Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

mojaTV [full info]

316 pregleda · 14 odgovora · otvorena 20.11.2009. u 18:52

Pozdrav.
Vidim ovih dana se svi pitaju šta je to mojaTV i na kojem principu radi, pa sam se odlučio da napišem kratki info koji bi vam mogao detaljnije pokazati o čemu se radi.

Dakle.

moja TV je nova usluga BH Telecom koja predstavlja televiziju nove generacije koja pruža bolji i kvalitetniji televezijski program. Tu spadaju mnoge serije, informativne, muzičke, sportske, obrazovne emisije i drugi sadržaji na 50 TV kanala (domaći, regionalni i svjetski).

Pored TV kanala, imate pristup radiju uz 20 kanala.
Tu se i nalazi videoteka s velikim brojem filmova, o njoj ću kasnije nešto napisati.
moja TV omogučava ovu uslugu pored korisnika ADSL-a i korisnicima fiksnog priključka.

Da napomenem, ovu uslugu ne mogu koristiti korisnici drugih mreža, znači, samo BH Line.

Paketi:

Phone (osnovni IPTV paket + IP govorna usluga)
Digitalna TV uz neograničeni fiksni telefonski saobraćaj za pozive prema novoj numeraciji i fiksnoj mreži BH Telecoma.
Cijena: 25 KM

NET (osnovni IPTV paket +ADSL pristup internetu)
Digitalna televizija uz ADSL internet pristup sa neograničenim korištenjem na "fer osnovi" (Koliko sam ja čuo, to je nekih 30 GB)
Cijena: 55 KM

Full (osnovni IPTV paket + IP govorna usluga + ADSL pristup internetu)
Digitalna televizija uz neograničeni fiksni telefonski saobraćaj za pozive prema novoj numeraciji i fiksnoj mreži BH Telecoma, te ADSL internet pristup sa neograničenim korištenjem na fer osnovi.
Cijena: 65 KM

Premi (osnovni IPTV paket + IP govorna usluga + ADSL pristup internetu + mobilni priključak)
Digitalna televizija uz neograničeni fiksni telefonski saobraćaj prema novoj numeraciji i fiksnoj mreži BH Telecoma, ADSL pristup sa neograničenim korištenjem na fer osnovi i vrijednosti mobilnog telefonskog saobraćaja u iznosu od 30 KM.
Cijena: 95 KM

Po meni najbolji paket je "FULL".

Za neograničen internet, brzina će biti 1024/384 kbps, imat' ćete 5 email adresa kapaciteta od 200 MB.

Eto, to je to što znam i nadam se da sam vam bar pojasnio neke stvari.

I da, ja sam već uveo ovo i nisam baš zadovoljan.
Televizija ima dosad 37 kanala.
Nema Nove TV, nema Discovery, tako da..
Onda, nema ni jedan HD kanal.
Ma sve u svemu, fino je.
Možda će i biti bolje jer ipak, ovo je eksperimentalna faza, tako da nam ostaje da se samo nadamo da će biti bolje.
Neki od kanala:
VOX, RTL II, SUPER RTL, VIVA, MTV Austria, ESPORT I, II, AL Jazeeera, BBC i drugi lokalni da ne nabrajam.
Pozdrav.

hole
Da kupim net a da mi uzmu away novu i discovery AHHAHAHAHAHAHAAHAHAHH

Ne bih da je 35GB
Nema jedina dva kanala koja gledam.. Realno, meni je bolje platiti kablovsku i net odvojeno, nego uzimati neki od tih paketa.. Sa konekcijom zadovoljan, 12GB mi taman, brzina 1536 kbps, super freezona.. Jedina varijanta koja je bolja je ovaj novi xADSL, ali je tako nepokriveno Sarajevo da je to cudo..

