Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 30 bodova

CS problem :S

243 pregleda · 18 odgovora · otvorena 01.03.2010. u 11:39

dobar dan gameri.
ovako imam problem sa csom ,donedavno sam igro normalno jutros uso igram nemoguce kontrolirat crosshair kad pucam odleti gore i zalaga i kad stanem s pucanjem za jedno 2 - 3 sec mi se opet vrati na normalno i tako sve :S:S:
:*
lag lag 

EDIT: probaj kucat unbindall i onda namjesti ponovo komande, ako neradi reinstall cs i mora moc 
eldaar je napisao/la:
lag lag :)

EDIT: probaj kucat unbindall i onda namjesti ponovo komande, ako neradi reinstall cs i mora moc ;)
znam ali prije mi nije bilo ovako jucer sam igro normalno mi bilo da nije nesto do adsl-a :S posto su nesto mijenjali jos pogasim dole msn i sve zivo : S da nije mozda do onog sranja nesto geniune windows kako li odakad mi je ono doslo laga komp bruka :/(
sokooma je napisao/la:
znam ali prije mi nije bilo ovako jucer sam igro normalno mi bilo da nije nesto do adsl-a :S posto su nesto mijenjali jos pogasim dole msn i sve zivo : S da nije mozda do onog sranja nesto geniune windows kako li odakad mi je ono doslo laga komp bruka :/(
moze bit da ti je do adsl-a posto i meni laga ping 1000 

a to geniune windows je i meni bilo lago mi comp citav i morao formatirat 
eldaar je napisao/la:
moze bit da ti je do adsl-a posto i meni laga ping 1000 ;)

a to geniune windows je i meni bilo lago mi comp citav i morao formatirat ;)
ma nemora se formatirat evo sad cu ga skinit moze se nekako uninstall bio je ovdje na gamersu link
kucaj ovako:
rate 10000 ili rate 6000
cl_updaterate 60
cl_cmdaterate 60

ako ovo nepomogne reinstaliraj cs i kucaj ovo opet i iskljuci sve programe sto imaju veze s internetom. msn pogotovo i tako to . et zz ;) nadam se da sam pomogo i ps: nemoj koristit skinove za cs mozd je i do tog.
izbrisi totalno cs znaci sve pa ponovo insatll ako nebude moglo onda geniune nesto stopa ja ga neznam uklonit al cu ako os pitat rodaka on to zna uklonit ??
Eh ovako kume :D.

rate 15000
cl_cmdrate 30
cl_updaterate 30
fps_max 1000.0
developer 1
fps_modem 0

Znaci ja na tim rate-ovima igram. Ljepota od igre nit mi laga nit nikoji qrac. Bgm probaj, a ako nebude moglo reinstall CS, ili kontaktiraj Bht. Moj rodjak je nesto citao da ce ovih dana biti otezan saobracaj za vas internet. Stoga samo lagano ;);)
Probaj na new game kreirat i vidi hocel i tamo.. ako tamo bude normalno do konekcije ti je.
Tarik_F50 je napisao/la:
Eh ovako kume :D.

rate 15000
cl_cmdrate 30
cl_updaterate 30
fps_max 1000.0
developer 1
fps_modem 0

Znaci ja na tim rate-ovima igram. Ljepota od igre nit mi laga nit nikoji qrac. Bgm probaj, a ako nebude moglo reinstall CS, ili kontaktiraj Bht. Moj rodjak je nesto citao da ce ovih dana biti otezan saobracaj za vas internet. Stoga samo lagano ;);)
Majke mi ti nisi normalan :r
Cuj developer 1,rate 15000,cmdrate 30,updaterate 30,fps max 1000,molim te ko ti je to stavljo,ti ili si pocetnik ili si retard neki :S
Rješenje
256kbps
rate 7500
cl_rate 6500
cl_cmdrate 20
cl_updaterate 21

