Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DeathRun Mod pomoc

89 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.03.2010. u 22:53

ZZ , vece svima :P

E ovako znaci imam jedan pub srv , ocu da ga pretvorim u DeathRun , znaci postavim sve plugine sranja i to kak treba..Postavim cvarove koe treba i to ..

Ubacim mapu za deathrun , hocu da je prebacim na nju i srv mi ode down... uradim RR servera , i pogledam amx_plugins , plugini su running i ok je sve sa njima

Moze netko help ? :$
Sto se petljas tamo gdje ti nije mjesto?
reLo je napisao/la:
Sto se petljas tamo gdje ti nije mjesto?
joj relo koji si ti debil materem moe ;)

zato sto mi je ceif , da upropastim vece budalama kao sto si ti ;)
DeathRun ti je mod pun bugova i zato neisplatise imat ga jedino ako ga prepravis
edin16 je napisao/la:
DeathRun ti je mod pun bugova i zato neisplatise imat ga jedino ako ga prepravis
OK hvala , a DeathMech ?
cokoladag2k je napisao/la:
OK hvala , a DeathMech ?
DeathMac ja mislim d anije bugovit i dobar je i dodas mu jos headshot only plugin
Pozdrav...

Kao sto vec neko rece prijeme mene DeathRun je jedan od naj bugoviti MOD-ova CS-a , a tebi sto pada server je moguce samo da si nesto izostavio znaci neki fajl od nekog plugina ti fali ... ako zelis pomoc ili neki suport u vezi DeathRun-a javi se meni na msn ili posalji PM pa cu da vidim koliko ti mogu pomoci i izaci u susret...

msn: [email uklonjen]
bolimezub je napisao/la:
Pozdrav...

Kao sto vec neko rece prijeme mene DeathRun je jedan od naj bugoviti MOD-ova CS-a , a tebi sto pada server je moguce samo da si nesto izostavio znaci neki fajl od nekog plugina ti fali ... ako zelis pomoc ili neki suport u vezi DeathRun-a javi se meni na msn ili posalji PM pa cu da vidim koliko ti mogu pomoci i izaci u susret...

msn: [email uklonjen]
Uredu , hvala druze , upravo te dodajem na MSN ;)
kada me dodas na msn javi se i reci povodom se cega javljas da znam ... :)

poz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.