Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mindjuse, nakiti itd.

315 pregleda · 34 odgovora · otvorena 07.03.2010. u 23:22

Evo ja, kao prvi samostalni spamer, dizem jednu temu da prodiskutujemo o nakim stvarima, stvarcicama itd.

Sta mislite o mindjusama, lancicima, prstenju itd..?

Furate li sta?

Da li vam je mindjusa sa ROZIM kamenom gay?

Da li mislite da je sve ovo gay? Hejtujete li prstenje? Zbog cega? itd..

ae bagroooooo <3
Pederski meni jeste ali kada musko kupuje mindjushe ko zensko svake sedmice druge :S

Npr ja nosam na ljevom uhu od 6 te gofine zlatnu obicnu zato sto mi je to stara stavila ko neku srecu i naravno nikada je u zivotu nisam skinuo, cak neznam ni kako se skida akosh mi vjerovat a ni neznam da mi je na uhu špsto je veoma dugo tu

et 15 godisnjica ce sada u maju XD
Nemam nista protiv lancica i prstenja. Sasvim je normalno nositi lancic i prstenje ali pirsing je pretjerivanje. Ljudi neznaju sta ce pa buse sebe. Ko god ima pirsing za mene nije normalan. Ne shvatam ljude koji imaju komad zeljeza na obrvi ili na jeziku. Iskreno meni je to fuj.

Naravno ne treba pretjerivati ni u lancicima i prstenjem. Za mene je glupo naprimjer nositi lancic tezak pola kile. Sve treba upraznjavati u granicama normale. Ne kaze se djaba "Zlatna sredina".
Imam nausnice na oba uha I mislim da je sasvim ok .. .bar meni ^^

Nemam nista protiv nosenja lancica i prstenja xD
Imam oba uha probusena , uskoro obrvu i to je sasvim ok bar meni

neko kaze pederski ko Papa sad , 21 vijek aloo , dobro je pa shemalae ne hodaju gradom danas

crobet 2 HAHHAHAHAHA
Što se tiće naušnica na ušima kod muškaraca.(Jednostavno mrzim to i odma pomislim da je GAY) !!
A protiv prstenja i narukvica nemam nista protiv..
Da me Bog stvorio kao žensko, sigurno bih probio uši... Ovako, muško sam i želim to i ostati. Minđuše su uvijek bile obilježje žena, a sada su postale lafo moderne... Samo što ku**c neki likovi nisu probili ne bi li bili ljepši, moderniji i cooliji...
Volim lancice i narukvice ali samo srebrene, i da kazem normalne. A ne one kajle "sandzacke"

Uho nisam probusio jer ne znam da li bi mi stajalo to. ; Jbg ne stoji svakome mindzusa
Jedna đinđuva, nema ništa loše, sve ostalo je fagg.
FGB je napisao/la:
Pederski meni jeste ali kada musko kupuje mindjushe ko zensko svake sedmice druge :S

Npr ja nosam na ljevom uhu od 6 te gofine zlatnu obicnu zato sto mi je to stara stavila ko neku srecu i naravno nikada je u zivotu nisam skinuo, cak neznam ni kako se skida akosh mi vjerovat a ni neznam da mi je na uhu špsto je veoma dugo tu

et 15 godisnjica ce sada u maju XD
haj mi reci sto si ti mene blocko na g.ba
Nosio mindju na ljevom nekih 6 godina, od 5.osnovne do 2.srednje i skino, nisam vise bio za tog, lancic tanki srebrni kratko vrijeme nosio cini mi se u osnovnoj, ma beze ne nosim nist vise, nema svrhe =D
Sniper_Soldier je napisao/la:
Blok'o svakoga osim onih koje nije mogao xD
Sniper_Soldier je napisao/la:
Bloko je skoro pa citav gamers, tacnije svima kojima posjeti profil blokirani su

Neka njegova super furka...
nera_f je napisao/la:
Bloko je skoro pa citav gamers, tacnije svima kojima posjeti profil blokirani su

njegova glupa fora!
Imam mindzusu na ljevom uhu , furam i prstenje i lancice meni nie gey ... , nosim nekad nausnicu plave nekad roza <3 djevojka mi je qpila
nera_f je napisao/la:

Nije furka nego ima Socijalnu fobiju - Procitaj

H A H A H A H =D
codex je napisao/la:
Nije furka nego ima Socijalnu fobiju - Procitaj

H A H A H A H =D
AHAHAHAHHA

Ej znash ja sam Sociofobican
iz ove teme se samo potvrdilo odveć' poznata stvar.(po mojom procjeni)FGB je najhendikepiraniji momak koji posta na ovaj forum. IKAD

nhf
Lijevo :

Desno :

Narukvica 2 sepeta imam. Ovaj što kaže da su minđuše gej, ajd' skoči s' mosta.
v3Tr0x je napisao/la:
Lijevo :

Desno :

Narukvica 2 sepeta imam. Ovaj što kaže da su minđuše gej, ajd' skoči s' mosta.
ista kao tvoja druga , samo na ljevom uhu :)

ftwww ! :)9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.