Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Februar Desktop Glasanje

1.128 pregleda · 38 odgovora · otvorena 06.03.2010. u 13:16

Prvo, izvinjavam se zbog kašnjenja sa ovim. Stvarno nisam imao dovoljno slobodnog vremena da napišem jednu ovakvu temu.

3 desktopa za glasanje u kategoriji izgled (da bi ste vidjeli desk u punoj veličini kliknite na broj) :

3 desktopa za glasanje u kategoriji funkcionalnost (da bi ste vidjeli desk u punoj veličini kliknite na broj) :

[b]Pravila glasanja :

~ 2 broja pod kojim se nalaze po jedan desktop iz obe kategorije;
~ Zašto baš za taj desk, tj. najmanje DESET riječi (brojaću materem') u kojima ćete opisati zašto glasate baš za taj rad;
~ Glasanje traje do 23:59, 08. Marta 2010.[/b]

• Nije navedeno koji rad pripada kojem korisniku, da bi se smanjila mogućnost subjektivnog glasanja.

• Nemojte pokušavati praviti više accounta, da bi ste sami sebi dali više glasova, niti tjerati vaše drugare da glasaju za vas (msn / pm / gb), jer će to biti lako primjećeno i sankcionisano (diskvalifikacija).

• Još jednom ponavaljam, nagrada za srećnog dobitnika je 100 bodova, a ako bude izjednačeno, prevagnuće moj glas koji ću dati na kraju.

• Nemojte se citirati. Svi postovi koji ne budu vezani za temu i ne ispunjavali njena pravila biće ošamareni i potom izmijenjeni!

Srećno svima!

I evo za kraj jedna k'o od mene :

[youtube]lkHTk9d9oX4[/youtube]

Izgled :
Br. 2

Funkcionalnost:
Br.3

Nekako su mi najljepsi. Bas ono opustaju oci, a ujedno i imaju dobre funkcije.

Post dobio šamar od ultranumb

Izgled :
br. 2

Desktop = Veoma lijep,sve fino uredjeno ,perfekcija 

Funkcionalnost:
Br.2

takodje isto, jednostavno ,fino super super

Moji glasovi 
Izgled :
br. 2
zašto ?
prvo što mi za oko zapada veoma lijep background, dosta slobodnog prostora
funkcionalnost :
br. 3
sviđa mi se ova tema, ima dosta slobodnog prostora
Citiram sam sebe :

~ Zašto baš za taj desk, tj. najmanje DESET riječi (brojaću materem') u kojima ćete opisati zašto glasate baš za taj rad;

• Dalje idu šamari.
• Ošamareni glasovi / postovi neće biti uvaženi.
Post ne zadovoljava navedena pravila.

Izgled:

Glas za desktop pod brojem 1. Jednostavan a veoma lijep izgled. Gadgeta ni malo ni previse. Bas kako treba. Svaka cast ciji je god.

Funkcionalnost:

Nekako na isti fazon sva 3. Ali ipak glas za desktop pod brojem 3, jer se ipak malo izdvaja od ostalih po funkcionalnosti.

ACE botu na broj klikni pa ces vidjeti.  Pise ti fino gore.

Post dobio aplauz od ultranumb

Izgled :
br. 2

Ovak', Svidja mi se rocket dock kako je slozen, ikonice, tema sve uskladjeno, desk prejak, ovo vamo za vrijeme i to sve lijepo slozeno 

Funkcionalnost:

Br.3

Isto tako svidja mi se rocket dock, ikonice iste, tema ista, znaci prejako, i wall mi se svidja 

:-*

Izgled :
kec, nekako mi se sviđa ono oko, gedžeti su okai, a lik je iz mostara pa je to još jedan plus

funkcionalnost :

isti ku**c sva tri. ali ovaj treći ima fin background pa njega

"hehe"

btw. oprošteno ti je zbog kašnjenja

Izgled desktop broj 2, zasto?
jer mi se jako svidja wallpaper, i sve je fino raspordio, jednom rijecu predivno...

Funkcionalnost, dsk broj 3, zasto?

Hmm dovumio sam se izmadju 1, 3 jer su skoro isti, ali sam izabrao pod rednim brojem 3 jer mi se nekako svidja, ove gore icon black and white i wall je dobar, uglavnom prejako izgleda.

/bai
izgeled

sto se tice igledam glasam za dekstop broj 3 jer je stvarno mocan i nisam ovaki puno vidjaom na tudjim monitoraima I like xD

funkcionalnost

glasa za dekstop broj 3 jer je mi se izvdvaja malo vise od ova prva dva najvise zbog ikona i za mene je najbolji u toj grupi
Izgled :
br. 1
zbog wall-a,lijepe boje,a i ugodan oku
Funkcionalnost:
br. 1isto lijepo,mada se wall malo isfurao,ali opet ugodno oku
Izgled: Br. 2 (Slika veoma lijepa i ne umara oci , icone veoma jednostavne black n' white 'i like it' )

Funkcionalnost: Br. 1 (Desktop nije ni premalo ni previse nadzidzan , veoma pregledan i jednostavan je za upotrebu)
Izgled :
br.2

- Nekako mi je najljepsi, svidja mi se wall, rocket dock nema
boljeg : ) , najvaznije da nema puno ikona ; ) Tema jaka itd.

Funkcionalnost:
br. 3

- Jednostavno, lijepo , takodjer ima dobar rocket dock, wall nije los .. , isto tako, znaci tema jaka ^^

GL

Izgled:

Glas za desktop pod brojem 1. veoma lijep izgled,wall mi se jako svdja , i tama je ok Svaka cast.. Menis se sviđa .

Funkcionalnost:

. glas za desktop pod brojem 2, malo je bolji od ostali, gadgeti su skromni a dobri, dock je ok i wall odlican . 
Izgled: br 1.

Iskreno, svi desktopi se razlikuju samo po wallpaperu  Ovaj mi je najjednostavniji i, Boga mi, najljepsi  Keep it simple  Samo bih zamolio vlasnika ovog desktopa da pomakne onaj folder sa oka  Gadgeti su okay, nema ih previse. Definitvno 1. 

Funkcionalnost: br 2.

U izgledu i nije nesto (al' hocu wallpaper!), al' ovo je po meni "najnormalniji" desktop. Sta ce vam vise? I da, molio bih vlasnika ovog desktopa da mi posalje wallpaper na pm 
izgled br.2

desktop je prejako uraden, rocket dock mi se svida, wall...

funkcjonalnost br.3

takoder wall mi se svidja, i ukone takodes fino uklopljene uz wall;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.