Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Anime podforum - anketa

2.134 pregleda · 60 odgovora · otvorena 18.03.2013. u 21:11

Da li ste za to da se otvori Anime podforum?

I zamolio bih Vas da navedete razloge zasto da ga uvedemo ili ne uvedemo.
Naravno da da, sa jedne strane mnogi od nas prate anime a i ovaj podforum bi bio još jedna šansa za malo "opušteniju" atmosferu, tj. diskusiju, ali sa druge gledajući ostatak foruma ne vidim kako bi ovaj mogao biti aktivan...pokušajte.

I još da dodam, pravo nam "laska" što tražite mišljenje od nas .
Obavezno , to sam davno htjeo predloziti 
::dance_with_me::

edit: koji ste vi je***i hejteri ... do nedavno svi ste htjeli pdf diablo i eno dobili ste ga , u njemu nema 5 tema kako treba ... otvorite anime pdf ostavite ga mjesec dana , ako ne bude aktivan izbrisite ga , a siguran sam da ce bit aktivan. ::get_out::
Kakvo je pitanje zasto ?

To su stvari su koje su sva "normalna" djeca odrasla, ja licno nikad ih necu zaboraviti i mogu reci da ih necu prestati niti gledati.
Prvenstveno DragonBall Z te ostale verzije ovog fenomenalnog animea. 
Ma otvorite vi sta hocete,samo nemojte da propada kao i ovi ostali.::snack::
theman152 je napisao/la:
Bolje otvorite tpodforum 18+ 
I ko bi mogao ulaziti u taj podforum, 10% članova?
90 gamers-a gleda anime ili je gledalo naravno ovdije bi mogli djelit iskustva o razlicitim anime-ima , misljenje o njima ,linkove epizoda i tako to :D
exampLe_ je napisao/la:
Naravno da da, sa jedne strane mnogi od nas prate anime a i ovaj podforum bi bio još jedna šansa za malo "opušteniju" atmosferu, tj. diskusiju, ali sa druge gledajući ostatak foruma ne vidim kako bi ovaj mogao biti aktivan...pokušajte.

I još da dodam, pravo nam "laska" što tražite mišljenje od nas .
+ što bi tu dozvolili da se postavljaju AMV/ASMV clipovi, pa bi na neki način mogli da promovišete vaše clipove channel-e i slično!
Ja sam za, pogotovo zbog DBZ 
Glasam za DA !

Razlog je jako jasan. Većina članova ovog sajta su veliki fanovi Anime-a, bilo bi fino da imaju svoj kutak gdje bi mogli da vode diskusije, prave razne preopruke oko određenih anime-a i šta-ja-više-znam-šta. MIslim da bi bilo fino da se uvede Anime kao podforum.
Aye sir! --khm, da.

Baš sam se bio razočarao kad je bilo postavljeno pravilo da ne mogu postat svoje AMVove xD
Ima dosta fanova animea, većina su kul momci tako da bi bilo špica da malo razdjelimo mišljenja, preporučimo jedni drugima šta da pogledaju, razglabamo o ukusima (jer je to uvijek zabavno) itd itd.

TL;DR - da.
definitivno da 
koliko ima dobrih stvari o kojim bi se mogle voditi diskusije 
Ne jer ne sjecam se kad je zadnji put bila tema o animeu na forumu, ako otvorite taj pf ocekujte prvih par dana teme na silu i onda ce odumirat. Da zele pricati o animeu dizali bi teme u coffee shopu.
iMZ je napisao/la:
Ne jer ne sjecam se kad je zadnji put bila tema o animeu na forumu, ako otvorite taj pf ocekujte prvih par dana teme na silu i onda ce odumirat. Da zele pricati o animeu dizali bi teme u coffee shopu.
Mi to elegantno preko PM-ova da ne smaramo ovu ostalu raju  
NE, cuj anime ? ( ne hejtam ocami )

::kill:: test smajli 

ove opcije sto ste dodali u postu za boje i to je extra, al ovi novi smajliji mi nisu bas...nekako ovo glomazno valjda 
DA!

Vecina raje gleda anime ili cita mang-u.To ce svakako obogatiti forum i bit' ce vise tema u kojim se moze napisat pametan post. 
MAND4 je napisao/la:
Mi to elegantno preko PM-ova da ne smaramo ovu ostalu raju  
Pa mozete i u coffee shopu, ne smeta nikome. ::moving::

testiram ove nove smajlije ::yipee::
Jednostavno NE.
Nikad nisam bio ljubitelj tog nit me zanimalo.
Za ovih skoro dvije godine nisam vidio čestito temu vezanu za to, a ako ko hoće može slobodno pisati u coffe shopu za šta to i služi.

I što je imz rekao ,prvi par dana će bit jedna ili dvije na silu teme ,a poslije toga svake prestupne godine.
Propada podforum, strategije , avanture, browser igre, nintendo i još mnogi a treba uvest još jedan  
Da

Volim s vremena na vrijeme pogledati neki anime 

@ : De mi samo recite na kojem principu bi to trebalo raditi ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.