Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

B & H vs. Serbia [ClanBase NationsCup]

2.503 pregleda · 112 odgovora · otvorena 09.03.2010. u 02:52

TEAMSPEAK :

Teamspeak 2 RC2
gamer.eunet.yu
BIH VS SERBIA

HLTV IP ZA GLEDANJE hltv4.verygames.net:27095

Večeras veoma zanimljiv meč !

----Temu obavezno pročitajte do kraja ! ----

B&H protiv Srbije !

IP za praćenje meča bice objavljen u 19:50 !
Meč počinje u 20:00 !

Mapa :
de_nuke

Sastav: B & H

pita
prophe7
Milan
ENTEL1
SOBLE

B&H u zadnjih pet mečeva :

Sastav : Srbija

hybaa
k1Ng0r
g0g1
egzekut0r
Zeus

Srbija u zadnjih pet mečeva :

Tabela trenutno ovako izgleda

Sta vi mislite ko će pobjediti u ovom meču ?
Molim da pišete neki tekst a ne samo gL / Hf , sretno , ovaj nogom itd.- samar !

Ako primjetim bilo kakav nacionalistički post , prozivanja i neke slične stvari = BAN !

------------------------------------------------------------------------------------

Pored ovog meča imamo jos jedan cw iz grupe A ! Gdje se nalaze BIH i Srbija !

Njemačka protiv Rusije :

IP biće izbačen oko 21:50
Meč počinje u 22:00

Mapa :
de_train

Sastav : Njemačka

paN
ninja
cash
TBA
TBA

Njemačka u poslednjih pet mečeva :

Sastav : Rusija

ed1k
Dosia
Snoop
pohmel
hooch

Rusija u poslednjih pet mečeva :

U ovom meču veće šanse za pobjedu ima njemačka ali sutra ćemo vidjeti ko je bolji !

Napomena :
Ovo je glavna tema da se sutra ne postavlja njih 15 .
Ovdje na ovoj temi biće izbačen (kroz edit teme ) sastav ostalih igrača , da li će neki meč biti odgodjen i do kada !
TEAMSPEAK ip , soba i pw biće na ovoj temi !

Tema stoji u zanimljivima do kraja meča BIH - Srbija

BOSNA I HERCEGOVINA uzima veceras , go go go BiH ♥
Nicky je napisao/la:
Lupas za medalju. Evo jedan post od mene za sve ove filozofe sa prethodnih 3-4 stranice.

Kakve igrace imamo, sa kakvim iskustvom? Gdje su nasi igraci IKAD igrali? Koji je najveci turnir na kojem su nasi igraci igrali, i sta su na njemu postigli? Koje lige mi imamo? Koliko para zaradjuju nasi igraci od CS-a ? Koliko DOBRIH turnira godisnje mi imamo u BIH? (ne, ono sto se kod nas igra nisu turniri, TO NIJE NISHT') Koliko DOBRIH servera za igranje uopste mi imamo u BiH? (ovo je lako, mogu ja, nemamo nijedan)

Prvo izbacite igrace koje sam ja doveo u ekipu pretprosle godine i koji nikad ne bi ni dosli do ove drzave, a samim tim i njihove uspjehe koje su oni postigli igrajuci vani (pitu, crp-a i prophe7-a) a onda odgovorite svi fino sebi na ova pitanja, pa to sve isto uporedite sa svim drugim drzavama, pa cete onda vidjeti gdje smo mi a gdje su ostali.

Ako budete imali problema sa uporedjivanjem, samo napisite drzavu pa cu ja odgovoriti u ime igraca te drzave pa uporedite s nasim.
Pa ja sam i mislio na ovu trojicu kad sam napisao kakve igrace imamo.

Whateva.
Asea je napisao/la:
ovo je susret autsajdera da tako kazem :(

ova njemacka gazi sve pa svicarsku dobili 30 : 0 :r
hahahhahahhaa
to je zato sto svicarci nisu dosli da igraju nikako pa je 30 : 0:);)
Lol, neki ih crne, neki ih veličaju -.-
Iskreno, ni individualno nismo ništa posebno, dosta rundi ovi "individualci" gube 2 v 1, niko ne trči da pomogne ...
J**i me ako neki klan iz BiH ne bi igrao bolje. Nije to do standardne petorke, svi imaju je***e klanove, znaju kako i šta, već zbog toga što momci nemaju želje.
Nemamo igrača koji može 'ladno uzet rundu kad je potrebno, da trijezno razmišlja kad god treba,da na eco rundi ne rašaju mid ko kakvi idioti bez bombi, da odu kad kad na dm i malo testiraju svoje aim sposobnosti. Ako upratite, vidjet ćete da je manje od 15% killova (naših) na mečevima head...
Ovo će biti jedno poniženje, pazite šta vam kažem.
AlienzZ je napisao/la:
Pa ja sam i mislio na ovu trojicu kad sam napisao kakve igrace imamo.

