Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Serveri

353 pregleda · 15 odgovora · otvorena 07.03.2010. u 13:39

Pozdrav,

pošto iz dana u dan gledam debilne teme, banovao me ovaj, banovao me onaj, skini ovom admina, skini onom admina, moram tome stati u kraj. Admine na serverima dobili su primjerni igrači, koji ne psuju, uvijek su tu, a ne oni koji su na "glasu".

Dizanje tema "banovan sam"
Svaka sljedeća tema poput Ove
http://www.gamers.ba/forum/2/101195/gamers-ba/
bit' će rezultirana banom ! Zašto ?
Zato što je u podforumu "Serveri" napravljena tema za to, koja se nalazi Ovdje i tu pišete žalbe.
Dosta je više dizanja debilnih tema !
Admine na serverima mogu dobiti svi koji su primjerni i redovni igrači. Čisti primjer toga je reeq.

[b]Psovanje na Gamers.ba Serverima :

Pošto se psovkama ne može stati u kraj, na sve servere je ubačen filter koji kada opsujete vam oduzima 3000$, pa vi vidite da li vam se isplati nekom psovat' sestru, mamu, tatu, nanu etc.

Ip-ovi Gamers.ba Servera su :
Gamers.ba Public - 212.200.163.181:27030
Gamers.ba DM - 193.34.145.88 : 28030
Gamers.ba Surf - 217.26.212.28 : 28036
Gamers.ba CW - 91.148.116.174:27040

NAPOMENA : SVI ADMINI SU DUŽNI BAR JEDNOM DNEVNO POGLEDATI TEMU ZA ŽALBE KOJA SE NALAZI Ovdje !

Ispred Gamers.ba Server's Team-a, GAZZEL !
Nice nice.
Ali, ni na jednom serveru admini nisu idealni, pa tako ni na Gamers Serveru.

Sto se tice teme za zalbe... Allah zna dal to iko od admina ikad pogleda.

SVe u svemu... Nemojte se žaliti i cao
Pošto se psovkama ne može stati u kraj, na sve servere je ubačen filter koji kada opsujete vam oduzima 3000$, pa vi vidite da li vam se isplati nekom psovat' sestru, mamu, tatu, nanu etc. - To mi radi, sinoć na mixu, počeše Boga da psuju, kontam u sebi, dokle?
sve je to ok ... al me cudi znaci www.gamers.ba/profil/apphex jesam li banovan na 7 ili mjesec dana :S znaci pise na temi 7 dana a ban traje mislim vise od 7 dana .. mozes li to provjeriti ?
Pošto se psovkama ne može stati u kraj, na sve servere je ubačen filter koji kada opsujete vam oduzima 3000$, pa vi vidite da li vam se isplati nekom psovat' sestru, mamu, tatu, nanu.
Sviđa mi se ovo pravilo koje ste uveli
yak1 je napisao/la:
sve je to ok ... al me cudi znaci www.gamers.ba/profil/apphex jesam li banovan na 7 ili mjesec dana :S znaci pise na temi 7 dana a ban traje mislim vise od 7 dana .. mozes li to provjeriti ?
Loguj se i unbanovan si /:

Btw. #
Zadnji login prije
5d 18h 58m
Nije prošlo 7 dana
Neće jaro onaj od dvanes' godina nikad skontat' razlog što ga je onaj od 16 banov'o. Razlika u tim godinama ti je k'o odavde do Tirane, avionom i kočijom.

I doće ovde, napraviće neki novi nalog, koji god mu po redu bio, i nafilovati (ionako ubagovani i sjebani) indeks temama kako je G.ba server sranje i pokazati nam svoje vaskoliko umijeće psovanja članova uže i šire familije članovima čija su administrativna odobrenja iznad njegovih, te nam uz sve to staviti i do znanja kako on duva travu, a ustvari nam samo parafrazirati da ga roditelji nisu dovoljno tukli kad je bio još veći klinac.
Server je dobar ima raje ping normala i to, al' pojedini admini(cast izuzetcima ima ih hvala bogu) su low samo tako, imas dobar score odma te pitaju RN i ukoliko ne kazes RN ban te pa halooo gdje to ima ??? Valjda treba pratiti lika a nick je najmanje vazan i vidim dosta raje je dobila ban kad igram na server razlog WH a uopste nemaju WH jer su adminu ne poznati :| a nesmijes mu nista reci jer ce i tebe maloumnik banati ...Smijesno.
Pričajte šta hoćete, DM 4 eva ^^

Baj d vej, dobro ovo što oduzima 3k kad se počne lajat'. Gd job.
Gj Farise..

Ovo za skidanje para je predobro.. Bas me sad zanima dal ce ko psovat..
Sve je ovo uredu, ali neshvatam majke mi ove koje banuju, ja sam igrao sa drugim nickovima tipa:

~ I'm joining the Terorist force
~ Annoying oraNge

itd itd, i nikad nisam banovan. Samo uđem ubijam šakom i šutim. Nikad se ništa nije desilo, što neznam.

Btw napraviš da kad opsuje neko odmah ga uberslap, pa da vidimo kako ljudi letaju po mapama.

Uglavnom serveri su po meni dobri. Ping, choke, loss u granicama normale. Respect !
To za skidanje para se može izbjeći.

Samo rastegneš.

Primjer :

J*b ti seeeekuuuuuuu !
Primljeno na znanje Btw pita me Muris sto ne te nema u Fisu pozelio te

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.