Diskusija
- Forum
99 pregleda · 11 odgovora
Dobar Tut svaka chast, ali ja mislim da sam tu temu vech vidjao.
Ja to svakako znam odavno, ali dobro ce pomoci onim koji neznaju
Ja to svakako znam odavno, ali dobro ce pomoci onim koji neznaju
Slijedeca tema na indexu:
[TUT]Kako instalirati neku igru
[TUT]Kako instalirati neku igru
morao sam se nadovezati na temu maloprije napisanu. TUT za obaranje sistema. Covjek je sve lijepo objasnio, ali fali ovo. Raji je lakse da sama sebi naprave Boot-abilan CD/DVD (naravno oni koji ne znaju) nego da posudjuju od prijetelja il da kupuju. 
ovo ce im 100 % da pomogne
mislim da sam upravu
GL

ovo ce im 100 % da pomogne
mislim da sam upravu

GL
Link not found,ali bravo za tutor...Stvarno dobra pomoc za pocetnike
KillerCS je napisao/la:
Link not found,ali bravo za tutor...Stvarno dobra pomoc za pocetnike

mora da radi
Jedan veoma dobar tut svaka cast samo neka je tutova da raja mogu da uce i da se lakse snadju u nekim situacijama
9. Zabranjeno "pisanje" tutorijala koji su kopirani sa neke druge internet stranice
Nebitno sa koje internet stranice ste kopirali, zabranjeno je. Jedini način da je dozvoljeno jeste ako možete dokazati da ste vi taj pojedinac koji je i na toj stranici napisao taj tutorijal.
http://www.novisf.com/wbb3/ostalo/kompjuteri-co/tutorials/70675-kako-izraditi-bootabilni-cd-dvd/
Ovo si trebao samo napisati na onoj temi, a ne posebno odvajat.
Nebitno sa koje internet stranice ste kopirali, zabranjeno je. Jedini način da je dozvoljeno jeste ako možete dokazati da ste vi taj pojedinac koji je i na toj stranici napisao taj tutorijal.
http://www.novisf.com/wbb3/ostalo/kompjuteri-co/tutorials/70675-kako-izraditi-bootabilni-cd-dvd/
Ovo si trebao samo napisati na onoj temi, a ne posebno odvajat.
meni se mrsko mucit preko nere.. ja preko gburnera samo otvorim .iso file preko gburnera ubacim cd i burn i verify
ovo si c/p sas ban dobit
ovo si c/p sas ban dobit
Mozda da sada ovaj isti tutorijal napises vojim rijecima?
Mozda bi i dobio aplauz i tema nebi zavrsila u kanti, ali ovako....
zao mi je.
Mozda bi i dobio aplauz i tema nebi zavrsila u kanti, ali ovako....
zao mi je.
sta je ovo ba
AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.