Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

SMS poruke po cijeni 1 kf

443 pregleda · 48 odgovora · otvorena 10.03.2010. u 13:44

Da bi mogli salti SMS poruke po cijeni 1 kf trebate slijedece:
1.TREBATE OTICI NA STR.www.fishtext.com...i onda downloadati aplikaciju,zauzima 100kb NAPOMENA:KADA SKINETI I KAD BUDE PISALO GDJE CE TE SPREMITI "SPREMITE NA MEMORIJU TELEFONA"
2.KADA OTVORITE APLIKACIJU : treba te upisati svoj broj mob..Poslije toga trebate upisati IME,PREZIME,PASWORD,EMAIL ADRESU...
3.KADA STE SVE OVO POPUNILI (GORE NAVEDENO) na kraju morate u pisati PIN.........sacekate 5 sec...doce vam poruka zatvorite aplikaciju i otvorite poruku u poruci ce pisati PIN zapamtite PIN i ponovo otvorite aplikaciju i upisite PIN.........
4.to je to:) GL & HF

NAPOMENA:KAD GOD HTJEDNETE SLATI SMS PORUKE PO CJENI 1 KF MORATE OTIC I OTVORITI TU APLIKACIJU.............I U NJOJ PISATI PORUKU

1000% RADI

EDIT:http://www.speedyshare.com/files/21353742/FishText.jar
reLo je napisao/la:
Dobar nacin da se malo pohvalis kako imas iphone ;)
sta se imam hvaliti ? nije 5000 km
Muamer123 je napisao/la:
ahahahhahah j**o li te kolač.-......
fakat 1 kf oduzme....
Jel pise tvoj broj da si sendo ?
LFC je napisao/la:
Pa realno niko nije lud da nam priusti takav uzitak :O ?

Probao ,fail,ne radi
nisi znao kako treba :)

Jer u mene radi i tko me sam ja pravio radi :)
excalibur94 je napisao/la:
nisi znao kako treba

Jer u mene radi i tko me sam ja pravio radi
I ja evo sada instaliro ovo i radi HVALA.
radi al imas odredjeno jedno 20 poruka :S beze dok skines ode 2 km to ti ga je to
carNage je napisao/la:
radi al imas odredjeno jedno 20 poruka :S beze dok skines ode 2 km to ti ga je to
Hoćetel da vam ja upladujem sa svoga moba na speedyshare.com

PS: meni uzme 2kf ? :S
reLo je napisao/la:
Dobar nacin da se malo pohvalis kako imas iphone ;)
Ti si postao retard mrtvih mi :S
Har1s_ je napisao/la:
Ti si postao retard mrtvih mi :S
Ne valja se klet mrtvima :S
carNage je napisao/la:
radi al imas odredjeno jedno 20 poruka :S beze dok skines ode 2 km to ti ga je to ;)
heheh kakve 2 km za 100 kb
Dok se ne uvjerim da radi ja ću tvrditi suprotno. Ajde pošaljite mi poruku preko toga.
Evo DL LINK by me

http://www.speedyshare.com/files/21353742/FishText.jar
excalibur94 je napisao/la:
heheh kakve 2 km za 100 kb
100kb - 1km na mobu pa eto ti skontaj. Skidanje + sto si na netu uzme 2km i isto ti dodje :]
golgy je napisao/la:
100kb - 1km na mobu pa eto ti skontaj. Skidanje + sto si na netu uzme 2km i isto ti dodje :]
Nije istina meni je uzelo 30 kf sto sam skinuo.
Evo ja sam skinuo prebacio u music posto nisam nigdje drugo mogo naci i prebacio iz musica nez ni ja ugl moze mi
ademiir1987 je napisao/la:
Evo ja sam skinuo prebacio u music posto nisam nigdje drugo mogo naci i prebacio iz musica nez ni ja ugl moze mi
Pa npr mozes u music i samo onda instaliras , a instalaciju mozes izbrsat ako neces friendima slat preko BT.
XicX je napisao/la:
Pa npr mozes u music i samo onda instaliras , a instalaciju mozes izbrsat ako neces friendima slat preko BT.
Pa da
TomY je napisao/la:
a sta je kf?
Jedan konvertibilni pfening?
TomY je napisao/la:
a sta je kf?
0.01 KM

Fening

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.