Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BosniaHosting.biz Akcija !

258 pregleda · 9 odgovora · otvorena 03.03.2010. u 23:53

Pozdrav,

Nova akcija u BosniaHosting Game odjelu. Prvi BosanskoHercegovači GameHosting Provider sa mašinama lociranim u BiH Vam nudi najkvalitetnije servere sa 1.000 fps!

Akcija se odnosi na sljedeće :
Svi oni koji sada imaju svoj server na drugom gamehosting provideru plaćaju istu cijenu kao i na dosadašnjem GameHost Provideru (uz dokaz) u periodu prva 3 (tri) mjeseca. Ovim potezom BHG (BosniaHosting Games) opet pokazuje kako zna izaći u susret trenutnim vlasnicima servera te da shvata njihove potrebe kao i obaveze. Zašto iskoristiti ovu ponudu?

- Zato što ćete za isti novac dobiti server lociran na BiH mašinama uz minimalan ping bez loss-a i choke-a.

- GamePanel. Mi ne koristimo besplatne i neupdateovane gamepanele. Uz pomoć našeg GamePanela možete upravljati čitavim serverom direktno iz web browsera. Tu su File menager, Start/Stop/Restart, Console-a, Dnevni, sedmični i mjesečni grafik servera i još mnoga toga.

Više na http://games.bosniahosting.biz
Ja ne znam stvarno sta hocete da postignete s tim konstantnim dizanjem tema ?

Ok, stavili smo temu u zanimljive, bila je tamo 2 dana, sto sad zamarate konstantnim dizanjem jedne te iste teme ?

Mislim, stvarno bezobrazno od vas !

Je***i balkanski mentalitet !
Ovi isti bihnet, puno pričaju, a ništa na djelima
Koliko su falili hosting kontam ko lana da igram :D ono drama :S pogotovo serveri 24+ slota
1000 fps ? Pa samo 3 servera na Balkanu imaju rade na 800 FPS ( Test cw 1 , Test cw 2 , Test cw 3 - Confyevi serveri ) , samo jedan KGBov radi na 500 FPS , svi ostali variraju između 100-300 ....
yordo je napisao/la:
1000 fps ? Pa samo 3 servera na Balkanu imaju rade na 800 FPS ( Test cw 1 , Test cw 2 , Test cw 3 - Confyevi serveri ) , samo jedan KGBov radi na 500 FPS , svi ostali variraju između 100-300 ....
Siguran samo 3 :)

cw server kod bhg...
MoonOnly je napisao/la:
Siguran samo 3

cw server kod bhg...
Pa prazan server ? Čekaj da ti uđu igrači na server , pa ćeš vidjet ...
U 2 sedmice 15 tema o hostingu. Nije mi jasno kada neko drugi reklamira neki hosting tema zavrsi u kanti, a ove ostaju....
Iskreno draze mi je platiti bosnia hostingu jer je bosnia , nego KGB , ako vec nema neke ogromne razlike.
U BIH je prosto nemoguce imati EPS servere jer nemamo nijednog internet providera koji moze obezbjedit tako kvlaitetan link.. druga stvar, EPS server se ne postize mjenjanjem configa servera kao sto mnogi misle... potrebna je potpuna preobrada linux sistema koju rijetko ko zna podesit :) ukratko .. kvalitet servera se moze postici fin.. ali ni E od EPS servera ne. Takodje sam vrsio test i na bosniahosting sereru i rezultati su zadovoljavajuci, dobri za nase uslove :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.