Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prijedlozi

201 pregled · 10 odgovora · otvorena 19.05.2009. u 03:55

Nakon pravila, dolazimo do prijedloga za ovaj podforum.

Ovdje mozete postaviti vase prijedloga kako poboljsati ovaj podforum. Sta mu treba, sta bismo trebali odraditi, napisati, organizovati....
Otvoren sam za sve prijedloge.

Samo vas molim da procitate vec postojece prijedloge prije nego sto odgovorite na temu, jer postoji sansa da je vec neko to isto predlozio.

Ukoliko ne dobijete odgovor za vas prijedlog, to ne znaci da je los, da ja sebe smatram boljim ili da mi se je*e za tim prijedlogom. Cak naprotiv. To znaci da razmisljam o njemu, o njegovoj realizaciji i/ili raazgovaram sa ostatkom administracije u njemu. Dozvoljeno je i medjusobno raspravljanje uvez nekih napisanih prijedloga imacu dosta visko prag tolerancije i uvez spama na ovoj temi, ali kaos to sam rekao, visko, a ne beskonacan prag tolerancije....

Hvala unaprijed na svim prijedlozima.
je napisao/la:
Govori o podforumu Development & Web Design, pogledaj podforum prije nego sto postas

Post dobio aplauz od Philosopher

je napisao/la:
Po tvom trebalo bi da ima podforum i za Tetris, Solitaire, Minesweeper i ostale "šitove", a, između ostalog, govori se o "oživljavanju" podforuma "evelopment & Web Design" tako da trebaš smatrat' svoj post izbrisanim / ošamarenim.

Uglavnom, probaj oživit' malo podforum sa nekim takmičenjima ili pravljenju dizajna na tvojoj osnovi.

Malo bolje pojašnjeno:

Takmičenja - napraviš rok 7 dana i staviš nagradu sa bodovima, premium-om/ovima; a za srž takmičenja nek prave npr web browsere ili šta već pravite na ovom podforum pošto ne diram ono što ne znam

Pravljenje dizajna - kao i na prethodnom prijedlogu, napraviš rok od x dana i neke nagrade; u ovom "takmičenju" ti postaviš temu dizajna (gaming, nature, abstract, music i sl.) i daš članovima podforuma da prave dizajn i tebi pošalju na pm

Probaj sa tako nekim primjerima raditi jer ovo je zanimljiv podforum i nije monoton kao drugi. Očekujem malo više aktivnosti ovog tipa.

Post dobio aplauz od Philosopher

4rm4n1 je napisao/la:
Po tvom trebalo bi da ima podforum i za Tetris, Solitaire, Minesweeper i ostale "šitove", a, između ostalog, govori se o "oživljavanju" podforuma "Development & Web Design" tako da trebaš smatrat' svoj post izbrisanim / ošamarenim.

Uglavnom, probaj oživit' malo podforum sa nekim takmičenjima ili pravljenju dizajna na tvojoj osnovi.

Malo bolje pojašnjeno:

Takmičenja - napraviš rok 7 dana i staviš nagradu sa bodovima, premium-om/ovima; a za srž takmičenja nek prave npr web browsere ili šta već pravite na ovom podforum pošto ne diram ono što ne znam :)

Pravljenje dizajna - kao i na prethodnom prijedlogu, napraviš rok od x dana i neke nagrade; u ovom "takmičenju" ti postaviš temu dizajna (gaming, nature, abstract, music i sl.) i daš članovima podforuma da prave dizajn i tebi pošalju na pm

Probaj sa tako nekim primjerima raditi jer ovo je zanimljiv podforum i nije monoton kao drugi. Očekujem malo više aktivnosti ovog tipa. ;)
AAAAA....

Odlicna ideja meni se stvarno svidja,sve na fol FA Contest-a ali nema veze,svidja mi se bravo armani.

Posalji mu pm kako bi malo vise paznje obratio na to
@armani
Fina ideja, podigla bi ovaj dio podforuma na veci nivo, ucinila bi ga zanimljivijim i podigla membere da se malo vise potrude oko ove oblasti za te neke bodove il' sta vec..
Nadam se da ce se uspjesno realizovat..
I napravite taj browser fino da parira firefoxu
Predlazem Vam da nam vratite chat jer nam je zaista potreban i siguran sam u to da se mnogobrojne teme "dizu" jer nema tog chata.Svakom' treba neka sitnica da mu se pomogne,pa zar nije lakse otic' na CHAT i tamo pitati nekog'.
Har1s je napisao/la:
Predlazem Vam da nam vratite chat jer nam je zaista potreban i siguran sam u to da se mnogobrojne teme "dizu" jer nema tog chata.Svakom' treba neka sitnica da mu se pomogne,pa zar nije lakse otic' na CHAT i tamo pitati nekog'.
Neznam da li je bio prije chat ali je ovo sjajan prijedlog...
sanjin1991 je napisao/la:
Neznam da li je bio prije chat ali je ovo sjajan prijedlog...
-- Offtopic je, al' stvarno hoću da kažem.

Da, chat je bio i prije i kad su ga tek napravili svi su bili online...vremenom počeo se zaboravljat' i rijetko je bio ko online čast izuzecima (admini i neki članovi). Uglavnom, 90% vremena bio je prazan.

Podržavam ovu ideju jer i meni fali chat, te i ja sam, tako reći, "visio" na chatu.

I još jednom, razmotrite ideju o chatu.
Sve je to divno, ali molim vas da se drzite za prijedloge vezane za podforum Development & Web design.
Sve ostale prijedloge predlazite u za to predvidjene podforume.

Chat ima veze sa Developmentom, ali ne mogu aj na to uticati, vec je to vezano za administraciju. Stoga bi taj prijedlog trebao da ide u Gamers.ba Podforum.
Mozda bi trebali napraviti jos jedan podforum u ovom "Stranice korisnika".

Objasnjenje:
Umjesto da se svaka stranica koja je postavljena brise postavimo ovdje i sigurni smo da nece biti tako.
Samo napraviti neka pravila npr. free domene zabranjene itd.
I tu bi postavljali neke template-e za gaming forume / sajtove ...
to bi bilo pravo jarane
podrzavam te u potpunosti za taj prijedlog o pravljenju podforuma za linkove

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.