Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hdd

83 pregleda · 3 odgovora · otvorena 01.03.2010. u 19:55

Pozz

Ev j**e me hdd da izinete.Ja otiso da ga format kad tamo kaze da uopste ne mogu da pravim novu particiju kao nesto ne moze.Eh sad mozel biti da hdd nije fino spojen ili da to nekako napravim da djaba ne kupujem novi.Rijec je o 250gb hdd-u.
E sad ako je otiso odnosno crko jel mi isplatnije kupit neki slabiji hdd npr 160gb ili 80 gb ili da opet kupim ovaj od 250 ii mozda jaci??Hvala
pa ne mozes ti otic u my comp i desnim kliknut na lokalni disk i formatirat...da bi formatiro treba ti cd or dvd od operativnog sistema...

;)
IIIIIIIIII je napisao/la:
pa ne mozes ti otic u my comp i desnim kliknut na lokalni disk i formatirat...da bi formatiro treba ti cd or dvd od operativnog sistema...

ccc jarane moj nisam ja tako iso format nego
Otiso uzo cd ubacio izbriso obadvije particje kad nestade struje.Pu majku mu .Ja kasnije upalim pc odem tamo da pravim particiju kad ne moze nesto neda da se napravi particija oupste nego na onom mjestu gdje treba da pise particija c particija d meni pise hdd can not i jos nesto nesjecam se ...
Bolje ti je kupiti 80GB, jer pc će ti se sporije paliti ako imaš više prostora,a i neznam šta će ti više od toga,valjda ne koristiš mnogo programa.Da i siguran sam da nećeš imati komplikacija s njime.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.