Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] NBA

332 pregleda · 41 odgovor · otvorena 09.03.2010. u 22:04

Svi mi koji pratimo NBA
Sta vi mislite o dosadasnjem tijeku NBA lige , navedite svog omiljenog igraca i klub...Sta mislite tko osvaja PRSTEN i titulu MVP-igraca

Evo ja cu zapocet

Mislim da dosadasnji tok NBA lige ide po nekakvoj realnosti ... Cleveland , Lakers'i, Orlando su dosada najbolji
Moji favoriti su Orlando Magic
Best player : Dwight Howard

Ehm , Svedska bi mogla uzeti , mislim i da hoce ...

Najbolji igrac ? Pa , po meni f0rest ce sabijat' .

Sve ide u smjeru Svedjana !

Post dobio šamar od KillaOR

apoo je napisao/la:

Spamas il si bot?

glavni favoriti Lakersi i Clevland
/iako mi se to nesvidja ja bih najradije da phoenix uzme ali za to nema sanse/
igrac Lebron i Cobe
/meni favorit Steve Nash/
TIeSTO_11 je napisao/la:
Spamas il si bot?
Easy .

TIeSTO_11 je napisao/la:
Spamas il si bot?
Spama.

Moji favoriti su LA Lakersi, navijam za njih odkad znam za sebe
Favorit no2 su Chicago Bullsi, jer mi je tamo rodbina (u Chicagu) itd
apoo je napisao/la:

What noob you are -_-

Najdrazi mi je LeBron J. ,ali K.Bryant kao uvijek prejjak ,Howard isto dobar ,zatim u dobroj formi je i D.Wade ,kao i C.Anthony teska odluka ...

Volio bih da uzme L.James ,a mislim da ce uzeti ove sezone LA Lakersi ili Boston ,iako ga ti nisi naveo ,oni su uvijek opasni
DRAKEN1 je napisao/la:
What noob you are -_-

Najdrazi mi je LeBron J. ,ali K.Bryant kao uvijek prejjak ,Howard isto dobar ,zatim u dobroj formi je i D.Wade ,kao i C.Anthony teska odluka ...

Volio bih da uzme L.James ,a mislim da ce uzeti ove sezone LA Lakersi ili Boston ,iako ga ti nisi naveo ,oni su uvijek opasni :)
Ja mislim da Boston nema sanse ove godine...
Mislim da ce se ponovit finale od prosle godine
Najdrazi sport,najdraza liga...
a najdrazi igrac?
<------ <3 T-MAC!
sto se njega tice,vjerujem da makar neko zna da je bio jako povrijedjen i propustio je veliki i vazan dio svoje karijere,sada je presao u NewYork Knicks-e
ugl.
ove sezone,odnosno prosle nisam nesto previse pratio NBA,mislim da Orlando ima jao velike sanse sa Howardom i mnogim kvalitetnim igracima oko njega,mada mi je Boston odavno najdrazi i volio bih da oni osvoje titulu
za MVP-a ove godine...
mislim da ce to biti Bryant ili lebron,mozda se desi kakvo cudo pa neko skroz lijevi neocekivano postane MVP

et nesto od mene...
<3 NBA

EDIT:
vidim svi nesto lebrona spominjete...moje misljenje:
Lebron je jedan umisljeni momak koji misli da igra sam i da je NBA samostalna igra,kobe je takav bio prije par sezona ali se promjenio,sada je asistent vise neko shuter,ugl.
na lebronu se vidi da se nece mjenjati i da ce uvjek ostati sebican,ma koliko vi tvrdili da to tako nije,MVP je osvojio bas zbog vec navedene osobine jer njegovi igraci sve timski odrade,i na kraju umjesto da to timski i zavrse,lopta ide fucking lebronu da bi on postao fucking MVP :@
NBA Playoff finale Lakers - Cavs, Lakersi uzimaju hladno

Kobe ...kralj kraljeva. LeBron, suck it !

Nece kobi uzet mvp titulu on je prosle god prosle je trebo lebron sad ce lebron da uzme
elDin je napisao/la:
a najdrazi igrac?
<------ <3 T-MAC!
sto se njega tice,vjerujem da makar neko zna da je bio jako povrijedjen i propustio je veliki i vazan dio svoje karijere,sada je presao u NewYork Knicks-e
ugl.
ove sezone,odnosno prosle nisam nesto previse pratio NBA,mislim da Orlando ima jao velike sanse sa Howardom i mnogim kvalitetnim igracima oko njega,mada mi je Boston odavno najdrazi i volio bih da oni osvoje titulu
za MVP-a ove godine...
mislim da ce to biti Bryant ili lebron,mozda se desi kakvo cudo pa neko skroz lijevi neocekivano postane MVP

et nesto od mene...
<3 NBA

EDIT:
Lebron je jedan umisljeni momak koji misli da igra sam i da je NBA samostalna igra,kobe je takav bio prije par sezona ali se promjenio,sada je asistent vise neko shuter,ugl.
na lebronu se vidi da se nece mjenjati i da ce uvjek ostati sebican,ma koliko vi tvrdili da to tako nije,MVP je osvojio bas zbog vec navedene osobine jer njegovi igraci sve timski odrade,i na kraju umjesto da to timski i zavrse,lopta ide fucking lebronu da bi on postao fucking MVP :@
kako samo volim tog igraca, znaci omiljen'
slipi luk, sut, kucanje, sve!!
ne pratim nba, od kad on vuce povrede, nemam volje, ako se vec mora napisat neko onda je to Wade mvp šit', sto se ekipa tice klivland'.

elDin je napisao/la:
a najdrazi igrac?
<------ <3 T-MAC!
ugl.
za MVP-a ove godine...

et nesto od mene...
<3 NBA

EDIT:
"mislim da će to biti Bryant ili Kobe, HAHAHAHA to isti lik
PoacheR je napisao/la:
"mislim da će to biti Bryant ili Kobe, HAHAHAHA to isti lik
haha...
malo sam se za'ebo tokom pisanja,mislio napisati lebron sto sam sad i ucinio,jbg,svako grijesi
- Titulu osvaja lejker's
Laker's : Kobe bryant
Houston : Carmelo Anthony/Denver

Orlando mozda uzme , a sto se tice najdrazeg igraca Carmelo Antony je tu naravno sa svojim Denverom.
Lakers - best team
Steve Nash - fav player
n/a - MvP
Kakav Cleveland nemoze LBJ sve sam ( dobro tu je Sq ) ali opet, mislim da bi mogli dosta toga napravit Boston Celticsi

Kevin Garnett Idol ;D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.