Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Football Manager 2010 - FMBosnia BH Update v2.

203 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.03.2010. u 21:01

FMBosnia UpDate 2009/2010 - Liga Bosne i Hercegovine

Nakon što je izašla prva verzija BiH lige, FMBosnia nije stala, nego je nastavila sa svojim radom, kako bi obradovala mnoge ljubitelje Football Managera u Bosni i Hercegovini, a i šire, te Vam s ponosom predstavlja v2.0 verziju naše lige pod nazivom FMB BH Update 2009/2010 v2.0. Pomoću mnogo vrijednih članova, koji su prikupili puno važnih podataka za našu ligu, kako bi bila što realnija, uspjeli smo napraviti veoma dobru ligu, te im se ovim putem zahvaljujem na pomoći.
Na Vama je samo da skinete update i uživate igrajući našu ligu.

Site :www.fmbosnia.com

download:

Skinuti fajl raspakovati u :
My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data

Uputstvo : Kada ste skinuti fajl ubacili na odgovarajuće mjesto , pokrenite vas fm.exe . Zatim idete na new game, izbacit ce vam mali prozorčić na kojem u donjem desnom uglu morate štrikirati opciju change da bi se baza aplicirala. Vasa liga je spremna i mozete početi sa igranjem.

Također preporučujem da skinete Facepack Premijer lige BiH, kao i Grbove, kako bi igru učinili što zanimljivijom i ljepšom za igrati.
Bravo !
Idem skidat ovo sad
Da napomenem, ukoliko skinete oficijelni 10.3.0 patch dobit cete i sve transfere u zimskom prijelaznom roku ali samo obratite paznju da bude PC a ne digital verzija jer ce Vam kod ove druge traziti originalni cd-key.
Sve sam uradio,sad ne znam je do mene ovo il do pactha,znachi ne mogu da strhiram bih ligu da startam game...
Jel se mozhe ovo popravit

imam isti problem kao cH1L1NhOo ne mogu strihirati nasu ligu ?????
svaka cast na trudu sam tak nastavite
al jbg ja nemam ovu igru al igro sam FM 2009 i cini mi se super

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.