVANJSKOG SIRA i RAKIJE,hahha

Usao u klub jednom,probao i nastavio sa probavanjem !
               pachanGa. je napisao/la:
z*** cega zato sto sam najjaci ko smije 1vs1 evo msn nek se javi [email uklonjen]

bjezi pi**o nisi danas smijeo da igramo u 5 km....elem... sto sam poceo ... ? igram cs.a od 8 god...jos stari dobri 1.2 jbg... buraz me stariji naucio i nagovorio...
kad sam usao u igraonu svi su stariji igrali cs pa sam i ja praobao i tako poceo
ma rodjo me nagovorio! tada mi je bilo drago, ali sada bih mu najradje obje noge polomio! UNISTIO MI JE MOJ BJEDNI ZIVOT!!!
FragLike- je napisao/la:
Da bi imo sta sto ce mi unistiti skoro cijeli zivot

droga ? alkohol ? djevojka kiddin' pussies 4 life
Ma jednostavno kad sam prolazio pored igraone moj jaran me nagovori ajmo unutra da vidimo sta se igra..>
I tako sam tad vidio cs i tada sam i ja poceo igrati..>
visiON je napisao/la:
kad sam usao u igraonu svi su stariji igrali cs pa sam i ja praobao i tako poceo

me 2.
visiON je napisao/la:

ME 3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.