Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Oprostaj - FrixioNz CS !

697 pregleda · 44 odgovora · otvorena 06.03.2010. u 15:28

Očemu se radi :

Dakle odlučio sam da se povučem što se tiče igranja cs-a.Ovu igru igram več duže od 4 godine tako da mi je na neki nacin i dosadila.Stakao sam mnogo drugova preko cs-a kako dobrih tako i losih,bilo je tu dosta psovki,pomirenja itd al da ne duljim o tome.
Povlacim se radi više razloga :
1) Želim da više vremena provodim na ulici,kafama s jaranima/jaranicama jer ovako citav dan provedem u kuci igrajuci i psujuci radi je***e igrice.Jednostavno sam postao onaj pravi no lajfer ko se samo deblja na kompu ne radi ništa.
2) Želim da počnem opet s teretanom jedno 2,3 mjeseca da se fino izgradi do ljetnog raspusta da mogu ko čovjek da izadjem na bazene i da pokupim kaku trebu a ne ovako.
3) Da prestanem da psujem jer konekcija mi je low tako da bi igrao cs-a kad bi mi zalagalo mnogo bi psovao udara i tako dalje jednostavno ne normalno postajem agresivan.
4) Da se jednostavno vratim u normalan život ko svi ostali trening,kuca,škola,raja i nekad 2,3 sata na kompu,a ne kao sad citav dan.

Eto toliko od mene izvinjavam se svima koje sam ikada uvrijedio na bilo koji način preko gamers.ba tako i cs-a.Polako se uozbiljavam,onima koja tema smeta zamolio bih da ne spamate po temi i ne pišete [color=red]RETARDIRANE[/color] postove tipa "boli nas qurac sto ti ides ha hu" te fazone kuči pa furaj.

Et ' mala & velika raja pozdrav od vašeg frix-a.Na [color=red]Gamers.ba[/color] ču još da ostanem redovno cu da ulazim da vidim šta ima novo i tako dalje.Da se malo normalno družimo ako nismo mogli do sad nadam se da če mo moći od sada
Neidi Deniseeeeeee..

Haj sretno..

Vidi ove gore.. *ebo vas steam..
Definitivno si dosao do pameti, isti slucaj je kod mene, a bgm cu morati isto da primjenim .. ja i nisam bas neki igrac kao ti, ali ovo psotaje "glupa zaraza", sve sto si rekao mi koji CS igramo znamo da je isti slucaj i kod nas zastupljen ... sretno sa bildanjem, nije mi zao sto ides jer si odabrao pravi put, put normalnog zivota :)

Svaka casti, nastavi ziviti normalnim zivotom, pozdrav brate u CS, a na gamers.ba nikad :D :D
e momak licno te ne poznajem al cu jedno da ti kazem...
Svaka ti cast..nakon toliko vremena treba imat hrabrosti pa prestat...ja sam iz gotovo istih razloga presto prije neku godinu dana...i drago mi je.. jer mi je lake sve...takodjer idem u teretanu...malo s kerom trcim setam poprirodi...sa prijateljima...vamo tamo...bolje je nego po cjele dane visit na kompu...to je malo zalosno kad sad pogledam...
;) Jos jednom svaka ti dala
2) Želim da počnem opet s teretanom jedno 2,3 mjeseca da se fino izgradi do ljetnog raspusta da mogu ko čovjek da izadjem na bazene i da pokupim kaku trebu a ne ovako.

Ako ti znas trebi opalit pricu ti da si neznam kakav pokupit ces je XD

ha ya

btw gl :D
Ista situacija kod mene !
Udebljao se ko medjed , konekcija mi u low , fps jos gori .
Nemam nikakvih uslova za igrati ali doce dan "nadam se " da cu i ja moci igrati kako treba Samo mi zao ovih sto prejake kompove i konekciju po galerijama slikaju a ne mogu meda !