Whateva. :)
Nisam mislio na tebe nego generalno na sve koji pametuju, mada znam da su to uglavnom djeca ispod 15 godina. Sto kaze Miso treba po pljesku samo podijeliti. :D

Od 38 drzava mi bi bez ovih bili mozda 36. - ovako smo top24 u Evropi vec 2 godine tako da...opusteno
milan je napisao/la:
RECI DROGI NE !
haahah,placem

Al BiH ipak uzima
Nicky je napisao/la:
Nisam mislio na tebe nego generalno na sve koji pametuju, mada znam da su to uglavnom djeca ispod 15 godina. Sto kaze Miso treba po pljesku samo podijeliti.

Od 38 drzava mi bi bez ovih bili mozda 36. - ovako smo top24 u Evropi vec 2 godine tako da...opusteno
Josh kad se ja udruzim sa pitom, bit cemo i top12.
Ajmo ljudi malo optimizma svi ste vec predali ovaj mec,nije sve tako sivo kao sto kaze pjesma.
Njemci lagano uzimaju cudi me ne igra approx i roman al' zato paN pwnage.
njemacja sakama .... paN ....

entel out :S .... trebali bi uzet ovu .... :S
Kako god bilo, navijamo za BIH.. Mec svakako nije ni vazan, ali imam nekako osjecaj da se zadovoljavamo malim stvarima.. Ulazimo kao outsideri u svaki mech Ako svaki pojedinac u sebi ne vjeruje da moze ubit tamo nekog cash-a, cemu onda smisao igrat. Cinjenica je da nam je zemlja u qurcu, a da ne spominjemo gaming.. Ljudi za repku igraju koji pucaju cs 4 fun..

Zavisi ko ce biti ova dva TBA igraca, ali mislim da ih mozemo uzeti...
WAYONEEE1g je napisao/la:
iz bih sam al sam za srbiju,)
ponos 9-)
Stalno mjenjamo lineup, neuigranost ekipe, ne treniraju ... odgovor na vasa glupa pitanja je "JE***E SE SVI REDOM", sjetite se stare : "nema dzabe ni u stare babe" ...
1.) Jel mozda ENTEL1, pita, prophe7, milan, crp, emr, Laquila, SOBLE dobiju sto igraju za repku ... NE !

2.) Jel imaju normalne uslove, dobrog provajdera, dobar ping ... NE

3.) Jel oni zasluzuju da im mi "je***o majku" dok igraju i gube runde, a ipak su tu i predstavljaju repku nase domovine ... NE

4.) Jel vi hocete, da se momci pate i muce, treniraju, svoje slobodno vrijeme izdvajaju na gaming, da ne izlaze iz kuce, molajfaju da bi mogli dobiti neki mec sa repkom ... DA - AL' PUSTA VAM ZELJA !!!

Ja svoju domovinu cjenim i postujem, stanje nas BiH kao drzave je uzasnuce; stanje nasih provajdera za internet usluge je SRANJE ... nasi momci prije svega ne mogu biti LAN, ne mogu imati normalan PING, ne mogu odigrati normalno mec, vec se pate ali ipak se pojave, stave tag "BiH -" i igraju ... i vi sad recite da oni stalno mjenjaju lineup, NJIH OKRIVLJUJTE NI KRIVE NI DUZNE MOMKE ... BiH ♥ 4ever, ... i u dobru i u zlu ... i kad je lijepo i kad je tesko .... moja domovina je tu za mene, a ja sam tu za nju, sluzicu joj kao sin !

♥ BiH sretno veceras, a ko napise da je razlog poraza mjenjanje lineup-a nek uzme ubi pa nek se pistolj ... hAyA PEACE AND KAMAAAN VECERAS
@ AlienZ, okreni se teolu i pucanju na njemu, nisi ni to jos prerastao, a kamoli da pametujes stalno, shto vidim jedino i radis ovdje
@Mech - sretno nasim, uzimamo Srbiju
Nama svaki put novi line up, a i njima je novi nece im igrat confy ni bata ... mozemo dobit ja mslm ...:) i ja bi volio da igra entel o5 odigro bi bolje sigurno i sinoc je bio ok ;)
Gubimo :

Razlog . Repka nije nesto

Igraci

mili
soble
pita
sykon
crp (il woodoo)

Do tada by nista od nas
Evo vam :

teamspeak 2

gamer.eunet.yu

soba : BIH VS SRBIJA

KAMANNNNNNNNNNNNNNN !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.