Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako iskljuciti....

217 pregleda · 9 odgovora · otvorena 11.05.2009. u 23:48

Znaci problem je sl.
Dali neko zna kkao iskljuciti ovo , znaci stranica je u joomli i pojavilo mi se ovo gore nemogu nikako skontati dali je to modul neki ili treba u globalnim postavkama nesto kliknuti...

evo slika pa pogledajte:

Ovo sto pise "Naslovna" znaci NPR: kliknem na "O nama" tu mi pise O nama itd... mislim da ste skontali xD

Posto nemam bodova zamolio bih admine da daju aplauz onima koji pomognu, SPAMERI preskocite temu!!!
hoces da kazes kad kliknes na npr. "O nama" onda ti se ispod pojavi opett to ... slicno kao na ovoj i..
l.. nisam siguran za joomlu al pogledaj da nije u template ... ( folderu ) CSS .. i uredi u njemu nadji ...
mahYr je napisao/la:
hoces da kazes kad kliknes na npr. "O nama" onda ti se ispod pojavi opett to ... slicno kao na ovoj i..
l.. nisam siguran za joomlu al pogledaj da nije u template ... ( folderu ) CSS .. i uredi u njemu nadji ...
da opet mi se isto pojavi na sto god kliknem, a evo ganjam po kodu da vidim da nije do njega:S
Ne vidi ti se slika , postavi ponovo mozda ti mogu pomoc..
to ti samo prikazuje gdje si trenutnio , nadji u setings-u to i makni kvacicu s tog
taRiQue je napisao/la:
Ne vidi ti se slika , postavi ponovo mozda ti mogu pomoc..
klikni na nju pa se vidi bolje
mahYr je napisao/la:
u cssu da to napravi ?
jesi ti pio sta ili ?
travianer je napisao/la:
da opet mi se isto pojavi na sto god kliknem, a evo ganjam po kodu da vidim da nije do njega:S
daj mi html kod sajta pa cu ti reci sta ces uradit da se nevidi vise

ili mi jednostavno daj link stranice :O?
travianer je napisao/la:
klikni na nju pa se vidi bolje
Sad sam probo kod sebe na sajtu ..
iskljucio sam ovaj modul "Breadcrumbs " i vise se nepojavljuje "home-o nama.."
Probaj.. :D
taRiQue je napisao/la:
Sad sam probo kod sebe na sajtu ..
iskljucio sam ovaj modul "Breadcrumbs " i vise se nepojavljuje "home-o nama.."
Probaj.. :D
taj mi modul uopste nije aktivan niti ga imam medju modulima :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.