Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

p48

106 pregleda · 6 odgovora · otvorena 26.02.2010. u 22:45

Novi patch P48 napravljen je u 12-stom mjesecu 2009 godine od kada se i poceo masovno koristiti.Ne to nije glupost kao sto mnogi misle.To je patch koji je konstruisan sa [steam] opcijom bez koje se ponekad mozete dovesti u ruznu situaciju/nazivani citerima!!Zahvaljujuci MILF-U I KGB proizvodjacima novog patcha igre se odvijaju mnogo bolje na gotovo svim serverima(nema takozvanih cheatera)!Osigurajmo dobru igru bez nepostenih banovanja i izbacivanja iz igre-instalirajte novi patch [steam]p48 i uzivajte u igri.Naravno svaki dan sve vise i vise servera prelazi na p48 patch na koji se treba privici i masovno ga koristiti.Ovaj patch je odma jedno objasnjenje da niste citer i da imate ugradjen steam u njeg sa svojim ID-om.
Da big osigurali bolju igru i igru na mnogo dobrim i jakim serverima downloadirajte patc na linkovima koje vam dajem upravo sad:
-www.cs-skini.me/v42 -novi patch sa KGB pozadinom ili
-www.skinime.com/cs/ -novi patch sa Balkan ekspress pozadinom!
PREDNOSTI p47/p48
1.Da li ce mi ping i fps biti bolji?
2.Da li cu moci da igram na p47 serverima?
3.Da li cu moci da koristim skinove(skice,znate ono da se promeni oruzije,likovi..na fps banani(skins))?
4.Da li postoji mogucnost da mi fps i ping budu gori?

ODGOVOR KGB DIZAJNERA:
1. ping i fps ce da ti budu bolji,al naravno to je i do racunara. i od konekcije!
2. mozes da igras na p47 serverima
3. mozes
4. ne

Dobru i sretnu igru zelim svim gamerima koji se prebace na novi patch koji vas ujedno cini SRETNIM i neodoljivim za CS.
Pozdrav
Komentari na [p48] patch
Nema cheatera na protokolu 48?
Jarane moj, ima cheatova i za steam a da nema za protokol 48... Smijesno.
Provjereno KGB cs/full ---na njega nemoze niti jedan cit sad za sad!dok se neizmilsli naravno :D
Bas me zanima, je li to sigurno.
Posto na milfu je bio jedan admin, na beti ona je u potpunosti presla na p48.
On je dobio ban za wh i skidanje admina.
Uhvatili su ga da je imao wh.

To mi je sve cudno?

I nije istina da mozemo igrati i na serverima sa starim protokolom.
Jedino ako nije kakva novija verzija izasla? :S

EDIT:
I svaka cast za trud ! :D
Dodji na MILF DR :D
HVALA,DRUZE CUJ STA KAZEM:kgb /full patch,nema sanse da cit upali iko na njemu:D a balkan je prekopirao p48 od kgb-a sa njihovom reklamom balkan express kad ulazis na cs ali nisu kopirali i steam,hehe.nemaju steam/samo pise tako,jer kada raja skida sa njihove stranice oni zaradjuju na tom:D s tim da ako si admin nekog servera i ako imas p48-ukucas u konzolu amx_who i imas prikaz sbih igraca koji ima a koji ne steam,a ja sa KGB-ovim p48 uglavnom mogu da igram na svim serverima/samo nisam probao na ovu soluciju,ipak to nije neki host :D
Moje licno glediste, sa moje "osmatracnice" :

1. PING - nenormalan
2. FPS - manji nego obicno
3. Limit od konekcije 5gb - sa ovim se skrsi za nekih 10 dana
4. Ima cit i za ovo
5. Ne moze se igrati na STEAM serverima a p48, ma mislim to je stvarno jedan pokret KGB-a kako bi pridobijo svoje kupce i osigurao im dobru igru, mada niko nece da prizna da je sa ovim CS sranje obicno.

Tako da pozdrav !
To je moje misljenje, sa moje tacke "osmatracnice"
ja sam samo napisao vijest,a i ja kazem da je to samo napravljeno radi pripajanja vise kuraca za kgb servera i tako to,a upravu si adsl se brz trosi na p48.pozz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.