Mene vishe zanima koliko su vlasnici API d.o.o. inkasirali love za ovu reklamu, a oko site-a ne mogu prst pomaci
Nova, Discovery i Eurosport ( org. i 2 ) su ustvari jedini kanali koje gledam ...

Sad' razmisljam bi l' uopste uveo ...
Zar pored onakve ponude Logosofta da prikljucim kod ovih lopova ? . Ne pada mi napamet.
ek0 je napisao/la:
Zar pored onakve ponude Logosofta da prikljucim kod ovih lopova ? . Ne pada mi napamet.
Nije podmoranje.
Nema šanse da uzmem ovo.Najbolji programi su Rtl Hr i Nova Tv!
BTW Večeras na novoj u 22:30 Bad Boys.
hole je napisao/la:
Nije podmoranje.
Moja TV je jos u fazi testiranja tako da samo polako uzivaces za mjesec dva (:

Btw ja imam HD kanale zato sto je imam vec vishe od pola godine tako da je dobro

ali polako kako sam i rekao sve ce doci na svoje (:
imam samo par rijeci reci : Bihnet lopovi uvijek bili i biti ce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FGB je napisao/la:
Moja TV je jos u fazi testiranja tako da samo polako uzivaces za mjesec dva (:

Btw ja imam HD kanale zato sto je imam vec vishe od pola godine tako da je dobro

ali polako kako sam i rekao sve ce doci na svoje (:
Kunem ti se da će iduče godine biti flat s dobrom brzinom, eto, vidjet' ćeš.

hole je napisao/la:
Kunem ti se da će iduče godine biti flat s dobrom brzinom, eto, vidjet' ćeš.

Nemas se sta klet

12MB/sec (znam ja bolan)
Smiješni su al ono baš

Isti paket kao i kod logosofta koji koristim.

NET:
xDSL Beta paket + najam modema za xDSL Internet
Brzina: 4096/384 kbps
Količina saobraćaja
uključenog u pretplatu: 12 GB
Free zona: da 80GB cijeli net zona
Mail adrese: 1 (150MB mailbox)
Web hosting (MB): 10
Mjesečna pretplata: 25,00 KM (bez uključenog PDV-a)
Mjesečni najam opreme: 5,00 KM (bez uključenog PDV-a)
rapidshare accaunt besplatno pri prikljucunju paketa
TV:
Digitalni signal 87 kanala
lista kanala
telefon:
Kompletna usluga fiksne telefonije + 15KM besplatnog saobracaja mjesecno + besplatni razgovori unutar mreze
Cijena 58,50KM sa pdv i opremom prikljucak se neplaca.
detaljno

A kod BHT-a slično a još manje košta 65KM.Znači LOL nudi veči limit i 4x veću brzinu sa RS pemium acc i duplao više kanala koji su većinom HD, još je LOL jeftiniji.
SuperNova19 je napisao/la:
imam samo par rijeci reci : Bihnet lopovi uvijek bili i biti ce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi znate ko je lopov ko ne. Kako ste samo ne informisani to je cudo. Imaju ljudi drugaciji nacin pristupa jednostavno, a ubjedljivo su najbolji. Price ostavi nekome drugom.

Internet ce biti do 15 mb/s do sljedece godine , mart , a kasnije 50mb/s uvodi se drugacija optika i sve. Sa novom se pregovara tako da mozda bude i od toga nesto. ocekuje se preko 150 kanala ubrzo. Uvodim naravno.

Jos samo fer osnova nije 30 GB imas ti unlimited al ocekuje se da neces preci 35gb , cuo sam jedino da je brzina ulow sad je i onako oko 2mbita a bice manja od 1 al hajd bice bolje. Uvedena vec samo buggovano nesto uzasno. Ode limit na gledanje televizije.
sux ovo :P uzeo bi samo da je djaba, nema onih ""jakih"" programa xd
Nije ni cudo kako bihnet opstaje sve ove godine. Ima previse nadareno glupih pojedinaca na koje utice plitki marketing.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.