poz svima znam u kanteru ima neka skripta ili program koja ti da bind ili samo c/p u konzolu da pises npr zelenim slovima u chatu, ili crvenim ili plavim (t ili ct). trazio sam na google u i u searchu ali nista ne mogu naci.. bit cu zahvalan cao
Diskusija
Zaključana
Sarena slova u kanteru
200 pregleda · 13 odgovora · otvorena 01.03.2010. u 22:13
con_color ? jel na to mislis?
oldeN je napisao/la:
con_color ? jel na to mislis?
sad to nesto ide say %% pa neki tu al ne znam ugl skripta to uradi vjerovatno neko zna na sta mislim samo treba da mi da link ili komandu
je napisao/la:
Cuo sam za con_color .. ?
U koliko je rijec o nekoj skripti , idi searchat na " www.fpsbanana.com " , ako skripta postoji ima je tu sigurno !
U koliko je rijec o nekoj skripti , idi searchat na " www.fpsbanana.com " , ako skripta postoji ima je tu sigurno !
tarik_cs je napisao/la:
Lik nece da on vidi sve neke boje slova nego on kad nije admin da pise zelenim npr ono PoZzZ stavi sebi i copy-ra!
ma jeste neka skripta ima znam ja meni dodze i pise zelenim slovima samo nez gdje to ima googlo sam ja to i prije najbolje je da pita lik igrace da mu sendaju
ha ya!
ha ya!
Ma to je onaj mali UrOS_CyBerShoT napravio, potrazi mu profil na fpsbanani i KV Gamers GUI u kojem je to stavio.
Znam ja na sta lik misli...kad napise ono POZZZZ il OMG OMG a u razlicitim bojama, al ne mogu da se sjetim kako se zove fajl...ugl nesto u vidu notepada i kopiras u cstrike a izbrises stari..bice edit kad se sjetim
To sam vidio samo na mircu do sada
vidio ija to na nekom serveru ono
PoOoOZzZzZzZ
jedno zuto drugo zeleno itd
PoOoOZzZzZzZ
_SuperMan_ je napisao/la:
vidio ija to na nekom serveru ono
PoOoOZzZzZzZ
PoOoOZzZzZzZ
program Colour binds !
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.