Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem s virusima

78 pregleda · 7 odgovora · otvorena 04.03.2010. u 21:59

Imam belaj s net konekcijom, odmah da naglasim zvao sam providera reko je da to nije do njih nakon 20 minuta pokusavanja da popravi stvar.

Kada se konektujem ne mogu u 90% slucajeva otvoriti stranicu (ako i otvorim dalje nista ne mogu raditi) puca mi konekcija svakih par min nakon cega moram res. komp. da opet proradi, taskbar mi se promjeni u onaj oldskool 97 sivi pa se tivra nazad, izbacuje mi error poruku za generic host...

S Avastom sam nasao trojanca kojeg nisam moga izbrisati pa sam koristio Combofix. Nakon toga citav dan je sve bilo uredu do maloprije kad se su problemi opet poceli s tim da sada ne mogu naci ni jednog trojanca

sta da radim :S

P.S. Molim bez spama i zajebancije, trebalo mi je sat vremena da postam ovo na forum
fino formatiras komp i instaliras kaspersky i miran...
a ako ne mozes formatirat... onda fino skini kaspersky ili nod 32... i polako...skeniraj i brisi viruse...Nema ti druge..mada je najbolje da formatiras... ;)
Toplo preporučujem formatiranje , riješiš se tog problema , ubrzaš računar , osvježiš ga ..
Formatiraj, ako neces da formatiras nabavi nod32, on ce ti 100% nac virus, a ako nemozes nac nod32 evo ti ovaj program on ti nalazi greske u kompu http://www.liutilities.com/products/speedupmypc/
Ajd' sad svi napišite da formatira.
Care ne slusaj njih i meni se to desavalu. Naime imas Kidu to ti je Net Worm koji ti mjenja ip user name i pas i tak to sve vezano za konekciju. Kako ga se rijestit. Skini kaspersky bilo koju verziju (nemoj ispod 2007) i ono ukljuci neki kljuc (obrati se meni imam ja) i obrati mi se za addon koji se zove kido killer. Da bi ga unistio moras iskopcat modem iz struje i lan kablo iz pc-a i pokrenut taj addon i rijesit ces se crva. Care i meni se ovo desilo i radi 1000%. Kakav format samo ovo pokusaj!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.