Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Google Chrome crashanje

141 pregled · 8 odgovora · otvorena 18.11.2012. u 22:37

Pozz, imam problem sa GC, znaci cesto mi puca tj crasha se stranica bilo da je fb (on najvise) ili yt, danas pokusavam upload video od 225 MB i dodje do 50 ili do 98 i crasha se stranica, naravno video se poslije nece nastavi uploadavati kad ga opet stavim, evo treci put sam stavio danas i oba puta mi pukne na 98 :S, skenirao sam sistem sa Malware Bytes i opet  Neke solucije za problem ?

PS. Flash, Shockwave player i Chrome su aptejtovani.

Probacu upload na mozilli pa da vidim ocel na njoj crashat, inace chrome je ekstra brz samo sto me to zeza...
prebaci se na Mozilu ili Operu 9-) I meni crasha chrome

@ isfini :$

Post dobio šamar od Limmaa

Obriši historiju, cache i one zajebancije, i reinstaliraj Chrome.
A što se tiče uploada, probaj preko Mozille 
COBNETCKNN je napisao/la:
prebaci se na Mozilu ili Operu 8-) I meni crasha chrome

@ isfini :$
Mislim da trazi logicno neko rijesenje zasto se to desava, a mislim da mu nije prvi razlog da se prebacuje na druge browsere.

Bolje procitaj temu, ako ne znas kako sta nemoj ni odgovarati na nju, prijateljski savjet.

:D:D
Salu na stranu. Imao sam slican problem koju god stranicu da otvorim crashovala bi.
Koristio ccleaner i obrisao cache i ostala govna ali je i dalje crashalo tako da sam izbrisao chrome izbrisao iz regstry-a putanje koje su ostale i reinstaliro chrome i sada normalno radi.
SWEIDER je napisao/la:
To ti se vjerovatno desava zbog neispravno gasenja browsera ili je star browser pogledaj ovu temu... http://gamers.ba/forum/7/173395/google-chrome-youtube-problem-rijesenje-/
Svejedno je kao i za youtube 
fino ga izgasim kako cu neg na X , problem je sa svim stranicama ne samo sa yt, na gba se takođe dešava, Ovaj flashplayer pukne, ali bas cesto puca, evo mozillu nisam gasio 8 sati i nije jos pukla ni jednom 
Sorry za spam, potrudio sam se da ti pronajdem rijesenje:
http://www.youtube.com/watch?v=3RiNPFsTrkQ
Kucaj gore u adres baru about:plugins
Zatim dole nadji gdje pise Flash, idi gore gdje pise Detalji i gornjem desnom cosku, zatim sad dola nadji flash i gdje pise AppData klikni ispod disable, trealo bi biti rijeseno... 

Post dobio aplauz od Limmaa

admine evo sweider mi je u neku ruku pomogao, daj mu aplauz jer se trudio  manje crasha kako mi je poslao neki tut 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.