Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koliko covjek moze bez sna?

638 pregleda · 55 odgovora · otvorena 10.03.2010. u 00:43

Zanima me sta mislite koliko covjek moze maksimalno bez sna?Naravno bez hrane,a bez vode je ne moguce.

I koliko ste najduze ostali budni?

Ja se sjecam jednom prilikom bio sam oko 30 h budan. I skoro sam se slagirao! Poceli su me prenosi pucat samo tako.. i kad sam zagrlio jastuk spavao sam u cugu 15h:o
preko 120 sati, pretprosli ljetni raspust, znaci bio samo na kafi i guarani, sve dok me halucinacije nisu pocele pucat XD
Od tad ne vise od 48 sati u prosjeku XD
Ma moze 3-4 dana bez spavanja al ako uzmemo u obzir da bi 4-i dan mandrkno :$ Najduze bez spavanja mi je 25h :$
Ma ne mogu ja bez sna Maximalno jedan dan Odmah padam u san :/
Sjecam se jednom , bio je ljetni raspust , igrali smo kod jaran igrica Pustili nas starci da kod njega spavamo , naravno mi nismo spavali igrali igrica zavrsavali nesto
trapoo je napisao/la:
Dokle god ima robe, toliko mozes ostati budan. Provjereno.
e brao, potpis :D
covjek bez zna moze oko tjedan dana po meni XD ja sam izdrzo 4 dana bez sna i na kraju se izvrno na krevet i spavo vise od 10 sati :S
Ne namjeravam uopšte da budem budan,najviše što sam bio budan je 20 H
reLo je napisao/la:
Maximum koliko nisam spavao je neka 24 sata, pred ispite ovako, a i to jedva izdrzim. Ja sam takva osoba da moram dnevno odspavati minimalno 8 sati kako bih normalno funkcionisao.
Mislis kako bih normalno spammao AAHAHAHHAHAHAHHAHHHAH <3
Stvarno to je bolesno visit za kompom 2-3 dana bez prestanka ... haj da ne mozes zaspat pa haj ja 1 dan max ne mogu vise Ostanes jednom naviknes ne mozes navece zaspat ...
Mislim da je maximum sto sam ja izdrzao nekih 20 sati. Sve preko 20 sati je nezamislivo.

A najvise vremena za racunarom da sam ostao je oko 8 sati.
XicX je napisao/la:
Stvarno to je bolesno visit za kompom 2-3 dana bez prestanka ... haj da ne mozes zaspat pa haj ja 1 dan max ne mogu vise Ostanes jednom naviknes ne mozes navece zaspat ...
ko je rekao da moras biti za kompom? ja prvi nisam bio za pcem duze od 8h,.. Bila ekskurzija nije se spavalo ludnica
2 dana za redom , ali neznas sta ces raditi nekada postane dosadno al ' i zabavno :D , sjecam se jednom ja napusen sa golgyem chatam hahahaha , pita me imas li hs acc ja ga pitam sta je to xD i plus sam bio jedan dan budan :D
tATON1 je napisao/la:
ko je rekao da moras biti za kompom? ja prvi nisam bio za pcem duze od 8h,.. Bila ekskurzija nije se spavalo ludnica
Hahaha ujutru mahne ti neko prstom počneš se smijat .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.