512kbps
rate 9500
cl_rate 8000
cl_cmdrate 32
cl_updaterate 31

768kbps
rate 25000
cl_updaterate70
cl_cmdrate 70
ex_interp 0.1
Kablovska/Wireless

128kbps
rate : 7500
cl_updaterate : 25
cl_cmdrate : 18
cl_rate : 9999

256kbps
rate 5000
cl_latency -70
cl_updaterate 31
cl_cmdrate 35

512kbps
rate 7000
cl_latency -50
cl_updaterate 35
cl_cmdrate 35
56k Modem

rate 4000
cl_latency -120
cl_updaterate 20
cl_cmdrate 30

Ovo ti moze za lag pomoci, vjeruj mi. Ako ne bude pomoglo, a cisto sumnjam, onda reinstaliraj cs. To pomogne uvijek. I tada obavezno kucaj ove komande. Ali prije toga bih te savjetovao da uradis test na: http://www.speedtest.com vidi brzinu uploada, downloada i vidi koliko ti je ms ping.

Btw. Skeniraj komp i vidi da li ima kakvih virusa, mozda oni ti usporavaju cs. Moze biti milion varijanti, ali pokusaj sa ovim, mislim da bi ti moglo biti od pomoci.
lrg je napisao/la:
Majke mi ti nisi normalan :r
Cuj developer 1,rate 15000,cmdrate 30,updaterate 30,fps max 1000,molim te ko ti je to stavljo,ti ili si pocetnik ili si retard neki :S
jao bota, sine ja mu govorim kako i na cemu ja igram. Meni ne laga i ide ko mlijeko. A bmk za tebe, molio bih da me zaobidjes , postaj svoje , a 1 v 1 u neonu, didakti po pare mozemo igrati da vidis jesam li pocetnik ;)

EDIT: I ovi rate-ovi su za slabu konekciju ;)
Tarik_F50 je napisao/la:
jao bota, sine ja mu govorim kako i na cemu ja igram. Meni ne laga i ide ko mlijeko. A bmk za tebe, molio bih da me zaobidjes , postaj svoje , a 1 v 1 u neonu, didakti po pare mozemo igrati da vidis jesam li pocetnik ;)

EDIT: I ovi rate-ovi su za slabu konekciju ;)
A glup si ocm'..
Evo ja ti se smijem a kako bi ti se tek neko smijao ko zna da igra.... norm rate su 25000 15000 15000 developer 0 i cl_cmdbeckup 0 da ti ljepše metci idu a ti radi kako oces
cul u neonu to u sarajevu dodji ti u Ljubuski po 500KM cemo igrat ... ako oces:D:D stvarno si lik, plače mi se:*
Znaci sto se tice laga i pinga, ovo ti pomaze sto posto. Ping ti ne bude iznad 20 sigurno.

Pored ovog , puno ti mogu pomoci i slijedece komande, koje su provjereno efikasne.

Kucaj u konzolu slijedece komade, zavisi ti od konekcije koje ces kucati. Ja sam ti naveo sve:

256kbps
rate 7500
cl_rate 6500
cl_cmdrate 20
cl_updaterate 21

512kbps
rate 9500
cl_rate 8000
cl_cmdrate 32
cl_updaterate 31

768kbps
rate 25000
cl_updaterate70
cl_cmdrate 70
ex_interp 0.1
Kablovska/Wireless

128kbps
rate : 7500
cl_updaterate : 25
cl_cmdrate : 18
cl_rate : 9999

256kbps
rate 5000
cl_latency -70
cl_updaterate 31
cl_cmdrate 35

512kbps
rate 7000
cl_latency -50
cl_updaterate 35
cl_cmdrate 35
56k Modem

Takodje, ne bi bilo lose da kucas i ovo

rate 4000
cl_latency -120
cl_updaterate 20
cl_cmdrate 30

rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
developer 1

Ako ti je nVidinia graficka kartica, vertical_sync OFF !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.