Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[GBA] Prijavi post

2.179 pregleda · 54 odgovora · otvorena 09.09.2012. u 19:07

Pozdrav!

Predstavljam vam Gamers.ba sistem za prijavu postova.

Da bi mogli koristiti sistem potrebno ga je kupiti iz shopa cija cijena iznosi 120 bodova.

Nakon kupovine na postovima ce se pojaviti button "Prijavi".
Ukoliko primjetite neprikladan post, ili post koji zasluzuje nagradu prijavite ga i prijava ce biti prosljedena administraciji.
Ukoliko je vasa prijava odobrena, statistika prijava ce se povecati za +1
No imajte na umu da isti post nije moguce prijaviti vise puta te da postoji vremensko ogranicenje izmedu prijava.
Ukoliko imate Forum Gag, ova opcija ce biti onemogucena do isteka istog.

U narednom vremenu bit ce uvedena opcija kojem ce se moci nakon odredenog vremena priznate prijave zamjenuti sa odredenim brojem bodova.

Uzivajte!
pa nakon 50~tak prijava pretvoris prijave u bodove, a nece biti random prijava od novo registrovanih korisnika etc.
Kupio, hajte spamajate da testiram haha 
Uspjesno kupljeno, nisam vise pr0 DDDDDD

Prijave -> 8

Skile, coop, vlex i ostala ekipa svaka cast za ovo. Portal sve vise i vise ide prema naprijed. Opcija Prijavi ce mnogo pomoci kako vama administraciji tako i napretku u suzbijanju "spama" i ostalih nebulastina.
Nazalost nemam bodova .
Ma bitno je da gamers ide jos nabolje :D
Uskoro nove opcije i novosti za shop.

Uz ovaj sistem moći ćete "isplatiti" bodove koje ste potrošili za ovu opciju.

Pored toga, što je i najvažnije, vi ćete direktno pomoći radu administracije i održavanju foruma. Naravno tu je top10 evidencija najvrijednijih membera.

Post dobio aplauz od LoKi

Lijepa ideja, kupljeno .
Prejaka ideja kupio sam ga
Dajte nam da mozemo dici kredit i dok se ne otplate te "bobe" ne moze se dalje napredovati :D
Kupljeno ali protiv ovih G.ba idola ni ovo ne pomaze  

Ovo bi trebalo biti FREE uz premium.
Prijedlog da dodate u shop i opciju da mozemo staviti svoju temu stiki !

Mos me ebari ali ja statistiku na profilu ne vidim :S Ili je niste dodali ili sam ja corav. Prije bi bilo ovo prvo 

btw. Jel se odbije sta bodova useru ako je prijava uspjesna  Recimo da je kao samar - 10 
To je kada staviš pravu osobu na pravo mjesto. Ovo će dosta dobro ići, samo napravite kao neke "kazne" za prijave koje su iz čistog hejtanja. Tipa deset ne kažnjenih postova (lažne prijave) lupam manje deset bodova.

Sada sam u šopu potrošio 400bodova a i ujedno sam kupio i tu opciju 
Kupio,korisna stvar,samo puno kosta 

Valjda cemo ove spamere barem malo "unistiti".
Zanimljivo 

Uzimam ovo jer ce se dobro isplatiti kakvih spamera idola ima ovdje 
kupio i dalje pr0 hahah 
Evo kupio sma i ja,nema pr0-a vise :D:D
Poslije koliko mozemo opet prijaviti? Koliko prijava se moze isplatiti za koliko bodova? Ako vec izbacujete novitete i obavjestavate nas, onda uradite kako treba. anyway, kupio sam 
holyshit je napisao/la:
Kupljeno ali protiv ovih G.ba idola ni ovo ne pomaze  

Ovo bi trebalo biti FREE uz premium.
Prijedlog da dodate u shop i opciju da mozemo staviti svoju temu stiki !

Mos me ebari ali ja statistiku na profilu ne vidim :S Ili je niste dodali ili sam ja corav. Prije bi bilo ovo prvo 

btw. Jel se odbije sta bodova useru ako je prijava uspjesna  Recimo da je kao samar - 10 
Postavljena je statistika u profilu i na top10 no , top10 se osvjezava nakon odredenog vremena kako bi se smanjilo opterecenje 
Evo sad cu kupit:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.