Tebi sve najbolje u lajfu jer znam da si bio no lajfer !
I vjeruj jest gotiva igrati igrice (kanter ) barem za mene kad imas uslova i sve to razumijes ali kad ne napredujes stojis u mjestu nema nista od toga .

Dobro si odlucio sretno
Ali pazi sta cu ti sad reci !
Doce jedan period da ces morati upaliti kanter
Opet pametna odluka

A i ja nesto kontam preko ljeta ono igracu cs ali dok ugrije vise cu vremena vani provoditi (nesto kontam ali opet racunar mi nece dati )

Sretno brate. UZivaj no aj meni daj steam :D bit cu ti drug :D
Haj ništa , čuvaj se XD
On samo napisao temu da se oprašta o cs a ne o gamers.ba !!
Pametno od tebe,pobudališ od cs-a
Sve to stoji, ali se moze sve uvezat, kompjuter, cs , teretana, kafana, drustvo, skola, bazeni sve se moze lijepo uvezat ko zna da popuni svoje vrijeme.

Al dobro to je tvoj odabir, znam te odavno i zao mi je sto prestajes i ides al sta je tu je <3

Da nisam procitao temu, po vasim komentarima bi pomislio da se lik skino sa droge (SA HORSA) a ne sa gamersa....
Sretno ti u svom daljnjem zivotu .... pametan izbor brate ..sta cemo bez tebe :S ...ali eto ako si tako odlucio sta cemo :D gl

da nam neku trebu pokupis uspomoc teretane :D
Sretno ti u RL life, enyoy.

Dobro je barem sto si ostao na gamersu.
"Da vise vremena provodim na ulici " nevalja to !

Ae sretno ti , pokupi koju i za mene ! XD;)
mirofa je napisao/la:
Ista situacija kod mene !
Udebljao se ko medjed , konekcija mi u low , fps jos gori .
Nemam nikakvih uslova za igrati ali doce dan "nadam se " da cu i ja moci igrati kako treba ;D Samo mi zao ovih sto prejake kompove i konekciju po galerijama slikaju a ne mogu meda :) !

Tebi sve najbolje u lajfu jer znam da si bio no lajfer ;D !
I vjeruj jest gotiva igrati igrice (kanter ) barem za mene kad imas uslova i sve to razumijes ali kad ne napredujes stojis u mjestu nema nista od toga .

Dobro si odlucio sretno :)
Ali pazi sta cu ti sad reci !
Doce jedan period da ces morati upaliti kanter ;D
Opet pametna odluka :D

A i ja nesto kontam preko ljeta ono igracu cs ali dok ugrije vise cu vremena vani provoditi (nesto kontam ali opet racunar mi nece dati ;D )

[quote]I vjeruj jest gotiva igrati igrice (kanter ) barem za mene kad imas uslova i sve to razumijes ali kad ne napredujes stojis u mjestu nema nista od toga[/quote]

Slazem se, takva je situacija kod mene
IIIIIIIIII je napisao/la:
e momak licno te ne poznajem al cu jedno da ti kazem...
Svaka ti cast..nakon toliko vremena treba imat hrabrosti pa prestat...ja sam iz gotovo istih razloga presto prije neku godinu dana...i drago mi je.. jer mi je lake sve...takodjer idem u teretanu...malo s kerom trcim setam poprirodi...sa prijateljima...vamo tamo...bolje je nego po cjele dane visit na kompu...to je malo zalosno kad sad pogledam...
Jos jednom svaka ti dala
de ne seri šmito

tema
Deniseeeeeeeeeeeeeee djes bola :(
Ima da jos nekad igras sa 500 pingom kao nekada da se mogu smijat ko covjek : D Kad dodjem gore nemoj da bude neigram ja cs bit ce svacega ! ! <3
Ma ne moras ti prestat igrat Denise,nego samo smanji vrijeme igranja.
Ako znas rasporedit vrijeme sve se moze stici,i treninzi i skola i izlasci itd..
<3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.