Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SSh.Rs - Obavestenje !

505 pregleda · 31 odgovor · otvorena 01.03.2010. u 22:38

Ve informiramo da akcija posle 280 dodela na free servera, poceli smo sa naplacujenje na Game Servere, evo vam cenovnik mozete da pogledate i da iznajmite vash server, ping na serverima se nalazi od 10-25 ms, mozete slobodno probati i upisati net_graph 3 i uveritese, masine nalaze se u srbiju,cene za pocetak su jeftinije sva informacije mozete se obratiti na msn [email uklonjen] ili na nash sajt http://www.ssh.rs
Evo vam vishe ip adrese da testirate ping, od razlicite masine

IP Test:

* 79.101.56.17:27023
* 79.101.56.17:27025
* 79.101.56.11:27065
* 79.101.56.16:27025
* 79.101.56.16:27027
* 79.101.56.16:27029
* 79.101.56.16:27031

Nash sajt: http://www.ssh.rs
Nash Game Panel: http://www.my.ssh.rs

Prevedi u eure ili ti ga KM-ove... Pa nisu svi vasi korisnici iz Srbije :S
golgy je napisao/la:
Dali tonu servera i sad laga ko ku**c.
uskoro ce biti pojacane masine
Na pocetku SSH.rs hosting bio prejakk, dok je bilo malo otvorenih servera, sad ih ima previshe otvorenih servera, i laga bash :/
da da prevedi kao sto relo kaze fkt
koliko je 900 dinara km/eura xD
miire je napisao/la:
Na pocetku SSH.rs hosting bio prejakk, dok je bilo malo otvorenih servera, sad ih ima previshe otvorenih servera, i laga bash :/
napisao sam da ce biti pojacanje na masine !
reLo je napisao/la:
Prevedi u eure ili ti ga KM-ove... Pa nisu svi vasi korisnici iz Srbije :S

10,000 DIN- 100 eu - 200 KM

pa vi racunajte
Cr4nk je napisao/la:
da da prevedi kao sto relo kaze fkt
koliko je 900 dinara km/eura xD
900 dinara = 9e

Stavicemo kasnije sve u euro
ArenaProGaming je napisao/la:
900 dinara = 9e

Stavicemo kasnije sve u euro
Brate samo napises dole

10,000 din - 100 eu = 200 km i nek pretvaraju sami , valjda znaju koristit digitron ?:)
miire je napisao/la:
Al ti se baš razumiješ u servere nema šta ;)

@ Hosting po meni low
je napisao/la:
Al ti se baš razumiješ u servere nema šta ;)

@ Hosting po meni low
Ti imas bolji hosting mozda? :) ili ima neki drugi sto ima bolji ping a? :*:*:*:*:*
Ti imas bolji hosting mozda? :) ili ima neki drugi sto ima bolji ping a? :*:*:*:*:*
Da, KGB ? ssh.rs je bio dobar pije jedno 2 mjeseca onda su vam serveri poceli lagati...
vLexinho je napisao/la:
Brate samo napises dole

10,000 din - 100 eu = 200 km i nek pretvaraju sami , valjda znaju koristit digitron ?:)
Ma znaju al je njima mrsko ustat sa stolice uzet digitron i izracunat..Danasnja djeca hoce sve na gotovo :S
cccc..
jel to nezna ih pola racunati xd..
40 dinara=1 KM
4 kune=1 KM
1 €=2 KM
eto,mislim da ce te se sada snaci...
je napisao/la:
Da, KGB ? ssh.rs je bio dobar pije jedno 2 mjeseca onda su vam serveri poceli lagati...
KGB ? HAHAHAHHAHA ok :) ti mozes sta zelis da pricas, udji na server kucaj net_graph 3 i pogledaj ping ;)
je napisao/la:
Al ti se baš razumiješ u servere nema šta 

@ Hosting po meni low
Ja samo kazem kakav je bio server prije a kakav je sad i nemoj da mi "pricas" .. Ipak si ti neki vel'ki clan Gamers.ba portala.

Mos mi obrisat' post, mos' me samar  Dobro znas kako to mozes uradit Ado.

z 
KGB ? HAHAHAHHAHA ok :) ti mozes sta zelis da pricas, udji na server kucaj net_graph 3 i pogledaj ping ;)
Care samo ne znam , sta je smesno sa KGB se ne moze meriti nista na balkanu... Al eto.. Ajde.. I meni ste dali 2 CW-a.. I to postujem! Ali opet vam kazem sa KGB nema merenja.. To sto je vama sada bolji ping mozda vi stavljate manje servera na masinu , ??? A KGB vise.. Ja to ne znam niti me zanima... Sretno vam sa Hostingom :)...

Ako treba pomoc javite ;)..
Poz narode
posto se spominje KGB ajd i mi da se oglasimo ;)

gde si ti poredio ovo?
ajd pojasni molim te?

mi imamo servere na sledecim linkovima:

telekom, eunet, verat, beotel, nemacka

na prva 4 provajdera ping je 15-30max, dok na nemackom linku ping ide od 40-60ms

jedino ako imas neku kantu od neta pa ti ping ide do 100 ;)

bilo kakav adsl da imas ili kablovki ping ce ti biti dobar

e sad, neko od vas je pomenuo da pojedini kgb serveri lagaju, server nemoze da laga!!!!

svaka promena ping zavisi od vaseg neta osim ako je bas masina pretrpana, sto nije nas slucaj

pojedini provajderi furaju dual core procesore dok su sve nase masine opremljene sa 8 jezgara, 16gb rama i naravno gigabitnom ethernet opremom(ruteri, switchevi, mrezne karte)
tako da od laga nema ni govora, do nase opreme dolazi direktan opticki link 1gb/s up/down

ovakvu opremu imaju samo jaci evropski game hostinzi

ako uzmete lite server dobicete navedeni ping(40-60ms)
premiumi su na 15-30ms

dok eps serveri rade na 10-15ms ;)
naravno to su 1000fps server koje krecemo u prodaju za par dana dok privedemo kraju sve potrebne testove

nema ubrazane igre na 1000fps serverima kao sto je slucaj kod ostalih ;)

poboljsan je recoil tako da je dozivljaj na ovim serverima ravan igranju u LAN-u

uskoro ce biti istaknuti test IP-s

posetite http://www.kgb-hosting.com/forum i informisite se o svemu

Hvala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.