Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Server Plugin

114 pregleda · 11 odgovora · otvorena 03.03.2010. u 10:33

Pozz svima.
Zanima me postoji li plugin koji na jako dugo vrijeme može udaljiti neželjenog igrača sa vašeg servera.
Znam za dynbanip i za amx_censure, nego me zanima ako ima nešto još bolje od toga , jer za ovo dvoje se uvijek nađe rješenje kako poništiti ban
Stavis mu slot na nick i nece moci uci sa tim nickom
BosanaC je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

+1

Pa šta cijeli svijet banuje preko amx_bann ili amx_dynban a ti se praviš pametan i hoćešš neke druge banove da izmišljaš
GAZZEL je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

+1

Pa šta cijeli svijet banuje preko amx_bann ili amx_dynban a ti se praviš pametan i hoćešš neke druge banove da izmišljaš :)
Ljudi su izmislili amx_censure što se pokazalo jako dobro, nego me čisto onako informativno zanima je li postoji nešto bolje od toga radi nagradne igre što nam je na serveru od idućeg mjeseca pa sam kontao na vrijeme da se osiguramo. ;)
RasQee je napisao/la:
Ljudi su izmislili amx_censure što se pokazalo jako dobro, nego me čisto onako informativno zanima je li postoji nešto bolje od toga radi nagradne igre što nam je na serveru od idućeg mjeseca pa sam kontao na vrijeme da se osiguramo. ;)
amx_fuckoff kucas to i sve mu bind na kill hh
BosanaC je napisao/la:
HAHAHAHAHAHHAHAHAHA
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
harees je napisao/la:
HAHAHAHAHAHHAHAHAHA
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
Pa nije , on odjednom hoce da izmislja neke nove banove...Ako ti je mrsko da ga banujes , nabavis jos 2-3 nova admina i banuj ha ya.
OziriS11 je napisao/la:
hahah dotle je doslo ,,, kazes amx_censure A?
Pa ako se već mora...
Pa imas vec dva plugina amx_censure i dynban sta vise trazis nema bolje od toga :/
Koga ces to odstranit sa servera ??
Jel Red Bull server?9-)
Trenutno je najbolji amx_censure, sto je onaj turshija pravio. (to je ustvari editovan fuckoff plugin)
A imas ovaj gore navedeni fuckoff, to je u sustini isto.
Samo za to znam osim tih navedenih.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.