Novi patch P48 napravljen je u 12-stom mjesecu 2009 godine od kada se i poceo masovno koristiti.Ne to nije glupost kao sto mnogi misle.To je patch koji je konstruisan sa [steam] opcijom bez koje se ponekad mozete dovesti u ruznu situaciju/nazivani citerima!!Zahvaljujuci MILF-U I KGB proizvodjacima novog patcha igre se odvijaju mnogo bolje na gotovo svim serverima(nema takozvanih cheatera)!Osigurajmo dobru igru bez nepostenih banovanja i izbacivanja iz igre-instalirajte novi patch [steam]p48 i uzivajte u igri.Naravno svaki dan sve vise i vise servera prelazi na p48 patch na koji se treba privici i masovno ga koristiti.Ovaj patch je odma jedno objasnjenje da niste citer i da imate ugradjen steam u njeg sa svojim ID-om.
Da big osigurali bolju igru i igru na mnogo dobrim i jakim serverima downloadirajte patc na linkovima koje vam dajem upravo sad:
-www.cs-skini.me/v42 -novi patch sa KGB pozadinom ili
-www.skinime.com/cs/ -novi patch sa Balkan ekspress pozadinom!
PREDNOSTI p47/p48
1.Da li ce mi ping i fps biti bolji?
2.Da li cu moci da igram na p47 serverima?
3.Da li cu moci da koristim skinove(skice,znate ono da se promeni oruzije,likovi..na fps banani(skins))?
4.Da li postoji mogucnost da mi fps i ping budu gori?
ODGOVOR KGB DIZAJNERA:
1. ping i fps ce da ti budu bolji,al naravno to je i do racunara. i od konekcije!
2. mozes da igras na p47 serverima
3. mozes
4. ne
Dobru i sretnu igru zelim svim gamerima koji se prebace na novi patch koji vas ujedno cini SRETNIM i neodoljivim za CS.
Pozdrav
Komentari na [p48] patch
Da big osigurali bolju igru i igru na mnogo dobrim i jakim serverima downloadirajte patc na linkovima koje vam dajem upravo sad:
-www.cs-skini.me/v42 -novi patch sa KGB pozadinom ili
-www.skinime.com/cs/ -novi patch sa Balkan ekspress pozadinom!
PREDNOSTI p47/p48
1.Da li ce mi ping i fps biti bolji?
2.Da li cu moci da igram na p47 serverima?
3.Da li cu moci da koristim skinove(skice,znate ono da se promeni oruzije,likovi..na fps banani(skins))?
4.Da li postoji mogucnost da mi fps i ping budu gori?
ODGOVOR KGB DIZAJNERA:
1. ping i fps ce da ti budu bolji,al naravno to je i do racunara. i od konekcije!
2. mozes da igras na p47 serverima
3. mozes
4. ne
Dobru i sretnu igru zelim svim gamerima koji se prebace na novi patch koji vas ujedno cini SRETNIM i neodoljivim za CS.
Pozdrav
Komentari na [p48] patch