Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Da li je moguce editovati covjeka u video snimku?

112 pregleda · 9 odgovora · otvorena 23.01.2014. u 11:15

Pogresan podforum.

Da jeste moguce je , ovaj video ti pokazuje koliko Photoshop danas utice na ljude i njihovo predstavljanje preko interneta 
wrathful je napisao/la:
Pogresan podforum.

Da jeste moguce je , ovaj video ti pokazuje koliko Photoshop danas utice na ljude i njihovo predstavljanje preko interneta :)
Pa u slikama sam znao da utice,ali nisam znao da se moze raditi i na videu ovakvo nesto,nije mi jasno kako pravi ove animacije,recimo ona trepce stalno,a ovaj joj promijeni oci,i ona i dalje normalno trepce. :D
Gamerxxx je napisao/la:
Pa u slikama sam znao da utice,ali nisam znao da se moze raditi i na videu ovakvo nesto,nije mi jasno kako pravi ove animacije,recimo ona trepce stalno,a ovaj joj promijeni oci,i ona i dalje normalno trepce. 
pa i nije ovako radjeno kao u ovom video sto ti mislis haha
radjeno je ovo jaranee duuuugooo u after effectsu step by step,nemoj mislit da je tek tako napravljeno ko u ovom videu xD
mersimthebody je napisao/la:
pa i nije ovako radjeno kao u ovom video sto ti mislis haha
radjeno je ovo jaranee duuuugooo u after effectsu step by step,nemoj mislit da je tek tako napravljeno ko u ovom videu xD
Pa znam da nije,cilj videa je samo da pokaze kako to izgleda,ne kako se to radi. :) Ja sam samo mislio da uopste nije moguce ovo uraditi. :) Znam za after effects,ali sam mislio da on radi neke jednostavnije radnje,tipa zamracivanje prostorije ili tako nesto :D
Gamerxxx je napisao/la:
Pa znam da nije,cilj videa je samo da pokaze kako to izgleda,ne kako se to radi.  Ja sam samo mislio da uopste nije moguce ovo uraditi.  Znam za after effects,ali sam mislio da on radi neke jednostavnije radnje,tipa zamracivanje prostorije ili tako nesto 
ti izgleda uopste ne kontas ? vidi da ovo uopste nije ps.. ne znam stvarno kako da ti objasnim ugl nije to sto ti mislis..
vote94 je napisao/la:
ti izgleda uopste ne kontas ? vidi da ovo uopste nije ps.. ne znam stvarno kako da ti objasnim ugl nije to sto ti mislis..
Odlicno sam shvatio sta si mi rekao,ni u jednom trenutku nisam pomislio da je PS,ne znam otkud ti PS pade na pamet. :D
Gamerxxx je napisao/la:
Odlicno sam shvatio sta si mi rekao,ni u jednom trenutku nisam pomislio da je PS,ne znam otkud ti PS pade na pamet. 
Real Time editing kao što vidiš na klipu za obične korisnike nije moguć.. Čak nije ni ispitano da li postoji, i ako postoji treba mu ogromna snaga računara da ovo sve uradi.

Kao što sam pročitao u komentarima ispod klipa, rađeno je mjesecima, i radilo je 5,6 ljudi na ovome.
Elysium je napisao/la:
Real Time editing kao što vidiš na klipu za obične korisnike nije moguć.. Čak nije ni ispitano da li postoji, i ako postoji treba mu ogromna snaga računara da ovo sve uradi.

Kao što sam pročitao u komentarima ispod klipa, rađeno je mjesecima, i radilo je 5,6 ljudi na ovome.
I ja sam tako nesto mislio odmah. :)
Hahahaha, ovo je fotomontaza, i ne nije moguce niti za sada postoji ovakav program, bar ne nama smrtnicima.

Ako i postoji sigurno ti treba posebna kamera da bih mogao editovati ovako kao na videu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.