Imao sam 'nakav problem na PCu, dunno .. Uglavnom, to je bio razlog što sam se registrovao negdje pri kraju 2007., I think...
Napisao temu, podijelio 0 bodova (tad' ste mogli dat' 0 bodova, al' ovaj ko pomogne dobija 5

dobra stvar

), i taman da odem vidim neku temu i otvorim je... Lik tražio, čini mi se, crack za neku igru i davao oko 100 bodova... Kontam, de da mu dam pa ću onda otić'. Dadnem mu, i dobijem 100 bodova

Tad sam kren'o neprestano dolazit' ovdje, ne mislim bukvalno NEPRESTANO, al' ..
Počeo sam se interesirat' za sve stvari NEvezane za RL, tj. za sve u vezi PC-a, i za nekih cca 10 dana sam dobio rank pr0. Počeo sam pisat' vijesti i napisah nekih, možda, 17 vijesti pa mi FataL zabranio da pišem greškom XD Debil XD Htio nekom liku napisat', i meni zabranio

Polagano sam pomogao likovima i nabijao bodove pa ih dijelio. Eh, tada sam počeo spamat'

Bukvalno, na svaku sam temu odgovarao jednom, dva put', dok me nije Anel banovao na 7 dana. Al' bio sam mu nešto drag, često sam mu pomagao na MSN-u, pa me unbanovao za 2-3 dana. Uglavnom, rek'o mi da malo "ohladim", al' ja ne slušam
Došao novi GAMERS.ba.
Meni se, iskreno, na prvi pogled nije sviđao (i sada tvrdim da je prošli bio bolji, al'
je**t' ga) al' et' - opet sam ostao. Ovo je bio vrhunac spammanja

Pisao sam oko 60-70 postova dnevno, al' pazi - DNEVNO

Nakon 7 dana konstantnog spamanja bio bih banovan i hladio bih se opet 7 dana. Tad' mi je bilo kewl da imam puno postova - stvar na koju se furaju ovi spameri =D
Da ne pričam puno o periodu do kad' je riddle napravio, ak' mogu tako reć', 'GAMERS.ba Novinar'-e. Uglavnom, do tada sam samo pomagao i lagano spamao
Eh, kad mi je riddle omogućio pisanje vijesti - ooooh God

Potpuno druga stvar

Počeo sam lagano pisat' vijesti pa sam primjetio da mogu dobit' 80 bodova na dan za samo po' sata, kol'ko mi treba da napišem 4 vijesti. Počinjem lagano pisati i dolazim do 2k bodova. Tad' mi bodovi nisu igrali veliku ulogu jer sam vidio da samo ja i onaj DeGraw pišemo vijesti (reLoaded je na kratko prestao

) pa sam htio pomoć portalu. Pišem, pišem, pišem, kad mi riddle šalje poruku - "Evo mala nagrada od mene. Nemoj sad prestat', novinare =D", ovak' nešto. I nastavio sam pisat'. Došao sam u top 10 na skoro svakoj listi (osim uploadera slike dana i igara

) pa sam nastavio.
Pomagao sam svakome kome sam mogao i da se broje pomognuti postovi na temama koje ne nude bodova, zasigurno bih bio među prvo četvero na onoj listi, al'
j**i ga

Drago mi je da sam pomagao =D
Sad' su uveli neko debilno pravilo, ko biva ne možeš reć' curi da je ružna

KAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Stuuupiiiiiiiiiiiiid XD To je razlog što sam banovan, šta ću. Sad' sam na ovom accountu, ubijam vrijeme i pišem vijesti
Eh sad, što se tiče dobrih/loših strana sajta. Čini mi se da je najbolja karakteristika sajta to što danonoćno je vazda neko online - karakteristika koja garantuje da će ovaj sajt teeeeško propast'. Sajt je prepun tema u kojih ima sve - od igle do lokomotive. Bukvalno SVE MOŽEŠ NAĆI. Ali, nažalost, vazda su tu maloumci, ako mogu tu riječ upotrijebiti, kojima je draže da kliknu dva puta da otvore temu i da čekaju 15 minuta dok neko ne odgovori.
Tim ljudima NE MOŽEŠ ništa. Ma kakva ti pravila, zakone, restrikcije stavljao - oni će spamati. Misliš da je neki problem otvoriti novi account kada si banovan? Nije

Znam iz iskustva. Međutim, oni ne uče na greškama. Odmah ti počnu spamati i psovat', tj. upisivat se u guestbook po slijedećoj formi:
"što si me banov'o" + "član tvoje familije" + "ti
j*b**"
Šta ćeš. Tu ne možeš ništa osim molit' Boga da im podari zdravlja. Al' hajd', preš'o sam sa teme. Administracija je dobra, al' nije ni blizu da je "na nekom zavidnom nivou". Realno, fali vam još članova administracije što konstantno govorim. Umjesto da ukinete neaktivne moderatore i date šansu newgeneration članovima , vi ne radite ništa ni slično tome. Dajte šansu novoj generaciji, mlađim članovima, dajte im moderatore, a ove globale unaprijedite u admine. Iskreno, ja bih to uradio.
Dalje, komentari na vijesti su žalosni. Ja utrošim SVOJE VRIJEME (cca 30 minuta) da napišem 4 vijesti pa fulam u ć/č (dž/đ) i odmah ih se dva'est javi i počne omaložavat'. Hajd' da dobijam pare za svoj rad, al' ni to. Žalosno.
Dok sam već kod vijesti, Denis (riddle) će ići u vojsku 25. ovog mjeseca i slijedi pitanje - ko će (nam) regulisati vijesti? Razmišljao sam, i zanima me što ne napravite neke "GAMERS.ba urednike" (il' neko drugo kreativnije ime

) koji bi mogli SAMO i SAMO prihvatati/odbijati vijesti, ali neće imati ikakvog utjecaja na forumu. Naravno, za ovu poziciju trebate staviti starije, svjesnije članove koji neće zloupotrebljavati svoje privilegije.
Tu ima još hiljade stvari, od bugova pa do ponašanja pojedinih članova, al' je tek jutro i stvarno ne mogu puno pisat'
Nadam se da ste uživali