Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Dota Tur Sarajevo

659 pregleda · 27 odgovora · otvorena 07.03.2010. u 15:55

20mart.2010 ... pocetak u 13h .... Sarajevo, Ilidza, Butmir ( Butmirskog bataljona 107 ) .... 5v5 mode -cm.... uplata po igracu 10km, nagrada 70% od uplate ... mym pravila :)

konfiguracija racunara:

AMD X2 2,8GHz, ATI 4850 1GB DDR3 VGA

...misevi microsoftovi, ako neko hoce da donese svoj mis ili tast dozvoljeno je :P
za vise informacija kontakt :
[email uklonjen]
mob: ­061 268 773
Daj malo uredi i da stavim u zanimljive .

Ako nagovorim ove "svoje" eto nas.

hamza.
upgrayed
jazzbone
violen
tba

(ako uopste bude ekipa)
Hvala bogu pa tour u necemu drugom osim csa :]
Neka vam je sa srecom, zelim vam to od srca <3
Frick je napisao/la:
jel iskljucivo dota il se igra i ladder?
Kakav ladder jadan ne bio :/
Fazon je sto u cijeloj BiH nema dva dota klana ...
Ako bi bilo ekipa, dosli bi i mi iz Hrasnice... Ulow smo vjerovatno za vas ali sta je tu je !

Znaci racunaj nas ako bude dovoljan broj ekipa

[email uklonjen] my mail !
SKULL1 je napisao/la:
Kakav ladder jadan ne bio :/
pa obican game 1v1 il 2v2 ...
Frick je napisao/la:
pa obican game 1v1 il 2v2 ...
Kakav si ti druze pacijent to nije jos vidjeno...
Pise ti lepo sve...5v5 mode.

Evo meni su ovi vamo iz Brckog sto igraju malo dote pitali da idem s njima na turnir.Tako da je moguce da se vidimo gore.Ekipa je losa ali dolazimo radi zajebancije najvjerovatnije.Necu nista da garantujem , javim sledece sedmice sta smo odlucili.
Ako potvrde barem 4-5 ekipa mi dolazimo , nije nam daleko...

[SA]HellScream
[SA]Morgana
[SA]^DeyO
[SA]Skill^Fear->
[SA]Bong
eol :) there 90% :)
h1p
paratoxic
ved0
adini
toki

Iskreno mozda je malo prekasno da ovako najavis tour , malo ce ti ljudi to zapaziti i potruditi se doci ako nemaju bar mjesec dana vremena . Bolje da si pricekao da prodje ovaj turnir u Mostaru pa da se otprilike znas orijentirati kako i sta i koliko ekipa .
BloodSeeker je napisao/la:

Evo meni su ovi vamo iz Brckog sto igraju malo dote pitali da idem s njima na turnir.Tako da je moguce da se vidimo gore.Ekipa je losa ali dolazimo radi zajebancije najvjerovatnije.Necu nista da garantujem , javim sledece sedmice sta smo odlucili.
Imaces se s kim zajebavati jer smo i mi poprilicno low, da nas oce smjestiti u grupu pa da se udaramo !

@ SKULL1 ocigledno je ova tema dignuta i zaboravljena... Neozbiljnost na nivou !
vjerovatno cu doci ak ikako bude turnira.... necu imati nikakvu ekipu al se nadam da ce biti likova pa da cemo skupiti neki mix tamo :P 9-)
h1p je napisao/la:
eol :) there 90% :)
h1p
paratoxic
ved0
adini
toki

ko je pito za mog igraca ? -1
E moj Jozo vidis li ti ovo kako nas Cico prozva noobovima :)
pelKo je napisao/la:
ko je pito za mog igraca ? -1
o cemu ti?

Pa sad da smo toliko losa ekipa i nismo :P

Toliko losi nismo dodi vise kod bode da odigramo koju:D
violen pasha moj pa nemoras odma upgrayed-a zvat .. :) hah, a vec bruku srednjoskolaca pricaju o turniru tako da se nadam da ce ipak biti dovoljno ekipa i da ce se turnir odrzat.. viDimo Se u cluBu ..:)
1sm4 je napisao/la:
violen pasha moj pa nemoras odma upgrayed-a zvat .. hah, a vec bruku srednjoskolaca pricaju o turniru tako da se nadam da ce ipak biti dovoljno ekipa i da ce se turnir odrzat.. viDimo Se u cluBu ..
Ma Adnan je zakrzljao, al neznam ih bas puno boljih u Sarajevu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.