Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

koju srednju!!!???

177 pregleda · 23 odgovora · otvorena 01.03.2010. u 20:30

malo neobicno pitanje al jbg neznam za sta da se odlucim zavrsavam sad 8 raz...pa neznam sta me interesuje tam vam.xD...
sad me zanima oni koji su vec upisali srednju da mi kazu koju i koji smijer i koji su predmeti na prijemnom...pls treba mi owo
♥
Elektrotehnicka - smjer automatika i racunarska tehnika (il' ti ga informatika )
@Goliath bosanski ne lezi, ocito
LOL HAHAHAHHAAHAHA pa kume zar zelis da netko drugi, netko sa g.ba odluci tvoju buducnost, tvoj zivot ? Sam odluci bolan o svom zivotu, nemoj tamo neki Šaban da ti prica sta da cinis u svojoj buducnosti
ELEKTROMEDRESA - SMJER PALJENJE I GASENJE KANDILJA --- ---- ---- ----- ----- MOLIM SAMAR ---- ----- ----- ----- -----

Post dobio šamar od nera_f

U nas u Gracanici, u mjesovitoj nema prijemnog, ide ti na ocjene.

Ja idem u gradjevinsku tehnicku.
Elektrotehnicka--smjer informatika---ima cura ne boj se

Fizika,MAtematika,Bosanski lagano pravo,ako znas sabirat proci ces ga
CHUKY je napisao/la:
LOL HAHAHAHHAAHAHA pa kume zar zelis da netko drugi, netko sa g.ba odluci tvoju buducnost, tvoj zivot ? Sam odluci bolan o svom zivotu, nemoj tamo neki Šaban da ti prica sta da cinis u svojoj buducnosti :D
znam brate al neznam za sta da se odlucim :S
Gradjevinsko Geodetska > Gradjevisnki tehnicar ili mos' Arhitektar ili Peta Gimnazija > Sportski smjer

Gradjevinsko Geodetska :

Skola dobra, nemoj odmah mislit "Gradjevinska" da cigle tamo vamo, ima i taj smjer ali ima i da crtas, arhitektar ili gradjevinski tehnicar, fino imas 3 strucna predmeta, ukupno ima 12 predmeta .. Crtas, lagano bas.

Prijemni - Matematika, fizika, bosanski [ Ali profesori ti sve pomazu na prijemnom ]

Peta gimnazija > Sportki smjer

Prijemni : Matematika, bosanski , englenski

Skola dobra, za neke teska za neke ne, osim sto imas ova 3 predmeta na prijemnom imas i sportski prijemni : Plivanje, trcanje, vjezbe nake. To ako zelis sportski smjer, a za opci smjer ne znam.

Eto ukratko od mene.

Brate sve zavisi o tome koji fakultet mislis upisat.Ja sam kontao na elektrotehnicki fakultet u Sarajevo,pa sam i upisao elektrotehnicku srednju skolu.Jest da je veoma tesko al se kasnije isplati sve :)
n0RdeN je napisao/la:
ELEKTROMEDRESA - SMJER PALJENJE I GASENJE KANDILJA --- ---- ---- ----- ----- MOLIM SAMAR ---- ----- ----- ----- -----
WHAHAHHAHAH
GOLIATHUS je napisao/la:
reci mi brate koji ti predmet ono lezi
lezi h h h lezi mi sport xD pa nez nako sve po mawo :D
LimpeeeX je napisao/la:
znam brate al neznam za sta da se odlucim :S
LOL bolan pa sjednes sam ili sa roditeljima i popricas. Ha ya kume mozes se zajebati u ovome, cuj da ti netko kaze sta da upises OMFG :S
Alexandra je napisao/la:
Gimnazija, nisam imala prijemni ))
U Sarajevu svaka gimnazija ima prijemni

Sudeci po tvojoj temi mislim da je nabolje da zavrsis neku skolu posle koje ces imati zvanje tj. strucnu skolu... Eh sad sta volis na tebi je... !
Jarane imas 15 god. koliko vec, nije vazno nerazmisljas sta zelis biti u zivotu :[ .. Brukas sam sebe ovakvom temom ..
Ja sam upisao medicinsku u Sloveniji ovde nema prijemnog skola nije losa imas posao odma poslje .. Za prijemni u BiH ti je Bosanski, Hemija i Biologija.. Ako zelis od malo boljis skola upisi " Medicinsku " ako ne " Masinska ili Elektrotehnicka " ..

poz :]
nera_f je napisao/la:
U Sarajevu svaka gimnazija ima prijemni ;)

Sudeci po tvojoj temi mislim da je nabolje da zavrsis neku skolu posle koje ces imati zvanje tj. strucnu skolu... Eh sad sta volis na tebi je... !
Ima i kod nas sada :) Ustvari, mislim da ima.. :)
A najjbolja je škola ubjedljivo :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.