Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Football manager za Facebook - Made in Serbia

135 pregleda · 11 odgovora · otvorena 21.03.2010. u 19:32

Postovani clanovi Gamers.ba, cast mi je da Vas pozovem da medju prvima pogledate Screen shotove igre za koju verujem da ce obeleziti ovu godinu, sto se tice Social gaminga.
Radi se o Football manager-u za Facebook. I to ne o bilo kakvom manageru, ...

Pogledajte slike u okviru grupe i dajte svoje misljenje i ocene.

Datum objave je 05.04.10. Cekamo Vas!
Ima l' Bilbije malog ? Neću da ulazim na fejs, jer sam deaktivir'o account, pa hoću da me obrišu. =)
Jeli pravi klubovi ili ko onaj **** da moras pisati ti naziv i igrace ?
Super se ovo cini gledajuci malo te slike. Kad ce se moc igrat onda baci ovdje temu pa cemo probati.
Datum objave je 05.04.10.

Sto se tice timova, svaki igrac vodi tim iz svoje zemlje, sto znaci da ce imena igraca biti generisana na osnovu baze imena i prezimena iz te zemlje.

Na igracu je da promeni ime tima, podesi boje kluba, dizajnira sopstveni grb i dresove. Moze cak da promeni i ime navijacke grupe.

Takodje je u mogucnosti da promeni imena igraca.

Pored ovoga postoji jos mnostvo funkcija koji citavu igru cine neverovatnom.

Saljem link cim igra bude online.
v3Tr0x je napisao/la:
Ima l' Bilbije malog ? Neću da ulazim na fejs, jer sam deaktivir'o account, pa hoću da me obrišu. =)
Što to?

btw, šta će ti taj menađer kad imaš fm (PC igru.) Stupid.
4rm4n1 je napisao/la:
Što to?

btw, šta će ti taj menađer kad imaš fm (PC igru.) Stupid.
bas je na mjestu ideja i ljudi su ulozili godinu dana truda.

Ideja je da Facebook prijatelji igraju zajedno i da se ljudi sličnog kvaliteta i uspeha timova takmiče zajedno i napreduju.
4rm4n1 je napisao/la:
Što to? :o

btw, šta će ti taj menađer kad imaš fm (PC igru.) :r Stupid. :r
Mozda si u pravu, ali da li klasican FM mozes da odigras sa prijateljem, oderes ga 5:0, zakacis to na Wall da svi vide :D

Ili, takmicis se u u ligi sa 10 svojih prijatelja i ti osvojis Ligu sampiona ...

Socijalni momenat igre je to sto ovu igru razlikuje od klasicnog FM-a.

Pozdrav
tomabgd je napisao/la:
Mozda si u pravu, ali da li klasican FM mozes da odigras sa prijateljem, oderes ga 5:0, zakacis to na Wall da svi vide

Ili, takmicis se u u ligi sa 10 svojih prijatelja i ti osvojis Ligu sampiona ...

Socijalni momenat igre je to sto ovu igru razlikuje od klasicnog FM-a.

Pozdrav
Možeš. Instaliraj patcheve i igrajte puno kvalitetniju i jednostavno BOLJU igru od te vaše. A ako hoćeš da okačiš na wall, jednostavno uzmi sliku i stavi je. Iako će to samo moroni radit', al' šta ćeš.

And yeah, taj "socijalni momenat" možeš okačit' mačku na rep, jer ga i "originalni" fm ima.

Šta još imaš u svojoj odbrani?
4rm4n1 je napisao/la:
Možeš. Instaliraj patcheve i igrajte puno kvalitetniju i jednostavno BOLJU igru od te vaše. A ako hoćeš da okačiš na wall, jednostavno uzmi sliku i stavi je. Iako će to samo moroni radit', al' šta ćeš.

And yeah, taj "socijalni momenat" možeš okačit' mačku na rep, jer ga i "originalni" fm ima.

Šta još imaš u svojoj odbrani? :D
Ok. Drzi se originalnog FM-a. Preporucujem ti da probas, a ti vidi...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.