Šta vi mislite?
Diskusija
Software [anketa]
204 pregleda · 14 odgovora · otvorena 06.03.2010. u 13:40
Da ali ne znači da nije kvalitetan.Ima i izuzetaka gdje su komercijalni lošiji od besplatnih u istoj namjeni
Uglavnom da....al to sve ipak zavisi koja firma i to .
Po meni nije, ja sam uvijek koristio besplatne softvere jer mi ne pada napamet da placam nesto sto mogu imat besplatno...
Ja mislim da ima nekih free softwera ,a da su bolji od komercijalnih ali u suštini mislim da su komercijalni softweri bolji ,ali ne što su ovi free nego zato što njihov period izrade traje duže ,više truda se ulaže za njihovu izradu itd.
Koliko para toliko muzike.
Meni su svi freeware.
Zavisi al vecinom je losiji jer ipak komercijala ulaze u njihove produkte da budu perfekcija.
ma to je uglavnom isto, free softwari imaju nesto osnovno a komercijalni jos neki dodataka, kao npr antivirusi i to, al uglavnom su free softwari zadovoljavajuci za home korisnike 

Ne mora znaciti. Postoje pravo dobre besplatne alternative komercijalnim programima. Nije rijetkost da su neke cak toliko dobre da korisniku bolje legnu od komercijalne varijante i da ga stalno koristi.
Cist primjer toga je AbiWord (Microsoft Word), Paint.NET (Adobe Photoshop), Qiuck Time Alternative (Quick time player), CDBurnerXp (Nero) i mnogi drugi.
Cist primjer toga je AbiWord (Microsoft Word), Paint.NET (Adobe Photoshop), Qiuck Time Alternative (Quick time player), CDBurnerXp (Nero) i mnogi drugi.
ono sto placas isplati se
ono sto ne placas sluzi svrsi li nije to to..
bar po meni...i besplatni su najcesce nekvalitetni i slabog designa koji kopa oci i tako rto..dok je placeno dovedeno do savrsenstva..
Mada...ima izuzetaka i na jednoj i na drugoj strani...
ono sto ne placas sluzi svrsi li nije to to..
bar po meni...i besplatni su najcesce nekvalitetni i slabog designa koji kopa oci i tako rto..dok je placeno dovedeno do savrsenstva..
Mada...ima izuzetaka i na jednoj i na drugoj strani...
Ma to se razlikuje u nijansama sve
K'o što reče ovaj jedan gore : Meni je sve besplatno xD
Pa logično da su komercijali bolji ... Misliš da bi neko nešto pravio da se plaća ako ima već free program bolji od njega ?
Pa logično da su komercijali bolji ... Misliš da bi neko nešto pravio da se plaća ako ima već free program bolji od njega ?
Bolji su komercijalni software-i. Bolje su uradjeni, kvalitetniji i bolje dizajnirani.
Sto se tice ovih besplatnih, nisu losi ali su komercijalni puno bolji.
Sto se tice ovih besplatnih, nisu losi ali su komercijalni puno bolji.
isti ku**c jer svi skidamo komercijalni s torrenta a slobodni vako
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.