Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Neon Lan Tournament 2010 HLTV Demos

570 pregleda · 22 odgovora · otvorena 28.02.2010. u 18:22

Zavrsio se i ovaj turnir, kazu ljudi bilo je pravo dobro i da je dobro organizovan. Ispred organizacije mogu reci da sam zadovoljan, snimljen je svaki mech, nije bilo nikakvih zamjerki ... znalo se ko i kada igra mech ... i na vrijeme je zavrsen turnir

1 runda:

b2g vs P4F - b2g prosao
neon4rl vs 2k10 - 2k10 prosao
LanKlan vs Ameeba - LanKlan prosao
PAG vs tbo - PAG prosao

Polufinale:

2k10 vs b2g - 2k10 prosao
PAG vs LanKlan - PAG prosao

Finale:

2k10 vs PAG - PAG pobjednik turnira

Line Up-s klanova :

b2g - fury, aza, make, show, playm8
P4F - dyemo , wicky , axe , buyaka , vr6
2k10 - DIVERRE , metal , murga , mayer , swre
neon4rl - syla , zen , bladehood , VEX(veks) , liryo
LANKLAN - lazlo , lazy , whatE , vudu , zone
Ameba - l0wfl0w, armani , astral , fragnatic , snack
PAG - art , simson , entel , vane , barlok
tbo - carpel , joxa , bshz , dyno , simple

HLTV demo link:

http://www.megaupload.com/?d=8Y1O37NR (100 MB)

Zahvaljujem se ispred organizacije svim ekipama koje su se odazvale, te ih pozivam takodjer za 14 dana da se opet druze i pucaju sa nama

edit: Pokusat cemo da napravimo turnir na 2 dana sa vise ekipa ... bit ce razgovora na tu temu ... ali mora biti bolja organizacija i mora vise ljudi da radi na tome

<3 sviju

Hvala puno za demo i upload, svaka cast organizaciji kako vidim sve je bilo extra. PAG gazi nogom sve i uvijek volim gledat njihove demoe :)

cestitke pobjedicima, cestitke na organizaciji

neon slabo odigrao
E hvala ti na ovome samo da te ovo pitam za 14 dana ja ocu sa nekim starim mixom da dodjem bit ce iznenadjenje pa da te ovo pitam ocel biti veci broj ekipa od 8 ? da ne izbacuju neke ekipe kojima je zivot turnir ja cu doci beze 4 fun da se druzimo
- Skidam ...
- btw. ispravi lineup od ameeba navigation, 2 puta pise fragnatic
Dzenan95 je napisao/la:
i koliko je bilo para za prvo mjesto
1 mjesto - 250 km
2 mjesto - 50 km
3 mjesto - sarena laza u milion boja
Organizacija je stvarno bila na noviu, samo da smo imali negdje ispred taman one dvije plazme i da gledamo htlv...

Pošto nisu mnogi mogli biti dole. Meni je samo to falilo, inače fino organizovano , next time pitaj zeku da nešto smisli
Bit cu tu sa ZOpetom :D pa cemo pucati :)
AZA je napisao/la:
Organizacija je stvarno bila na noviu, samo da smo imali negdje ispred taman one dvije plazme i da gledamo htlv...

Pošto nisu mnogi mogli biti dole. Meni je samo to falilo, inače fino organizovano , next time pitaj zeku da nešto smisli
hahahahahahahahahha

Nisu svi mogli biti unutra

Veceras skidam demoe novi limit
skinuo ima finih fragova..
gj. na organizaciji

Odma nas prijavi

Demo-e ne mogu skinut jer nemam limita

To sto je vise ekipa nek te ne brine . . .

Najbitnije je samo satnice da rasporedite kako treba. I kada ih postavite nema mjenjanja i tacka. Uplate tad i tad, toliko i toliko ekipa.

One plazme za ps2 i xbox se mogu iskoristiti xP Al' gdje izaci i gledati
Zasto je file izbrisan ?

Sve je na nivou bilo , organizacija (muris) prejako . I ovo sto snack kaze za plazme to bi bilo je***o dobro , da ih iznesu gore.Prvo bila bi manja guzva sto je najbitnije (bolje za timove koji igraju) , a drugo da i oni ljudi sto prolaze mogu vidjet kao tata owna AHAHAHAHAH

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.