Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 100 bodova

Obrisane slike povrat

237 pregleda · 13 odgovora · otvorena 05.01.2014. u 14:58

2011 sam prebacio slike izglda na komp sa moba gledao obrisao ili sta vec.. Danas se sjetih tih slika koje su mi vrlo vazne.. Radi se 300 slika koje bih povratio ako je ikako moguce, znam da ima nekih probrama, ali ovo je bilo prilicno davno pa ko pomogne, tj ako nadjem slike iz 2011 dobija ove bodove i ja cu ga jos castiti necim..
Probaj sa Recuva ali ne vjerujem da ćeš moći vratiti jer je dosta vremena prošlo 
Probaj sa Recuva programom, mada teško ćeš to uspjeti.
Ako si u međuvremenu obarao sistem više puta, tu ti nema pomoći.

Jako teško, da je par mjeseci pa ajde, ovako, čak i plaćeni programi nisu u stanju vratiti određene fajlove.
Hvala
Evo sada pretrazuje pa cu vidjeti sta ce biti

znate li moze li se kako usb na ovaj nacin pretraziti i povraiti ili memoriska kartica?
ako si rusio i dizao sistem neam teorije da ih vratis
Rješenje
Asmoday je napisao/la:
Hvala
Evo sada pretrazuje pa cu vidjeti sta ce biti

znate li moze li se kako usb na ovaj nacin pretraziti i povraiti ili memoriska kartica?
File Scavenger

Čuo sam da je pomoću ovog programa moguće vratiti podatke čak iako si formatirao, pa pokušaj, ne košta te ništa.

Pokušaj i sa ovim "Recover My Files".
invadenn je napisao/la:
ako si rusio i dizao sistem neam teorije da ih vratis
Nisam nisam, kod mene na starom kompu win xp od 2004 do danas nikako srusen xD
Radi ko sat
Elysium je napisao/la:
Ako si u međuvremenu obarao sistem više puta, tu ti nema pomoći.

Jako teško, da je par mjeseci pa ajde, ovako, čak i plaćeni programi nisu u stanju vratiti određene fajlove.
Expert moze sve : S ovim lajickim programima se ne moze vratiti ako je formatiran PC,al pravi strucnjaci mogu vratiti podatke i sa unistenog HDD-a,npr pokvareni,ekserom izgrebani HDD mozes iskoristiti da vratis sve podatke sa njega,tako je prosle decenije americka vlada unistavala HDDove svojih classified servera i racunara tajnih sluzbi i bacala te HDDove i racunare u ukrajinu cini mi se za recilkazu etc i ruski agenti su kupovali to sa otpada i povratili vecinu podataka sa takvih HDDova   .
Opet smo nesto naucili 
_oma_ je napisao/la:
Expert moze sve : S ovim lajickim programima se ne moze vratiti ako je formatiran PC,al pravi strucnjaci mogu vratiti podatke i sa unistenog HDD-a,npr pokvareni,ekserom izgrebani HDD mozes iskoristiti da vratis sve podatke sa njega,tako je prosle decenije americka vlada unistavala HDDove svojih classified servera i racunara tajnih sluzbi i bacala te HDDove i racunare u ukrajinu cini mi se za recilkazu etc i ruski agenti su kupovali to sa otpada i povratili vecinu podataka sa takvih HDDova   .
Opet smo nesto naucili 
Da ali mi nismo eksperti, i mi nemamo tehnologiju za ove stvari. Kod nas u servisu jedva dio zamjene, a kamoli šta drugo. A oma dragi, zaboravljaš da je vraćanje podataka jako skup i dugačak proces 

Elysium je napisao/la:
Da ali mi nismo eksperti, i mi nemamo tehnologiju za ove stvari. Kod nas u servisu jedva dio zamjene, a kamoli šta drugo. A oma dragi, zaboravljaš da je vraćanje podataka jako skup i dugačak proces 

A doobro,ovo sam onako napisao da znate,normalno neces traziti halera i placat mu hiljde da neke bezvezne slike povratis 
bavrk2 je napisao/la:
File Scavenger

Čuo sam da je pomoću ovog programa moguće vratiti podatke čak iako si formatirao, pa pokušaj, ne košta te ništa.

Pokušaj i sa ovim "Recover My Files".
Evo da se zavalim veliko ovom covjeku!

Znaci nemas pojma koliko sam sretan sto sam vratio slike.. Pokusao sam sa pc'a ali sam se sjetio da sam nekad i na usb stavljao, tako da sam i na usb-u naso i nemam rijeci.. Program radi i svakom bih ga preporucio, samo sto zahtjeva key i licencu pa je tu bilo malo problema ali inace super!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.