Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

eu4ia osvojila medjunarodni turnir [NetPlus Volume #1]

846 pregleda · 53 odgovora · otvorena 01.03.2010. u 13:05

eu4ia :
S O B L E , stepa , TaTke , Laquila[A] , DZOSYKON

1. euforija
2. sMk
3. mith
4. SPC

Po komentarima SOBLE opet najjaci bio

Za nove demo-e ,komentare > click !
I ovdje click !

Vase misljenje koji ste pratili ovaj turnir

*Molim bez spama tipa gg , svaka vam dala i to zelim da nesto i napisete a ne samo jedna ili dve rijeci/slova !.

Svaka čast!! Ma SOBLE pokido Sykon takodjer extra odigro:)
gg svaka im dala ehhe xD
pa sta drugo reci svaka cast sve rijeci su suvisne zar ne?
ko ce drugi nego soble .... samo nek nastave tako dogurace oni jos dugo :P ....
da svi su imali svoje periode tokom meceva
soble najvise rijesavo
Mirofa, jel' bilo kakvih aceova dobrih ili tako nesto ? Da skinem demo ?

- Da editujem, javi ako ima. TY
Gledao sam samo " eu4ia vs PlayMore inferno " kada su kao T izgubili 8:7 koliko se secam ?

Pa dalje nisam gledao

U svakom slucaju svaka cast :G
Iskreno za finale nisam imao snage, bio sam veoma pospan pa sam i negdje na HALFu na nuke otisao. Sve u svemu moje misljenje na mec i timsku igru eu4ie je extra. Nisu dali protivnicima da dodju do svoje igre, konstantno su drzali sve konce u rukama i kontrolirali igru. Izuzetno jak tim veterana CS-a, bar po meni, je dokazao da oni nikada nece biti neozbiljan i nejak protivnik, uvijek ce biti favoriti, a mi cemo biti tu i bodriti ih i kada budu gubili i vodili.

BTW smirofashu mogao si kao vijest, ali vidim i ovo si zbog komenatara u temu nabacio :)

<3 eu4ia
Cestitam. Ubijali su sto jeste jeste.
Gledao sam finale, po meni smijuljija, polufinale je bilo puno bolje.. Trajalo je skoro do 6 ujutro, izmorilo me
Sto se tice igre meni je mili bio najbolji, stvarno je ajmo reci "akrobatski" odigrao, svaka mu cast, SOBLE je bio isto dobar, ali po meni je mili najbolje odigrao.
Finale je bilo 2:0 u mapama:
de_train : 16:5
de_nuke: 16:5 takodjer.
Sam rezultat govori, finale je stvarno bilo uvjerljivo i znalo se otpocetka da ce eu4ia dobiti lako.
Steta za finale sto su se eu4ia i playmore sreli u cetvrtfinalu gdje je eu4ia dobila 16:10. I nije mi jasno kako su ovi sMk doletjeli do finala, po meni je bilo puno boljih ekipa, ali gg i njima.
GG eu4ia.
Sta da ti kazem ? Soble sakom ubio , sinoc kako ih je valjao to je drama

GG <3
- na velikim natjecanjima se dokazuju veliki igraci, nikog ne isticem ali ko sto znaju govori nije ga islo, nije ovo nije ono...toga nema ovdje, ovo je timska igra, tim se dokazuje, ne jedan igrac
- svaka cast !
miire je napisao/la:
Mirofa, jel' bilo kakvih aceova dobrih ili tako nesto ? Da skinem demo ? :)

- Da editujem, javi ako ima. TY :-*
pa eno pise ti za download demos ... :D
Gledao sam cetvrtfinale , i polufinale, i sve se to tako oduzilo da nisam mogao da gledam finale,oci se same sklapale

Svaka čast eu4iji Zasluzena pobjeda... =)
ev da ja ne napisem rijeci ili dvije, napisa cu malo vise :D

eh sta rec, nisam pratio od pocetka sve, tako da nisam upoznat sa ranijim dogadjanjima, nego sam ugledao ovdje na gamersima eu4ia hltv 1/4, i odlucih da pogledam.

ono sto je dosta nasih dragih gamera mislilo, da je playmore jaci od nasih, dokazali smo da nije istina, znaci svaka cast miliju i davidu extra odigrano... takodjer sykon stepa i tatke, dokazali ste jos jednom da ste ekipa za pohvalit, svi su vas poceli podjcjenjivat... svaka cast

GG i za PlayMore, mith i sMk, svi su bili super, ali eto nasi su bili briljantni :$

volimo vas <3 GG
Dzenan95 je napisao/la:
pa eno pise ti za download demos ...
Ajde procitaj njegov post majke ti
S1l3nt je napisao/la:
Gledao sam finale, po meni smijuljija, polufinale je bilo puno bolje.. Trajalo je skoro do 6 ujutro, izmorilo me :)
Sto se tice igre meni je mili bio najbolji, stvarno je ajmo reci "akrobatski" odigrao, svaka mu cast, SOBLE je bio isto dobar, ali po meni je mili najbolje odigrao.
Finale je bilo 2:0 u mapama:
de_train : 16:5
de_nuke: 16:5 takodjer.
Sam rezultat govori, finale je stvarno bilo uvjerljivo i znalo se otpocetka da ce eu4ia dobiti lako.
Steta za finale sto su se eu4ia i playmore sreli u cetvrtfinalu gdje je eu4ia dobila 16:10. I nije mi jasno kako su ovi sMk doletjeli do finala, po meni je bilo puno boljih ekipa, ali gg i njima.
GG eu4ia.
nije ti jasno kako su dosli do finala kada nisi pratio tur.

smekeri sabise, i bas me zacudilo kako su toliko izgubili :)
Sta da ti kazem, svaka im cast.

1000€ u dzep, samo nikad nisam podrzavao ovakve ekipe, tako da necu ni ovu.

GG eu4ia
Dzenan95 je napisao/la:
pa eno pise ti za download demos ...
Necu da skidam djabe a da nema neki prejak' ace i to .. Bolje da mi neko kaze pa da skinem :/

Svaka cast ,dokazali da su jos uvijek najbolji na balkanu u ovoj igrici .

@snajpr soldzr

hahaha cuj "ne podrzavam ovakve ekipe" lol pa nece svi se fokusirati na kanter kao ti i "tvoja ekipa" i staviti CS na prvo mjesto .

Evo oni ne treniraju dodju na tur pokazu da su najjaci i to je to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.