Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Informatička abeceda

607 pregleda · 21 odgovor · otvorena 28.02.2010. u 00:51

Evo jedna jako zanimljiva stranica za one koji su 'željni znanja'.

Na stranici možete pronaći mnogo podataka u vezi informatike i računara. Meni je pomogla oko maturskog rada iz informatike, pa sam je iz tog' razloga i postavio na forum. Možda nekome još pomogne. Vrijedi je staviti u bookmarke.

Više informacija na stranici. ^^
Ko bi rekao da na ovakvoj stranici sa ruznim designom ima tako poucnih stvari hvala btw
'bote led, boga oca možeš naći. Odlična stranica, ide u bookmark, FALA čika spY.
carNage je napisao/la:
Ko bi rekao da na ovakvoj stranici sa ruznim designom ima tako poucnih stvari :) hvala btw
Vjeruj mi, nije vazan design stranice. Sve je to fino ako je dobar design itd.., vec je vazna sta stranica ima u sebi, tacnije sam SADRZAJ stranice.

Ali, ove naucne stranice, su uglavnom ovakve. Jednostavno, HTML i pucaj, pregledno itd.., a sto se tice gamersa da se njemu gleda sta ima u sebi (sadrzaj) = 0 , design = 10.
Dobra dobra.

btw. Ukucas informatika na google, druga po redu ova stranica. Prva wikipedia
Pa ovo i jest maturski rad samo kao web sajt. Nice.

10/10 za sajt i Barcu veceras =p
Svaka cast spY mnogima si pomogao sa ovim. Bas mi je ovo trenutno potrebno
Svaka čast spY. Cool Stranica. ThX
spy odlicna stranica...
Brojni sistemi, kodovi, kodiranje, DRS, racunarske mreze, operativni sistemi, programiranje...jedno 70% ovog sitea ucim u skoli u strucnim predmetima.

However, dobra i korisna stranica.
Dobra stranica 8/10
Nice one m8
Jest da je poucno ali smatram da bi svatko trebao ovo znati , osmim mozda mladji od 12 g , .
XCLUSIVE je napisao/la:
Jest da je poucno ali smatram da bi svatko trebao ovo znati , osmim mozda mladji od 12 g , .
Utopija! Spada li u navedeno BartPE na primjer?
drradic je napisao/la:
Utopija! Spada li u navedeno BartPE na primjer?
Prvo , mislim da neznas sta znaci Utopija , drugo , nisam ni na kog pojedino mislio :|
Odlična stranica moram je staviti u bookmakrs trebat ce mi za pola godine

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.