Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Real Madrid

605 pregleda · 45 odgovora · otvorena 07.03.2010. u 00:37

Ovako, sad bez zajebancije.

Čestitke Realu na pobjedi protiv sevilje i sretan rođendan <3..

Sad komentar na utakmicu. AAaa meni srce kad nije stalo, pola leminata po dnevnoj sam izudarao. Srce mi se zaledilo kad ga onaj sam sebi dade, alonso. Al' ubili ih do kraja prvog poluvremena. Falilo malo srece. Zatim drugo poluvrijeme. Taman se ponadao da ce izjednacit pocetkom, kad ono centaršut i glup gol. Zatim krece magijaaa, ulaze van der vart i guti. 2000000 šuteva na gol, ali fali sreće malo za gol. Gol daje prvo ronaldo, zatim i ramos. Nakon toga opet par 100% šansi za real, ali opet nema srece. Iii neam živaca da pišem detalje, gol daje RAFAEL VAN DER FAKING VART!! Pobjeda reala, za prvo mjesto u španskoj la ligi.

fala ćao, real madrid <3 !
Mi igramo gba mix i dadne real go za 3 : 2 i kaze mirofa sad ce spy zapalit Gornji Vakuf il' gdje vec zivis
Ako budu igrali vs Lyona ovako kao u 2 HT bit' che 5 razlike
:P

HALA MADRID !
Chelsea najjaci

Zao mi Seville vodise 2-0
Svaka cast realu !
Najbolji team na svijetu <33333333333333333 !
Ljudi boziji kakva barsa kakav real kakav celzi

BROTNJO CHITLUKKKKK THE BEST !!!!!!!
Haj nek ste dobili da se i vi malo furate da ste 1. HAHAHAHAH pa nebi bio fazon da smo mi stalno ha ja HAHAH =D Barca ionako uzima prvenstvo i CL ofc =D

IBRAKADABRA !
popisam se ja i na vas i na REAL MADRID...samo znaju cifre nudit...i kupovat igrace,,,e pa vala popisam se ja vama na klub..prije bi za vratnik navijo nego za TAJ FAMOZNI REAL

jos jednom vam se popisam na KLUB

Post dobio aplauz od nera_f

st0k3 je napisao/la:
popisam se ja i na vas i na REAL MADRID...samo znaju cifre nudit...i kupovat igrace,,,e pa vala popisam se ja vama na klub..prije bi za vratnik navijo nego za TAJ FAMOZNI REAL

jos jednom vam se popisam na KLUB
Ja za real navijam ima dobrih 10 godina kao klub mi se svidja !
Jos od one ekipe karlos , raul , zidan ,figo ,bekam , ronaldo ko je vec tad bio ne mogu da se sjetim pa evo sve do sad i u buducnosti
A to sto oni kupuju igrace prejake pa ostalima smeta bmk

Uh to se zove nafaka cestitam na rodjendanu, svaka cast na pobjedi
Frisk je napisao/la:
Chelsea najjaci

Zao mi Seville vodise 2-0
Ma Chelsea najjaci =)
Fck ove wannabe klubove iz spanije
Haha, mogu misliti kako su se osjecali igraci Seville nakon sto im je propala sva borba i vodstvo od 2-0. Sta reci, nakon tog vodstva su se malo opustili i mislili su da je sve gotovo. A tad se ukljucila masina kraljevskog kluba..
smijesna je meni ta vasa liga, i ti klubovi u njoj, 90% reala je Ronaldo, realno.
al ne volem onu barsu, al nimalo, strumfovi' ruzni, sretno vam, da osvojite tu ligu
HALA MADRID !

Ono kad su dali 2. go meni e srce stalo :O .
Al opet sam nekako znao da ce pobjediti,makar izjednaciti.
Za reall navijam otkad znam za nogomet,znaci citav zivot i tako ce i ostati aBd. ;)
knoxville je napisao/la:
Slazem se, Barca je barca ;)
Šta je barca ? 2. na tebeli ..

Za real navijam od svoje treće godine , sjećam se mojih 20 u kući ( rodbina , roditelji ) navija za Bayern , a ja za Real , odvojim se sam u drugi ćošak , obavezno Figov dres , kad je jos " Teka " bio sponzor i radujem se kad daju gol , obavezno zaplačem kad ga prime .. Koliko je bilo samo padova reala , od 2003. nismo prosli u 4tinu finala i nikad team nisam promjenio , real u srcu .

~ spectre .
Hala Madrid! Jako dobro odigrana utakmica! U prvom poluvremenu ih nije ni bilo! Ali onda je masina proradila!! CR9,Guti,Higuain,Van Der Vaart! Svaka cast! Sretan 108! ;)
svaka čast realu :D

interesuje me samo zašto je autor teme dobio ban, i zašto nera_f daje aplauz za post koji je sve samo ne kulturan, lijep i dobar :) ?
Jebiga,baš mi je krivo što je Real pobijedio..
Bog bio na Realovoj strani .. Je*****a šta je tu je

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.