Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bladehood g.ba server

426 pregleda · 26 odgovora · otvorena 26.02.2010. u 14:57

Ne kontam kako je on tako talentovan.
Ban'o me dva puta bez razloga.
Zasto ?
vjerovatno sto je on sebi umislio da je igrac najbolji na serveru i da mu niko nista ne moze, ubijes ga on amx_quit ili ban :r
a i prije je tako bano me na csbih serveru i to sam admin bio omg :o
v3Tr0x je napisao/la:
To je onaj lik što na dvije stolice sjedi ?
AHAHAHAHAHAHAHAHA <3

@ topic : I ti dig'o temu, matere ti, da pi***š tu radi bana ? Promijeni IP, promijeni nick, šta se je**š bezveze ..
SyLLenT je napisao/la:
AHAhahahah cuj ga ...
Ništa HAHHAHA ako si ikad igrao na logosftu ( a jesi ) znaš da pobanuju cijeli server il' te slapa kad defaš c4... vino loše utjece
FosiL_ je napisao/la:
Ništa HAHHAHA ako si ikad igrao na logosftu ( a jesi ) znaš da pobanuju cijeli server il' te slapa kad defaš c4... vino loše utjece
Pa znam ba , radi toga sam te citirao

Mene jednom seljak slapo , imao ja def , pobijem ih ja i 'ocu da defem 2 sec ostale seljak me slapa
KRYSTAL je napisao/la:
Ti si mod , ne bi smio tako podjebavat' ljude uostalom niko nebi smio.

I mene je par puta quit-ao , al' mi nije ništa bilo što sam ponovo ušao.Nije te banovao bez veze sigurno , nešto si uradio.
Sintagme "ti si mod" i "ne bi smio" nikako ne mogu biti u istoj rečenici.

Muka mi je od ovih iskompleksiranih tipova koji ne shvataju da djetetu od 14 godina ban sa servera uzrokuje gore emocije nego odraslima brakorazvodna parnica.
I prije je tako na Logosoftu, ostanem sam ubijem dvojicu puf banned reason: cao heatone

Hahaha ma zajebi lakrdiju od g.ba servera, i prije samog otvaranja kad je cage digo temu vecina je prognozirala da ce server failat i to se desilo.
spiel je napisao/la:
Nije te bezveze bano.
kampas , bezveze brljas po serveru.
zna murga sta radi :)
;);)
Nemoj molim te....:=) necu nista da pricam samo cu reci da banuje ko ga ubije ...9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.